Šta je novo?

Assassin's Creed:Unity

^^^ ovo

Nemam ja problem sto trpaju NPC-ove da bi svet bio sto realisticniji, ali sto trpaju strazare na svakom cosku i na svakom krovu to je skroz bez veze.
Umesto da napravi manji broj enemy AI sa kojima ces dobrano da se pomuciis da ih pobijes oni spamuju sa retardima koji ne znaju gde je levo.
Samim tim gameplay mora da pati to jest nivo tezine i to ovi u Ubisoftu ili ne mogu da razumeju ili jednostavno teraju i dalje ovako jer misle da je to najbolje.
Ne znamo, kakva ce biti PC verzija u poredjenju sa konzolama, kao i sto ne znamo na kom ce noviou detalja Unity da radi na kozolama da bi sve to mogli da poredimo sa PC verzijom.

Po meni je bolje malo smanjiti broj NPC-eva, zato sto problem koji muci anvil engine je njihova losa optimizacija.Pritom su NPC-evi lose integrisani, ponasaju se kao botovi, da protestuju oni, masu rukama, kao nesto dobacuju u guzvi, a cim zakacis jednog od njih, on prestaje sa svim aktivnostima i zeva u tebe, samo cekam kad ce neki da pokusa da prodje kroz zid sto je odlika AC igara.Treba lepo ubisoft da uradi motion capture i da naprave lepo kointerakciju medju ljudima, a ne imam 5 skripti i samo to sme da se desava.
Straza je katastrofa, to se slazem, bolje da naprave na zemlji pesadiju sa puskama i macevima, na krovovima jedinicu koja je najslicnija assassinima (ipak treba da se pentraju po krovovima), a po katakombama heavy armored odred.
Sto se grafickih podesavanja tice, nvidia ce opet da umesa prste i imacemo one famozne "efekte" koji otkidaju performanse.

Bre jos u AC2 NPC bi te odgurnuo ako uletis u njega, ako ga pokrades juri da te bije, kad te vide da se veres po zgradama komentarisu itd.
Problem sa NPC-ovim je sto se uglavnom vrte u krug, nemaju day&night cycle.
Trebalo bi da ih vise ima u toku dana a manje nocu gde svaki ima svoj algoritam vezan za njegovo zanimanje, pol itd.
Sto se tice strazara, oni uopste ne bi trebalo da budu na krovovima (gde strazari idu na krovove?).
Krovovi bi trebalo da budu tvoj stealth haven, naravno ako smaknes nekog sa krova ovi bi trebalo da te jure po njima i gde cak bekstvo i ne bi bila tako laka stvar.
Brojcano manje strazara ali sa boljim AI, to je ono sto ce da spasi ovu fransizu ako je to i dalje moguce, uz poboljsan gameplay combat naravno.

Za Unity je receno da nece biti strazara na krovovima i da se nece penjati. Jer navodno Assassini drze krovove pod svojom kontrolom.

Bre jos u AC2 NPC bi te odgurnuo ako uletis u njega, ako ga pokrades juri da te bije, kad te vide da se veres po zgradama komentarisu itd.
Problem sa NPC-ovim je sto se uglavnom vrte u krug, nemaju day&night cycle.
Trebalo bi da ih vise ima u toku dana a manje nocu gde svaki ima svoj algoritam vezan za njegovo zanimanje, pol itd.
Sto se tice strazara, oni uopste ne bi trebalo da budu na krovovima (gde strazari idu na krovove?).
Krovovi bi trebalo da budu tvoj stealth haven, naravno ako smaknes nekog sa krova ovi bi trebalo da te jure po njima i gde cak bekstvo i ne bi bila tako laka stvar.

Da i to su 3 skripte od mogucih 5.Sve bi se to izbeglo sa day&night cycle-om i algoritmom o kome pricas, a drugo, gde si ti video "vojsku" koja se pentra po krovovima u stilu assassina? Mozda da je radnja negde u Japanu, ovako ne kontam. Da nije obavezno bilo da budes vrhunski atleta da bi mogao u strazu koja se pentra?Ovaj problem se proteze od prvog AC-a.

Poslednja izmena:
Nije to nikakav "problem". AC igre inace nisu predstavljene kao realne, a kamoli pentranje. Nemojte sada raspravljati jos i o tome. :D

@DeRadicci

U pravu si odosmo u off.Sad posle 7 godina koliko postoji serijal, smo se setili. :D

gde si ti video "vojsku" koja se pentra po krovovima u stilu assassina?

Pa ako nikako drugacije onda uz pomoc merdevina... ;)
Uostalom ovde pricamo o strazarima/, varijanti pandura iz tog vremena.

Poslednja izmena:
Pomerise ga za sledeci mesec.

Kako to mislis, neki novi info? (vec par meseci se zna da je 13.11. datum izlaska)

Glupav sajt izgleda. Sad sam proverio, vec mesec i po dana se zvanicno zna da je odlozeno za 13.11 u Evropi.

Poslednja izmena:
Na uplay store-u pise 13.11 tako da tek tad izlazi, skoro kad i FC4, samo se plasim da necu moci da poteram :d :D

Pise i na plotu pic*a, ali nije to to. :D

Kakav melem za oci. A ja slepac ovo necu odigrati u skorije vreme. :/

Paaaaa, ovde jedino vrede ove senke PCSS i HBAO+ i nista vise, mada su ove senke bile bas zahtevne u AC Black Flag.

Znaci mi koji imamo radeonke smo ga isp****i samo tako, tj opet cekaj par meseci na neki patch da bi igra koliko toliko radila kako treba :d :p

Znaci mi koji imamo radeonke smo ga isp****i samo tako, tj opet cekaj par meseci na neki patch da bi igra koliko toliko radila kako treba :d :p

Ja i ti po ubisoft-u ne podrzavamo ni minimum sistemskih zahteva minimum je 7970... :D

ma radice igra i na slabijim grafickim karticama to sto oni furaju nove nvidije za koje mi nemamo pare... e sad kako ce da radi to je vec ono ali verujem da medium/high da ce vecina moci da izvuce...

Trebalo bi da radi isto, samo sto ati nece da ima podrsku za ove zezalice, a i da ima, trebale bi nam svima kartice od minimum 500e, tako da smatram da nista ne gubimo i onda je dzaba iz cijeg je tabora. Mada ati uvek za***e drajvere, tako da je moguc scenario iz watch dogs-a. Zato sam zadnjih 5-6 godina, nvidia all the way.

Jos samo kad bi to stvarno optimizovali da to radi kako valja sa TXAA sa jacim karticama a kamoli sa slabijim.

Ma jeste, sad ce ovo ubij-softovo ***** da me natera da kupim nshitiju. :d

I do sada je bilo pitanje Physx, yes or no ?
If yes , then go to nVidia.

Blagi mindblown i Ajfelova kula, Prvi svetski rat. Naznake za Present Day pricu?!

Poslednja izmena:
sve bolje i bolje.
ovo ce verovatno da bude neki dlc, ali i dalje jako zanimljiv koncept

Ne verujem da je dlc. Vise deluje kao neki glitch u Animusu, posto kaze simulation is collapsing i onda neocekivani prelaz u neki drugi vremenski period. :)

Vrh Dno