Jesi je odigrao pa si duboko razocaran?Ili slepo verujes u sve sto procitas? :d
Pa koliko je to vremena potrebno prosecnom coveku da shvati da ga neko vuce za nos?Dok se mi osvestimo oni su sebi debelo napunili dzepove!A meni se cini da je ubisoft konacno izmuzao ovu kravu muzaru koliko je mogao i da su ljudi konacno shvatili o cemu se tu radi.
I novinari a i igraci.
Ovo je sprdnja sa narodom, cista sprdnja, ovakve stvari nisu mali problem sitan, nego veliki, ako igra ne radi kako treba, ako fali dosta posla jos, onda se radi da se to dotegne, jer ovo nisu male stvari, oni zive od nas i prosto moraju tako da se ponasaju...zasto izbaciti nesto ako na 970 gtx radi u 20 fps, pa to rade pickice koje oce da zarade samo lovu, a ne da se potrude da bude bolje, jer moze da bude bolje i oni to znaju, a i mi.
A meni se cini da je ubisoft konacno izmuzao ovu kravu muzaru koliko je mogao i da su ljudi konacno shvatili o cemu se tu radi.
I novinari a i igraci.
Uzmes je za PS4 i nema 15 patcheva? Ta poenta?
Upravo to sto si rekao - prosek, slazem se. Puno se ocekuje od danasnjih igara, kao sto sam rekao malopre.
Ne smeta meni, neka zavrse sa pricom, i treba da zavrse. Napravice nesto novo a slicno opet u buducnosti.
Nekada je bila The Sands of Time trilogija, pa pauza, pa AC igre. Videcemo...
Meni je doduse neobicno da moze sve na fuill na GTX970 a na 780 mora vec neke stvari da se iskljuce.
Sto je apsolutno netacno. Nema razloga da bude tako jer ne postoji prevelika razlika u snazi kartica. Da je stvarno tako to bi bio dokaz da su oni u stanju da prave nove igre svake godine koje mogu da se igraju na bilo kojoj kartici samo sto nece i zele da izvuku svaki dinar od kupaca novih kartica u njihovim obnovljenim serijama. Kobajagi im nabijaju megaherce i brzine da bi to nove igre kao "trazile" a realno mogu da optimizuju da rade isto tako dobro i na staroj seriji... sve su to mutna posla i sve radi profita.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari