Šta je novo?

Assassin's Creed:Unity

Ovo na sve strane dobija slabe ocene od novinara, igrači kukaju na razne probleme na svim platformama, velika većina korisničkih reviewa na Stimu je negativna.
Ubi je ovaj puta izgleda stvarno zaebao stvar.

Samo jedno mi nije jasno, gde oni testiraju igrice pre nego sto ih izbace u prodaju ?? Razumem da moraju da se postuju rokovi, al brate mili Ubi nije mala kompanija da nema za par XO, PS4 I jakih I slabih PC-eva gde mogu testirati igricu kako radi, znaci stvarno ne razumem... Po meni gubi smisao veliki budzet za igricu ako 70% ode na reklamiranje I razne gluposti koje se nalaze u collector edition pakovanjima... A ja hteo da ga kupim, ispade na kraju da necu kupiti nista :p

Ne ovo je stvarno lose odradjeno od strane ljudi koji to rade, dajte bre, dal je stvarno moguce da je samo profit cilj danasnjice... pa ****m li vam mamu na minimumu od 680gtx puta...

ma onako malo... vidim da ok radi svima, nego nista veliko, a koliko se pricalo igra jedva pokupila 6 ocenu :D

Jesi je odigrao pa si duboko razocaran? :) Ili slepo verujes u sve sto procitas? :d

Jesi je odigrao pa si duboko razocaran? :) Ili slepo verujes u sve sto procitas? :d

ne igram ovo, al kontam kad 10 rewiewa kaze da je prosek, onda logicno da je nesto prosek, toliko trejlera, politike, akcija i onda treba 15 patcheva da bi je igrao tj. pola godine cekanja sigurno...izbaciti proizvod koji nije zavrsen je van svake pameti, sreca pa ovaj cod sto sam kupio nisu zeznuli ovaj put ima malo boljki ,al nista strasno.

A meni se cini da je ubisoft konacno izmuzao ovu kravu muzaru koliko je mogao i da su ljudi konacno shvatili o cemu se tu radi.
I novinari a i igraci.

Ovo je sprdnja sa narodom, cista sprdnja, ovakve stvari nisu mali problem sitan, nego veliki, ako igra ne radi kako treba, ako fali dosta posla jos, onda se radi da se to dotegne, jer ovo nisu male stvari, oni zive od nas i prosto moraju tako da se ponasaju...zasto izbaciti nesto ako na 970 gtx radi u 20 fps, pa to rade pickice koje oce da zarade samo lovu, a ne da se potrude da bude bolje, jer moze da bude bolje i oni to znaju, a i mi.

A meni se cini da je ubisoft konacno izmuzao ovu kravu muzaru koliko je mogao i da su ljudi konacno shvatili o cemu se tu radi.
I novinari a i igraci.
Pa koliko je to vremena potrebno prosecnom coveku da shvati da ga neko vuce za nos?Dok se mi osvestimo oni su sebi debelo napunili dzepove!

Meni ne mnogo jer sam odavno shvatio za ostale ne znam.
Ali pupularnost i dobra prodaja ti je odgovor.

Ako se ovo opet dobro proda onda su džaba i slabije ocene i kuknjava igrača, biće i sledeće godine opet isto.

Tako ce to i biti!Dolaze novi klinci!Oni koji nemaju racunar,konzolu ove godine dobice je sledece godine za rodjendan!Onda ce vuci mamu i tatu za rukav da im kupe AC 6,7,8 ili Far Cry 5,6...!Ubisoft i njemu slicnima nikad nece propasti posto ce uvek biti neko ko ce kupiti njihov proizvod!Jedni igraci odlaze u "penziju",drugi tek stasavaju i tako u krug!

Poslednja izmena:
Ovo je sprdnja sa narodom, cista sprdnja, ovakve stvari nisu mali problem sitan, nego veliki, ako igra ne radi kako treba, ako fali dosta posla jos, onda se radi da se to dotegne, jer ovo nisu male stvari, oni zive od nas i prosto moraju tako da se ponasaju...zasto izbaciti nesto ako na 970 gtx radi u 20 fps, pa to rade pickice koje oce da zarade samo lovu, a ne da se potrude da bude bolje, jer moze da bude bolje i oni to znaju, a i mi.

Ne razumem. Ti kritkujes igru a nisi je ni igrao. Niti te inace interesuje Assassin's Creed serijal. :) (to je vidim ovde u podforumu za igre postao trend - FASCINANTNO - sreca moja pa ulazim samo u par tema. :d)
Sta znaci ako neki sajt da ocenu 80, drugi 65?! Kakve to veze ima sa bilo cime? Sve je to subjektivno, znaci mora se odigrati igra i biti upoznat sa prethodnim delovima.
A reviewi su radjeni na osnovu igranja na PS4 i XBone, tako da grafika i problemi na PC-u ne smeju imati uticaja.

Moguce je da se ovde ocekivala nesto bolja prica. (po meni prica uvek bila ispred grafike i gameplaya, nevezano za AC igre)
A koliko sam skontao, Present day prica je nikakva - prakticno je nema. Tu su izgleda najvise zakerali i razocarali. First Civilization? Ni traga, ni glasa izgleda, od tolikog potencijala i prosera*vanja (u pozitivnom smislu).
Sto se tice gameplaya, kakve su tu inovacije mogli napraviti? Sta god, opet nista specijalno.

Naravno, kao i vecina danasnjih igara, i ova je u startu "osudjena".
Previse se ocekuje od njih, generalno, previse hajpa se dize. Zlatno doba gejminga je proslo pre par godina, sada se sve ponavlja i pravi bez znacajnih inovacija.
Ali najbitnija treba da bude grafika? Ma da.

Mislim, meni je drago sto sam se u to vreme (do sredine dvehiljaditih) izigrao. Sada ni 4 naslova godisnje nisu vredna mog vremena.
A kao fan, svaki AC se mora odigrati. Jer ipak me vuce ta prvobitna prica koja se prolazi kroz sve delove. Kakva god da je igra.

PS. Naravno da zivim u Srbiji i naravno da nemam novac za original igre, pa me ionako Ubisoft "ne vredja". :D

I novinari a i igraci.

Ma jok. Krava muzara otvara novo poglavlje u narednim delovima...

Poslednja izmena:
Assassin's Creed: Unity microtransaction currency prices revealed ($9.99 to $99.99)

mjx1omb4i7zkygnlvzatdmo9d.png

http://www.ign.com/blogs/jdavisign/2014/11/11/8-real-things-i-experienced-in-assassins-creed-unity/

Mikrotransakcije u singlplejer igrama koje su prodaju po punoj ceni izgleda postaju normalna stvar.:( I JC3 će najverovatnoje imati sličan sistem.
@DeRadicci
Nisi ni ti puno bolji, fanatično si branio igru i pre ovih ocena iako je nisi igrao. Iz ovoga što sada može da se vidi i pročita definitivno ima razloga za kukanje, žao mi je fanova koji su bacili pare na preorder a posebno onih koji su kupili PC verziju.

Poslednja izmena:
Ne ne. Nisam branio, niti kritikovao.
Samo "trazio" od drugih da obrazloze kritku na osnovu svog iskustva sa igrom. :)

A kritikovacu pricu, koliko vidim. :/

Poslednja izmena:
radicu, ja ovo ne igram poenta je da igri treba 15 patcheva da bi pristojno radila i da bi covek uzivao, a igra mora biti prosek jer je copy paste svih proslih delova to je ocigledno, prica ko prica sapunica ima koliko oces, to moze u nedogled, sve u zivotu ima kraj samo ass i cod nemaju to je poenta, sve su losiji i to mnogo, a nestaju, kraj je trebao da bude odavno...

Uzmes je za PS4 i nema 15 patcheva? Ta poenta?
Upravo to sto si rekao - prosek, slazem se. Puno se ocekuje od danasnjih igara, kao sto sam rekao malopre.

Ne smeta meni, neka zavrse sa pricom, i treba da zavrse. Napravice nesto novo a slicno opet u buducnosti.
Nekada je bila The Sands of Time trilogija, pa pauza, pa AC igre. Videcemo...

Poslednja izmena:
glupa poenta, jer ocu da uzivam na najvisem nivou ko covek, a ne na 30 fps kontas, ovo nije igra koja svojom grafikom ne moze na 980gtx da izvuce 60 + to je poenta, odlozi se za pc 4 meseca i uradi se ljudski, jer su ljudi dali pare za taj proizvod i zele da ga igraju ljudski, ok su sitnice, greske ali ovo se svaki put ponavlja nema smisla...da li bi ti voleo da das nekome pare,a da ti on ne odradi ljudski, a to moze nego ti kaze ma kupi ti drugi proizvod...puni smo para svi u svetu u picku materinu, dam za cod pa ne jedem 4 dana, jer volim nesto, a kad se neko sprda sa 60 miliona igraca svaki ****ni dan, a pravi ozbiljne stvari, a ne spamuje forum bananama kao na primer JA, onda se od njega ocekuje da to napravi kako valja, kontas... e sad banane :banana::banana::banana:

Poslednja izmena:
Uzmes je za PS4 i nema 15 patcheva? Ta poenta?
Upravo to sto si rekao - prosek, slazem se. Puno se ocekuje od danasnjih igara, kao sto sam rekao malopre.

Ne smeta meni, neka zavrse sa pricom, i treba da zavrse. Napravice nesto novo a slicno opet u buducnosti.
Nekada je bila The Sands of Time trilogija, pa pauza, pa AC igre. Videcemo...

Ocekuje se da makar rade kako treba i da budu donekle zanimljive. Ne bih rekao da bas puno trazimo kada ocekujemo da se igra ne vuce na 25-30 frejmova u sekundi na GTX780 ili da puzi ispod 20fps na ''next-gen'' konzolama.

Ali dokle god su ljudi spremni da izdvajaju 50-60 evra za preorder necega sto i sami nisu sigurni kako ce ispasti desavace se ovakve stvari...

Poslednja izmena:
Ok, neka bude da smo svi donekle u pravu. Sreca pa pre 10-15 godina nismo znali za Fraps i slicne programe. ;)

Odoh ja, pa se cujemo ponovo (sa necim konkretnim) u ovoj temi, ako je odigram u skorije vreme. A mozda i docekam 15 patcheva. :wave:

Poslednja izmena:
Ne treba ti Fraps da bi video da frejmrejt pada ispod 20, ili da likovi i objekti iskaču iz zraka desetak metara od glavnog lika a trava "misteriozno" postaje ošišana na samo par metara.:D
A tek nije potreban da bi se procenio kvalitet gejmpleja i priče, potpuno nevezano za jadne tehnikalije.

Crossfire 7850 kartice i i5 procesor stravicno lose rade. Postoji neki stuttering od kog boli glava i sa 8GB RAM-a ima neka seckanja kao da pristupa hard disku i zaustavlja celu igru. Nikad tako nesto nisam video. Stavio sam na low setting i jedva moze da se igra. Iskljucio sam crossfire i to je smanjilo stuttering. Stavicu veceras 670GTX bas da vidim da li puca zbog stutteringa. Ovo je inace na legalnoj Uplay kopiji igre tako da nije do narodnog patcha. Igra na Ultra settings izgleda kao razglednica. Meni je doduse neobicno da moze sve na fuill na GTX970 a na 780 mora vec neke stvari da se iskljuce. Ovo je neka opasna muljaza izmedju Ubisofta i nVidia. Ovaj Ubisoft kao da vode menadzeri i sve odluke se svode samo na to kako da se proda nesto ali ne i kako da se napravi nesto da valja...

Poslednja izmena:
Meni je doduse neobicno da moze sve na fuill na GTX970 a na 780 mora vec neke stvari da se iskljuce.

Sto je apsolutno netacno. Nema razloga da bude tako jer ne postoji prevelika razlika u snazi kartica. Da je stvarno tako to bi bio dokaz da su oni u stanju da prave nove igre svake godine koje mogu da se igraju na bilo kojoj kartici samo sto nece i zele da izvuku svaki dinar od kupaca novih kartica u njihovim obnovljenim serijama. Kobajagi im nabijaju megaherce i brzine da bi to nove igre kao "trazile" a realno mogu da optimizuju da rade isto tako dobro i na staroj seriji... sve su to mutna posla i sve radi profita.

Sto je apsolutno netacno. Nema razloga da bude tako jer ne postoji prevelika razlika u snazi kartica. Da je stvarno tako to bi bio dokaz da su oni u stanju da prave nove igre svake godine koje mogu da se igraju na bilo kojoj kartici samo sto nece i zele da izvuku svaki dinar od kupaca novih kartica u njihovim obnovljenim serijama. Kobajagi im nabijaju megaherce i brzine da bi to nove igre kao "trazile" a realno mogu da optimizuju da rade isto tako dobro i na staroj seriji... sve su to mutna posla i sve radi profita.

Ja sam to pomenu na osnovu zvanicnog nVidia clanka za optimizaciju igre koji se moze naci ovde:

www.geforce.com/whats-new/guides/as...sassins-creed-unity-optimal-playable-settings

A za zakljucak se u potpunosti slazemo. Ovo ce ispasti katastrofa tipa Watch Dogs...

Ma znam, zbog toga sam i rekao, ne zna se sta im je gore, dal ta preporucena podesavanja ili markentinske tabele sa performansama izmedju stare i nove serije.

^
Ha,ha znas da sam i ja o tome razmisljao!Nisu ti potrebne komponente od 1000 evra!Svi smo mi igrali tako jedan period i bili srecni i sa igrama i sa grafikom!Danas pored sve te nove tehnologije ljudi su sve nezadovoljniji!Koji paradoks!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno