Šta je novo?

Assassin's Creed 2

Maybe the same people who bitch that we used the values.vb
codes from the public server release, should at least prove
their accusations.
Koji su to... U njihovom .dll-u je values potpuno isti kao i kod Rusa i ima isti redoslijed kao taj i ima isti neispravan par na istom mjestu. Previše slučajnosti. Dobro, barem su priznali da nisu razbili DRM kao što su se hvalili.

jel moze neko da mi pomogne kako da skupim nekoliko preostalih treasura u monteridjoniju, u onih nekoliko dvospratnih kula gde stoje po dva sanduka sa zlatom ?
ne znam kako da se popnem do gore kad nema apsolutno nista za kacenje, kapiram da mozda treba da naucim neki novi skok...
i na mapi imam 2 treasura tacno na sredini vile...popnem se na vilu, nista...udjem unutra nista...moze neki hint, a da ne bude bas potpuno spoiler ? :p

Tavan / bunar. :)

Sakupih svo blago koje postoji u igri. Weeee! :D
Nego, sakipio sam mozda 30 pera, a kod Klaudie mi i dalje stoji 13? Bug ili...?

Trebaš otiđi u majčinu sobu i staviti pera u kovčeg.

jel moze neko da mi pomogne kako da skupim nekoliko preostalih treasura u monteridjoniju, u onih nekoliko dvospratnih kula gde stoje po dva sanduka sa zlatom ?
ne znam kako da se popnem do gore kad nema apsolutno nista za kacenje, kapiram da mozda treba da naucim neki novi skok...
i na mapi imam 2 treasura tacno na sredini vile...popnem se na vilu, nista...udjem unutra nista...moze neki hint, a da ne bude bas potpuno spoiler ? :p

e idi bre. ja se raspisao ko ****** sa potpunim objasnjenjem i onda shvatim da zelis samo hint. bem li ga kako da ti ne pokvarim uzitak... "al ga je popravio, svaka mu cast". nadam se da je taman.

Sakupih svo blago koje postoji u igri. Weeee!
Nego, sakipio sam mozda 30 pera, a kod Klaudie mi i dalje stoji 13? Bug ili...?
pera moras da odneses kod keve u sobu u kutiju. mada se ne isplati skupljati. sa 50 dobijas war hammer, a sa 100 plast. to je vise za xbox verziju za achievmente.

Aha. Kakav plast? I koji je onaj poslednji outfit sto jos nisam otkljucao?

Решено, процесор оверклокован више него што може, занимљиво је то што је само AC2 пуцао. 100 mhz ниже и проблем решен.

Jel ima iko problem sa zvukom, i kako se resava? Imam suondmax i soundblaster, na obe zvuk nije nekako cist, ubija od eho-a, jednostavno osecam da nesto ne stima najbolje i da dosta zvukova fali.

e idi bre. ja se raspisao ko ****** sa potpunim objasnjenjem i onda shvatim da zelis samo hint. bem li ga kako da ti ne pokvarim uzitak... "al ga je popravio, svaka mu cast". nadam se da je taman.

pera moras da odneses kod keve u sobu u kutiju. mada se ne isplati skupljati. sa 50 dobijas war hammer, a sa 100 plast. to je vise za xbox verziju za achievmente.

daj jos neki hint :)

Nisam zavrsio drugi deo ali znam da se u prvom sve vrti od teroija zavera pretocenih u igru. Religija u prvom delu igra posrednu ulogu i one koje ubijas su bukvalno nebitni na master planu i oni sami ti u igri pricaju kako je sve odredjeno i da njihovim ubistvima neces nista da postignes.
Ono sto mene cudi je da pored tolike threada o prvom delu igre i vec 70 strana ovde do sad uopste nije izbila ovakva raspravka, a ocekivao sam da neko samo spomene i da se krene sa prepucavanjem. Izgleda da se slabo pratila prica, vise je se pentralo po dzamijama i kulama a prica vam je ostala u drugom planu.:D Prvi deo igre je kao pretoceni Zeitgeist film sa svim stvarima koje na kraju prve igre vidis na zidovima i otkrivas. Ima dosta youtube klipova gde je se sve to objasnjavalo sta koji znak znaci i sa cime je povezan.

Novi values 1910 ili ako koristiš SKIDROW-a nemam pojma.
A što se tiče događaja baš su usklađeni. Lorenzo Medici je izgubio brata u isti dan kad i u igri, onda oni Pazzi su to stvarno radili, Francesco je stvarno obješen, onaj dužda je isto otrovan, i mnogo, mnogo stvari je baš kao u istoriji(naravno razlikuje se).
Inače, ne mogu da vjerujem da neko poteže raspravu o religiji oko jedne igre. Ljudi, to je samo igra ne knjiga ili slično. Koliko ima filmova i knjiga koje su protiv religijske i mnogo gore pa niko ništa, ali vi ste se uhvatili za ovu igru kao da je nešto.

Novi values 1910 ili ako koristiš SKIDROW-a nemam pojma.
A što se tiče događaja baš su usklađeni. Lorenzo Medici je izgubio brata u isti dan kad i u igri, onda oni Pazzi su to stvarno radili, Francesco je stvarno obješen, onaj dužda je isto otrovan, i mnogo, mnogo stvari je baš kao u istoriji(naravno razlikuje se).
Inače, ne mogu da vjerujem da neko poteže raspravu o religiji oko jedne igre. Ljudi, to je samo igra ne knjiga ili slično. Koliko ima filmova i knjiga koje su protiv religijske i mnogo gore pa niko ništa, ali vi ste se uhvatili za ovu igru kao da je nešto.

hvala matori bilo je do values-a ;)

Razor o DRM-u (iz Settlers NFO-a)
Scene-related rants & stuff:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
As far as previous 'cracks' of Ubisoft's new DRM system are concerned:

Both of Skidr0w's releases show us they haven't had a look (probably
even didn't find) the actual protection code and everything hints on em
using parts of publicly collected 'challenge/response' pairs. Luckily
Assassin's Creed II is probably the only target ever where this approach
of 'emulating' the server by a static lookup will yield any measurable
success (due to a basic design flaw in an otherwise pretty neat
idea of software protection). In fact, we considered this approach as
generally too unreliable and 'unworthy' of a scene crack, so we didn't
care about doing it. Instead we opted for going for the arguably
most challenging implementation of Ubisoft's new DRM first
(emulating actual server-side game code). So here it is: The first
Ubisoft DRM crack!

@RELOADED:
Congrats on your recent advances in automating your Solidshield VM cracks.
We actually respect that. However, we wonder why you didn't go all the way
and recompiled the fixed decompiler output to optimized native x86 code as
we did as early as with Perry Rhodan (followed by Anno 1404).

Although we think there's not much merit to discussing technical details in
.nfos (mostly because it's impossible for anyone lacking the skills and
sources to fact-check these statements) we feel the need to preempt all
that made-up "they-ripped-it-from-some-unprotected-tuvaluan-multi12-binary"
bullshit that's sure to follow:

We invite anyone who is able to and interested enough in this to check the
history of scene-released Solidshield VM cracks taking into account things
like availability of possible alternate sources for the protected code
fragments at the time of release, similarity to compiled code (i.e. 'copy &
paste cracks' from differently protected or unprotected binaries), the
rebuilt code's resemblence of the original VM instructions regarding
sequence of mnemonics etc.pp. We're pretty confident (read '100% certain')
you'll come to the conclusion that we were first with respect to rebuilding
actual Solidshield VM code.

Nvm, 'mild respect'!

P.S.
Finally, there's a chance of the good ol' times coming back (when
protections had to be dealt with on a per title basis by skilled
individuals) and an opportunity of telling the sharpies from the fakers
again. Thanks Ubi! (Yup, we're actually serious about this )
Hehehe...

Imam problem sa skidom, nece da mi cuva podesavanja ni sa novim fixom. Ima li neko resenje za to?

Koristiš emulator umjesto SKIDROW-a, to je jedino što mi pada na pamet,

Pravi masterpiece od igre....najbolja u zadnjih par godina. Gradovi su prelijepi, posebno firenca, pentranje je pravo uzivanje. A tek borbe....
Presao sam pricu za par dana, sad cu prateci sadrzaj

Moze na pm link za valjan lijek ?

Igram Skidrow verziju, i mislim da negde u 12 sekvenci mi se poceo gubiti zvuk, ne cujem glasove u animacijama samo muzika ide... Jel se desvalo nekom to?

Ja sam igru presao sa onim emulatorom, pre nego sto je skidrow izasao. Verovatno ti skidrow zeza nesto.

Meni skidrow radio perfektno, - 2 pucanja igre ali nista strasno i save je bio sacuvan

Sinoc sam presao igru,mogu vam reci da poslednjih par godina nisam odigrao bolju,nemam ni jednu zamerku,sve pohvale :type:

Završio juče, igra je ok, ni manje ni više.

Po mom mišljenju igra je fenomenalna mnogo interesantnija i dinamičnija od prvog dela i sama priča je super, sigurno jedna od najboljih igara u poslednje vreme 1-2 god.

Bolje da batalis odmah...igra je VEOMA dugacka, pogotovo sa sporednim misijama.

Najzad zavrsih. Igra je toliko napunjena svim i svacim da prvi deo izgleda kao demo u odnosu na ovaj. Skupih 60/100 pera, sve zavrsio, jedino su neka blaga ostala neotkrivena, nisam siguran gde. Mrzi me sad da trckaram za njima...

Poslednjih par nivoa, fino seckanje.

WTF zavrsetak i nije neko iznenadjenje, za onoga ko je pratio pricu iz keca...

Religija je bad mojo, to je bila glavna premisa i u prvom delu.

Alieni / drevna civilizacija je bila na zemlji. Napravili su ljude (genetski modifikovali postojece primate, ili skroz ispocetka, nebitno), po svom liku. Koristili ih za fizicki posao...Adam i Eva, kradu vaznu napravu od njih -"jabuku", beze, i postaju prvi iz linije Assassina.
Poveli su rat protiv gospodara, koji su i dobili, zbog brojcane nadmoci.

Ali avaj, Sunce napravi armagedon, tj pomor na planeti. Mozda zbog toga sto je "jabuka" mogla da to spreci...ili kombinacija svih artefakata, tj naprava...a posto je jedna nedostajala, ende...

Preziveli su malobrojni "tvorci" i deo ljudske rase, rastrkani po svim kontinentima...Sporazumeli su se medjusobno i ziveli u miru. Ljudi su ih postovali kao bogove. I vremenom su odumrli i bivaju zaboravljeni, i znanje o njima i katastrofi je iscezlo. A preostale artefakte su uglavnom zloupotrebljavali Templari i zlice kako bi vladali masama...

Medjutim, nova kataklizma se sprema 2012, jelte, sto tvorci zele da sprece, ali jedina sansa je Dezmond, kome su namenili poruku na kraju igre. Dakle, on mora da sakupi sve "delove Raja"...

Sta zele Templari, deo covecanstva koji je namirisao "pravu istinu" i krije je- samo puku vlast nad planetom, ili spas planete, pa onda vlast, videcemo. Cini se da su pojedinci medju njima i Assassinima "mesana" vrsta sa tvorcima, te poseduju genetsko pamcenje, eagle vision i sl. Samo su se okrenuli "po zlu" i zele da sakriju pravu istinu kako bi vladali svetom. Solidno napljuvase Edisona i kompaniju lol.

Samo rekapitulacija, verovatno ce i meni koristiti da se podsetim kad izadje nastavak :D
Necu da ulazim u eventualne polemike o religiji ili kvazinaucnim teorijama ala Deniken, tome nema mesta na ovom forumu.

Prica mi je ok u sustini, zapetljana fino, dosta zagonetki, puna istorije i kvaziistorije i sl...netipicno za video igru.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno