Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

Nikako, samo konstatujem da si uporan covek... :)

Borise, znas li slucajno koji bi ovo mogao biti grafički settings:

10865850_395578880609423_5684054924532645134_o.jpg

Ne mogu da ga nadjem nikako. Ili baci koji taj realistik link sto koristiš da probam ponovo.. na race d. ih ne mogu naci.

Da ima i driver sta da vozi :)

Odma mi se cudno osecao posle prve voznje (sto ja volim da kazem 'rFaktorski'), cim malo izgubis grip fizika = off. I understeerovao je kao lud, sreca pa je uleteo Bobskype u temu (covek koji radi Seat Ibizu, Sierra RS500 Cosworth modove, i fiziku za Nissan Primeru, obavezno sve to skinite), i uputio na to da su mu neka podesavanja u setupu totalno pogresna, covek prepisao iz rFactor moda, koji je oduvek imao pogresne podatke.
Kad sam promenio toe podesavanja, drugi mod potpuno, 5 puta bolje.. Stavite ova podesavanja, dok/ako on sam to ne promeni.. nadam se da nije tvrdoglav previse.

http://puu.sh/e0TRn/2de3309897.jpg

Da, i meni je shit bio osecaj kada sam probao nsx, mada je beta. Probacu ovo veceras, thanks.

Btw vratio maximum frame latency na 0 i def mi je bolja fizika, bolji osecaj sa svim modelima. Trip.

O majku mu pa jel moguce da ovu Corsu voze retardirani klinci koji utripuju da je ovo NFS ili slicno ?? Posle duze vremena reko da banem na neki server odvoziti malo par trka sa RUF-om kad ono na startu karambol , uzas , prolecu auti na sve strane , druga trka isto , nadjem drugi server opet slicna situacija ! ***e mislio sam malo da se izvozam sad cu bensedin popiti posle pola sata pokusaja da vozim ko covek ...

O majku mu pa jel moguce da ovu Corsu voze retardirani klinci koji utripuju da je ovo NFS ili slicno ?? Posle duze vremena reko da banem na neki server odvoziti malo par trka sa RUF-om kad ono na startu karambol , uzas , prolecu auti na sve strane , druga trka isto , nadjem drugi server opet slicna situacija ! ***e mislio sam malo da se izvozam sad cu bensedin popiti posle pola sata pokusaja da vozim ko covek ...

Pa pazi...*****ana koja je rasla uz NFS su ti sad ljudi koji zaradjuju. Tako da ako se nadas od neke pristojnosti koju si imao uz live for speed ili iracing, to vise neces imati.

@ zlatan
O da, pa random upadanje na public server, broj normalnih zdravo-razumskih vozaca je isti kao broj normalnih zdravo-razumskih osoba oko tebe u zivotu generalno :d Uvek bilo tako.. Ili organizovana trka, ili upadanje na server gde je cesto ista ekipa..

Da iskoristim i da okacim malo teasovanja sta nas od modova ceka..
Od ovih sto su radili Mazdu 787B, sledeci projekat Porsche 962c

index.php

Od ljudi sto su radili Cobru

HTBL9Wg.jpg

48eP4u7.jpg

index.php

LuccaRing, 'fiktivna' staza, u smislu da je samo stavio ograde i ivicnjake na vec postojeci pravi deo grada..

Poceo sam i sebe da nerviram koliko postujem ovde, ali me takav hajp puca kao da sam tek otkrio simulacije :) Izgleda da su godine zatvorenog LFS-a sa tri normalna automobila i 2, 3 normalne staze, ucinile svoje :) A ovde 'ko za qrac' se sjatili najbolji moderi :d

Poslednja izmena:
Pa pazi...*****ana koja je rasla uz NFS su ti sad ljudi koji zaradjuju. Tako da ako se nadas od neke pristojnosti koju si imao uz live for speed ili iracing, to vise neces imati.

Pa nije bas ni LFS bio pristojan zato sto su cvječke dolazile. Bilo je servera/soba gdje se divljalo.

Tek kada nadjes server gdje nisi mogao ni uci iz boxa kada ti hoces vec cekas da prodju oni koji stu na stazi, da si morao pustati vozace kada si pod plavom zastavom, kada je bio autokick ako udariš igraca odredjenom brzinom, vote kick itd itd.. onda si imao pristojnu trku.

Kada bude tih implementacija u corsi, nestat ce klinci. Isto je bilo i sa ACR dok nisu ubacili penale za ramere. Npr: autokicka, ghost vozila, oduzimanja kredita, dodavanja penala na vrijeme, pozitivan-negativan rejting i slicno.

TV i je private

Pa Perkane ako si taj drugi ti onda si upravu [emoji12]

mene nervira prevelika kolicina understeer-a , svako skretanje moras snap-oversteerom da resavas.

[youtube]kQ5ldV_9Ows[/youtube]

Mozda s gamepadom i ne moze neznije..

Btw, krcka se na laganoj vatri..

porsche_962c_v07402wzu8k.jpg

porsche_962c_v07401h2uet.jpg

porsche_962c_v074038au12.jpg

jointssuhn.jpg

Prosto je neverovatno koliko ova igra dobro izgleda. Tako mi je zao sto nemam funkcionalan volan jer je steta ovo igrati sa gamepadom (tastaturu da ne spominjem :D).

Imao sam Logitech Driving Force GT ali papucice su bacile kasiku...

neki put... ova igra...

16029370658_85955a8ef0_o.jpg

^ Vec vidim da ce mi to biti jedan od omiljenih komboa :)

Još malo monaco..

[youtube]mf4oy-9aRkQ[/youtube]

Da ne bude samo boris posta... haha.. fun stuff monaco sa ovim kombinacijama. Zvuk kobre je bas perverzija.

^ Fino fino, ovde ti je malo cistija voznja mada i dalje dosta understeera imas, verovatno prebrzo ulazis u krivine, ne znam koliko maris za time doduse :)

Ako niste probali Sierru Cosworth RS500, obavezno.. Stock verzija sabija.

Boris Lozac Problem je sto sa gamepadom ne znas koliko tacno imas understeera jer vozim sa haube, ne vidim volan. Kada koristiš volan znas tacno poziciju tockova dok sa gamepadom bas i ne.

A da budem iskren, ako se radi o cobri, lotusu 49, jaguaru ..to su mi auta za zabave. Just for fun. Uživam u toj opuštenoj vožnji. Vremena ganjam i "ozbiljniju igru" sa modernijim zujalicama, F1 formulicama ili mazdom.

A volan se nece uskoro uzeti jer ga nemam gdje staviti, ne koristim stol itd.. u fotelji sam, monitor na zidu i to. Pa dok riješim taj problem.

Luccaring - circuito de' baluardi (beta 0.5)
https://mega.co.nz/#!ElNUgSZD!7SPRpH2Lr94ku44jwfuFIn46vYcqyWfFRJAj1mim5sE

Poslednja izmena:
^"2GB (vram) seems minimum for smooth gameplay"

aa , neka fala. :d

Malo je staza onako.. dosadna. Svidja mi se kako je kvalitetno uradjena ali mi je voznja "flat". Tako da nije neki gubitak..

Boris Lozac Problem je sto sa gamepadom ne znas koliko tacno imas understeera jer vozim sa haube, ne vidim volan.

Nema to veze, ne vidim ni ja virtuelni volan vise odnosno ugasio sam ga. Sad vozim (ne znam kako sam ikad drugacije vozio) kao na onoj slici sto sam kacio, moj volan je najpribliznije moguce u poziciji u kojoj bi bio i u pravim kolima, tako da kontrolna tabla (obrtomer i brzinomer) se nalaze na dnu monitora, a iznad centra mog pravog volana, zaista deluje ko da stvarno sedis u kolima.. Tako da nemam tu referencu na koju ti mislis, jednostavno smanji qrcev FOV :D i ulazi sporije u krivine :) Ono sto si govorio za periferni vid takodje nema veze, za dva kruga se naviknes i tacno znas gde su ti granice automobila..

^"2GB (vram) seems minimum for smooth gameplay"

aa , neka fala. :d

Nazalost lik je u fazonu da su kartice sa 1GB muzejski primerci.. meni zastane slika svaki sekund, prilicno neigrivo. Ali steta, odlicna je staza.

Poslednja izmena:
Vrh Dno