Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

Mislim da neces vidjati previse tih Gran Turismo-likih staza :) Imas Luccaring, ako ti normalno radi.. Provrti sve sto ima u ponudi na Race Departmentu.

Nije staza stabilna ali nisma mislio iskljucivo na gradske vec na gradske uske mape bas kao na Monacu ili toj gore moskvi. Gledao sam na RD ali nisam nasao.. pratit cu mozda sta izleti.

Odlican video, super poredjenje. Koji ti je ono FOV ..22 ? Znam da si ga nesto skroz spustio ali ne mogu da se sjetim.

Pojma nemam koji je FOV za video, jer ga vestacki dodam na "+" da ispadne sto priblizniji pravom snimku.. Verovatno 60, 70.. A inace vozim sa 41.

Ma reko ako budem pravio slicno poredjenje. Hajd' nevermind, tako cu i ja porediti sa snimkom koji budem koristio. Svejedno nije svaki objektiv isti.

Suzuka 1.0 , izgleda da je konverzija , ali je svi hvale.

Testiram kasnije.

Glava Zete 0.9
-new trackside and pit objects
-3D spectators ( goodbye cardboard cutouts :)
-new distant trees
-road surface is slightly bumpier
-some work on material/shader settings
-new cameras

[YOUTUBE]3eUvkmtV_JM[/YOUTUBE]

Kad izadje dream pack vracam se u igru, jedva cekam da probam Nissan. :smoke:

Ako das 5e za to, izbegavaj me ne serveru :d Forza ripovi, ko god radio fiziku, ne zasluzuju ni da se skinu a ne da jos platis, samo zato sto bezobrazno uzimaju tudje modele, pa makar to bilo i od Turn 10, EA-a, nebitno.. Vise nego dovoljno ima fantasticnih scratch made modova da bi se uopste bakco s tim..

pitam cisto da vidim dal se neko uopste bakcao sa tim :p

updateovali su Rijeku , tj. Grobnik.

3D okolina , planine , i dodao je rupetine po starom asfaltu.

Novi Grobnik je vrh! I graficki a i feedback od asfalta je mnogo bolji sad..

zanimljiv video ukoliko planirate upgrade , ja sam se zabezeknuo koliko razlike moze da bude.

[YOUTUBE]5AFaPpcIcnY[/YOUTUBE]

Mene samo gtx 560 je*ucka, i3770k na 4.5ghz cisto sumnjam. :)

Da i taksisti imaju sta da voze :)

ne verujem! el na plin? :p

Atestiran pre mesec dana,
Zamenjen zupcasti kais
Sve 4 nove Wintere
Utegnut nema tu nista da ljulja
Vredi videti!

@ložač, još ti je samo ostalo da sedneš u pravi auto :)

@ložač, još ti je samo ostalo da sedneš u pravi auto :)

Prodajem Golfa i najverovatnije uzimam Punto druge generacije, moze? A vi kako te? :d

Btw Mazda ekipa se ne zaebava..

screen0138qpj.jpg

screen02vfql2.jpg

screen03j3q7z.jpg

Poslednja izmena:
Update Miseluka (nije jos izasao), *** pravi Novi Sad..

9zodw6.jpg

a9qpti.jpg

ymkaf.jpg

2ep3jfk.jpg

*** drugi skrin kao fotka.

1932555_10203673543553082_5869102134668872975_o.jpg

63828316.jpg

na svim vecim forumima se za pocetak ozbiljnije lige ceka (nadaju , je bolja rec) unapredjenom online/multy-u.
ovaj dream pack mozda malo osvezi igru , al bre dal su ludi da trkacku igru ne ucine trkackom!

Ajmo realno, sta je potrebno, chat normalan, zastave (koje su potvrdjene sa dream packom), mada ako je neko i*iot, treperuce plavo svetlo ili zastava nece pomoci.. I u principu, to je to. Ne nadam se vrh fori kao u LFS-u da direktno na serveru nekom posaljes setap, da se licni skinovi automatski skidaju na serveru itd. Ali po meni bukvalno je normalan chat jedino sto 'koci', sve ostalo i moze i ne mora.

potreban je i replay trke zbog eventualnih diskutabilnih situacija.
da ne pricam o sada vrlo bagovitim race informacijama u samoj trci (cesto mi je menjao plasman tek par sekundi nakon preticanja).

vrlo je ovo daleko od ozbiljnijeg trkanja.
tu bi trebalo da postoji i neki sistem protiv bolida koji prave karambol pre prve krivine a kojih ima bukvalno svuda.
nikad mi se nije toliko gadila online>join server opcija...

Grobnik 1.4.1 predobra, koja promena od prve verzije, zamenio sve ivicnjake, gomilu tekstura, drvece.. jedna od najboljih staza za voznju trenutno, sa E30 ili slicnim 'gradskim', savrsenstvo..

Jel mozes da okacis link?

Da li je za pravi dozivljaj ove igre potreban volan ili je i gamepad sa stickovima dovoljan?

Vrh Dno