GT je ok ali ipak se pravi za 7 do 77 uzrast, nije to bas taj nivo ozbiljnosti..
Slazem se sa tobom Marko. Recite mi sta donosi novi apdejt konkretno, vidim neka graficka poboljsanja za nebo? Nisam u mogucnosti da probam pa eto da priupitampa... i jeste. kvacilo +h shifter je za mnogo bolji ugodjaj. da ne pricam koliko navedeni volani imaju preciznije pedale i veci hod (o mogucnosti modovanja i da ne pricam).
meni je recimo smesno menjanje brzina sa autobip opcijom na recimo M3 E30 , Lotus-ima , starijim formulama... sve sto je zamisljeno da se vozi sa kvacilom , treba da se vozi sa kvacilom![]()
Recite mi sta donosi novi apdejt konkretno, vidim neka graficka poboljsanja za nebo? Nisam u mogucnosti da probam pa eto da priupitam
pa... i jeste. kvacilo +h shifter je za mnogo bolji ugodjaj. da ne pricam koliko navedeni volani imaju preciznije pedale i veci hod (o mogucnosti modovanja i da ne pricam).
meni je recimo smesno menjanje brzina sa autobip opcijom na recimo M3 E30 , Lotus-ima , starijim formulama... sve sto je zamisljeno da se vozi sa kvacilom , treba da se vozi sa kvacilom![]()
Recite mi sta donosi novi apdejt konkretno, vidim neka graficka poboljsanja za nebo? Nisam u mogucnosti da probam pa eto da priupitam
A menjac?Dodje se na kraju do fine cifre.. ali ne kazem da ne vredi. Ja koliko godina vec vozim simulacije bi imao razloga sebi da opravdam tako nesto, al opet mi je tesko.. Nesto kao sa telefonima, za 40e uzeo telefon koji radi skoro sve kao i oni od 300, 400.. za mene, i ne gubim nista konkretno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari