Šta je novo?

Assassin's Creed:Unity

720p low the way it's mea... no, maybe could be played. Prosto receno, POS.

Kako ljudi pljuju optimizaciju, ja sam prezadovoljan kako ovo radi! Sve na ultra high sa sve senkama na pcss, vsync on, fullscreen 2x msaa, fps 40-60 nikad ispod. Tokom igranja sve tece glatko, ne osecam to setanje fpsa od 40-60, nikakav stutering, glicevi... Ovo mnogo bolje u startu radi nego sto je bio Black flag u svoje vreme, doduse tada sam imao 280x a znase da AC radi bolje na Nvidi.

Ma stavi jos jedan GTX 970 pa nam reci kako dobro radi!?

Sta da ti kazem nema stucanja jer ima dovoljno vrama ali da radi tecno ne radi tj. zbog groznog fps-a, sve na ultra sa TXAA izmedju 30-45 fps se vrti, u nekim djelovima grada jedva drzi stabilninh 30 fps, bas sam nakacio par slika na prosloj strani, kada spustim AA na FXAA drzi se tu oko 40-55. Sve u svemu ovo nam govori koji mamlazi portuj igru, da jedan 980 koji je trenutno najbrzi single gpu na planeti ne moze da ovo tjera solidno u 1080p sa "kvazi" maximalnim podesavanjima koji i onako ne izgledaju nesto specijalno potvrduje samo koliko su oni neozbiljni kao developeri. Ali kad skontam ovo nije nista specijalno jer ista je situacija bila i sa AC:IV i WD, ovo im je postao neki trend izgleda.

Uzas :/.

Izaso je patch oko 792MB, upravo ga Uplay skida, vidjecemo ima li ikakvog poboljsanja.

Ima li taj patch da se skine van Uplay-a? Pošto imam R.G Mechanics verziju

Ne znam, ali vjerovatno ce izaci na tpb do sutra. Igrao sam tacno sat vremena cisto da vidim kako radi i mogu reci da je malo bolje sada, fps mi je za 10 skocio sto je naravno pozitivno, ali ono sto sam jos primjetio jeste da igra vise vrama jede iz nekog razloga. Prije patcha je bilo tu oko 3,5 gb stalno a sada ide i preko 4gb, nema logike. Za ostale problemen ne mogu nista reci jer nisam imao nikakvih problema sa igrom osim fps-a.

Pu bre, bem ti Ubisoft. Eh.. sećam se onih vremena kad nisu postojali razni DLC-ovi, pečevi, loša optimizovanost, itd. Samo instaliram igru i cepam

Ima na kickass 700 i kisur mb.Igra sada moze da se igra sa low teksturama bez seckanja na 2gb vram-a, a dodati su i opisi za nvidia tehnologije.I da cpu usage mi ide u 100%, a klokovao sam cpu na 4.3 ghz.

Poslednja izmena:
S obzirom da mi fali rama,koja bi najjeftinija grafika mogla za ovaj Assasin?AMD R7 240 sa 2gb ddr3?

Ta ti je dovoljna ako hoces da gledas slike :d Po meni neka jeftinija NVidia tipa gtx 650 sa ddr5 I rez tipa 1280x720 ili manja, naravno sve na low, naravno moze I neka amd ali ubi igre nisu vise toliko radne na amd platform, jer jelte it's meant to be played :d

Nema sanse ispod r9 270 da igras ovo na high, sa r7 260x 2gb na medium jedva..

Znaci ja bi sa svojom konfom iz potpisa na HD ready rez mogao da teram na high (naravno kad dokupim jos 8gb rama), posto je 270 ekval sa HD7850 ?? :D

Nema sanse. Kod mene na mojoj konfiguraciji na 720p low se vuce.

Da se pohvalim da izvlačim od 15-25 frejma i jako sam ponosan na svoj kompjuter. U nekim cut scenama imam i 60 :D

Nema sanse. Kod mene na mojoj konfiguraciji na 720p low se vuce.

Zato sam I stavio smajli na kraju, haha, vise sam bio ironican, al ko zna, mozda I uspe, kada ga ispeglaju za mnogo meseci :p Ali sto je jos gore, na Black Flag-u sam imao na HD ready, sve full osim AA to sam stavio 2x, imam 50, a ponekad stabilnih 60fps, bas bilo za uzivanje, a evo u 3-ci ne mogu da izvucem 30fps na normal, sto znaci da je BF bar malo optimizovaniji za AMD :D Ma bre na WD izvlacim 50 (ali zbog malo rama ima onaj nagli pad fps-a dok ucitava neke delove grada, sto ja volim zvati mikro seckanje), naravno medium teksture zbog malo vrama, a ostalo je na low I 720p (mnogo secka na vecim detaljima zbog malo rama, cim ga nabavim bice sve u fullu)

@-Sho.rs! na kojoj rez, posto imamo istu graficku ??

To se i meni desilo pa sam obrisao, sad skidam ponovonapunjenog!

To se i meni desilo pa sam obrisao, sad skidam ponovonapunjenog!

meni ta verzija radi mnogo losije od one prve koja se pojavila, zabada i na medium, ona mi je radila savrseno i na ultra, ne znam dal se tripujem, stim sto sejvovi ne rade ni sa patchevima :|

Nesto se i meni cini da ova ponovo napunjena vise koci od one prve. Kako god da podesim uzas koji stutter i fps drop.

Provericu bas kako radi, mada ima i neki update od 700mb, probaj sa tim kako ce raditi.

Nesto se i meni cini da ova ponovo napunjena vise koci od one prve. Kako god da podesim uzas koji stutter i fps drop.

I meni se čini da lošije radi ali bar radi, ona Mechaniki il tako nešto zabada na sekvenci 2 i ni makac dalje, Reloaded bar radi. Čini mi se da je i snimanje sada daleko brže nego što je ranije bilo. Ald’ jevite ako ovaj dodatak ispravlja nešto.

Probah i ja stavio da ogranici fps na 30, sve full, full hd rez, 30 fps uvek osim u onim filmovima gde padne mnogo, gledao sam po youtube na 970 i 980 gtx svima slicno radi male su razlike...

I ja isto kad ogranicim fps na 30 u cut scenama opet opada. Nekad bude i 18 a ima i seckanja. Ne vredi igrati ovo bar dok neki pec ne izadje.

jako lose radi na mojoj konfiguraciji,kako god da se podesi od low do ultra high jednako malo frejmova izbacuje,a ne opterecuje resurse maximalno a lose radi.Kao da nije sve sinhronizovano najbolje.Novi update mozda to resi.Ne znam da li sam jednini,nisam procitao sve postove na ovoj temi ali grafika nije nesto,teksture likova,garderobe,drveca,ograda,vrata kao da su nedovrsene tj u losoj rezoluciji naspram zgrada i ostalih objekata u daljini.Lik kad da ne pripada tome,plastelinske boje i krece se kao u slici,jako cudno.:s

Nisi jedini, ni moje resurse ne crpi do kraja a radi kao da crpi tolko puta 2

Nazad
Vrh Dno