Šta je novo?

Assassin's Creed 2

SKIDROW je samo zaobišao način da se ne pokreće server ali i dalje treba values.db. AC2 SKIDROW lijek ima takav values samo što se drugačije zove i počinje sa SKIDROW. Toliko o probijanju DRM-a. i dalje je potreban values.db sa svim PAIR-ovima. Što znači da je SKIDROW uspio samo da ne pokreće server ali igra se i dalje povezuje sa valuesom. Sve igre koje budu imale ovaj sistem zaštite moraju prvo biti pređene 100% da bi se u values.db pohranili svi PAIR-ovi da bi SKIDROW napravio "svoj toliko bolji od emulatora" lijek da bi igra radila.

Pa dobro... bar ne moram više da ubijam web server da bih igrao :p

Nije stvar u tome, SKIDROW je u .nfo-u ponižavao emulator i ljude koji su dopunjavali values.db sa tog foruma a on je u stvari krao(krali pošto je to grupa) values.db od tih istih ljudi i još je uzeo stariji .db

Ček, ček....to mu dođe da je HM bend dvolična funjara.
Kradu i od Nemaca i od Partizana....cccc, sram ih bilo :D

***.... tu pravila nema, bitan je samo krajnji učinak.

Poslednja izmena:
Nije stvar u tome, SKIDROW je u .nfo-u ponižavao emulator i ljude koji su dopunjavali values.db sa tog foruma a on je u stvari krao(krali pošto je to grupa) values.db od tih istih ljudi i još je uzeo stariji .db

Tako je!!!Svaka cast Skidrow-u i ostaloj kompaniji sto su nam omugucili da igramo sve i svasta,ali bilo bi lepo od njih da su pohvalili i druge ljude,a ne jos da ih ponizavaju,nisu direktno,ali tako mu dodje!:zgran:

Koliko ja vidim nisu nista lose rekli ni o kome specijalno a svako svog konja logicno hvali.

Ovo je deo teksta na koji sam ja naisao, kazem deo jer pre svega cenim da ne ide da udaram reklamu ovde piratima sa kariba, heh! :p

While we worked on this release, we noticed that several news
webpages, forums, blogs etc. posted information, including a
screenshot of a Ubisoft server attack message, which showed
our group name.

First of all, that picture is a fake, nor would any member of
Skid Row cause such riot, as we ‘re only here to compete with
our game release competitors, nothing else.

Neither do we encourage anyone to take such actions, no matter
how much we agree, that DRM ‘s like this one, are only hurting
those that do want to buy the game or have bought it.

Another point is those news medias, we mentioned before, post
anything these days, no matter if it ‘s a joke or not. Beware
what you ‘re posting, just because you want to prank someone.

This release is an accomplishment of weeks of investigating,
experimenting, testing and lots of hard work.

We know that there is a server emulator out in the open, which
makes the game playable, but when you look at our
content, you will know that it can ‘t be compared to that.

Zadnji pasus kaže kako se ne može porediti sa emulatorom jer je njihov boljia ima stari values. Takođe im a još teksta u kom navodi da je "zaštitio" svoj "rad" jer su ako bili otvorena knjiga a to je ustvari zato što su uzeli values od rusa.

Eto. šta sam rekao. Nije SKIDROW udario "temeljac" već dromine koji je napravio emulator i počeo sa values.db pričom. Mora se 100% kompletirati igra od nekog što ima original uz upaljen mitm.exe da bi igra bila 100% igriva.

Pa dobro... bar ne moram više da ubijam web server da bih igrao :p

ja igram clone dvd sa poslednjim emulatorom ...na 3 sekvenci sam i pokrecem igru sa sve net limiterom micro torentom i pg-om u pozadini i nemam nikakav problem mada sam citao da bi trebalo izgasiti ove aplikacije posebno p2p jer kao nece moci ovi noci....:trust:

Pa ništa od toga se ne javlja na portu 80 koji je predviđen za web server.

Evo sad i pravo objašnjenje o navodnom "cracku":
As there are many questions regarding the Skidrow crack lets make some things clear:

It's nothing else then the server emulator - only a different approach. The drm is NOT cracked (otherwise the ACII gamefile would be patched). What skidrow did is the following:

Most communication needed for ACII is handled via ubiorbitapi_r2.dll. When you start the game the UbisoftGameLauncher pops up, loads this dll, calls some functions from the dll to get server addresses, checks for updates, does a SSL-Handshake, checks your Ubisoft-Account and CD-Key -> if valid launches the game via LoadProcess. ACII also uses the ubiorbitapi_r2.dll and establishes the same connection to retrieve the needed Values.

What skidrow did:
they replaced the ubiorbitapi_r2.dll with their own version and hardcoded values. So no "external" emulator is needed as the functions inside of the dll are used to emulate the server responses. Imagine it like this:
-UGL loads the DLL and calls the function "mg::eek:rbitdll::OrbitSession::ClaimCdKey" -> then the dll would connect to ubis servers to retrive information if you have a legit CD-Key and return "true" or "false" (to make it simple)
Skidrow simply replaced the "mg::eek:rbitdll::OrbitSession::ClaimCdKey" with their own one that always returns true without connection to the servers.

I wouldn't even be surprised if they used the values that were collected here. Why else would they protect the dll? They simply were not interested in "pulling the pants down" as it is pretty obvious how they did it. There's no magic, no cracked DRM, simply a different kind of server emulator running in "memory" and hidden inside of this little dll.

Evo sad i pravo objašnjenje o navodnom "cracku":

I... taj citat je kao neki krunski dokaz lopovluka, a dobija na tezini jer je neko na nekom forumu to napisao, pa jos kad je na engleskom... :) A poruka je u stilu oni su uradili ovo i ono i ne bi nas cudilo da su od nas uzimali... trt-mrt.

Ne razumem cemu ovde hate prema SKIDROW. Ako se nekome njihov "posao" ne dopada neka ih i sa ovom i sa buducim igrama ignorise, ali zar nije najvaznije za krajnjeg korisnika da su sveli pokretanje igre na najjednostavniji moguc nacin i omogucili bas svima da odigraju igru, pa je "nedodirljiva" zastita odjednom postala ogoljena, oduvana sa svih strana.

E da, igru sam igrao preko emulatora do pola i hitnuo je u kantu :D

Poslednja izmena:
Brzo ćemo videti da li su pokrali values od Rusa, odnosno da li ga uopšte koriste u cracku. Ako nisu pokrali, lako će srediti Settlerse...

@banalek

Pa imaš odavno one-click instaler za emulator, još je jednostavniji, samo pokreneš insalaciju (koji odradi čitav posao), kasnije samo teraš igru preko ikonice koju napravi instaler. Jednostavnije nego kopirati crack :p

Poslednja izmena:
Znaci sve sve,ali onaj post credits deo sa Dezmondom...Zavrsio igru krenuli credits,ja otisao do druge sobe i samo cujem odjednom nesto se desava,neka sirena,kad dodjem u sobu imam sta i da vidim :) Lepo su se setili kako da pokusaju da nas nateraju da gledamo credits :)

Igra dobila jako cudan kraj,neocekivan totalno,zbunjujuc,bar meni...Narocito zbog onog dijaloga koji imaju Dezmond i ovi ostali iz Ordera kada beze iz onog sklonista..Sve u svemu,vise od ocekivanog.Cekamo 3. deo.

Koriste ga, zna se. U pitanju je 1908 values koji ima jedan FAKE PAIR. I Ide istim redoslijedom kao i taj values samo što počinje sa SKIDROW. Znači identičan onim ruskim vluesom.

Koriste ga, zna se. U pitanju je 1908 values koji ima jedan FAKE PAIR. I Ide istim redoslijedom kao i taj values samo što počinje sa SKIDROW. Znači identičan onim ruskim vluesom.

Cek onda jel sa tim skidrow 'crackom' cela igra je igriva 100%. Inace sad sam poceo igrati i igra je bruka, bolja nego prvi deo 10x, extra je Ezio kao lik, prica takodje...

i Sa SKIDROW-om i sa Emulatorom. Čak neki i pričaju da ne mogu se neke opcije u grafičkom meniju snimiti sa SKIDROW-im lijekom i da na pojedinim sajtovima SKDIRO dobija da je NUKED(to jeste da ne valja )

i Sa SKIDROW-om i sa Emulatorom. Čak neki i pričaju da ne mogu se neke opcije u grafičkom meniju snimiti sa SKIDROW-im lijekom i da na pojedinim sajtovima SKDIRO dobija da je NUKED(to jeste da ne valja )

Ovo mi je bilo bitno, ja sam uvek za eksterne aplikacije koje simuliraju orginalni sistem igre... posto krekovi su mi sumnjivi (sta znas kakav trojan, spyware ti uvale tamo). A fala bogu ova solucija ne zauzima resurse racunara kao ludo.

Znaci sve sve,ali onaj post credits deo sa Dezmondom...Zavrsio igru krenuli credits,ja otisao do druge sobe i samo cujem odjednom nesto se desava,neka sirena,kad dodjem u sobu imam sta i da vidim :) Lepo su se setili kako da pokusaju da nas nateraju da gledamo credits :)

Igra dobila jako cudan kraj,neocekivan totalno,zbunjujuc,bar meni...Narocito zbog onog dijaloga koji imaju Dezmond i ovi ostali iz Ordera kada beze iz onog sklonista..Sve u svemu,vise od ocekivanog.Cekamo 3. deo.

Pricao sam telefonom onda, o cemu se radi o kako kazes dijalogu kad beze iz sklonista?
Btw, presao sam celu naravno, otkljucao Altairov armor, kupio Altairov mac, otkrio sve viewpointse, i sad cu da pokusam da sakupim svo blago. :)

Pricao sam telefonom onda, o cemu se radi o kako kazes dijalogu kad beze iz sklonista?
Btw, presao sam celu naravno, otkljucao Altairov armor, kupio Altairov mac, otkrio sve viewpointse, i sad cu da pokusam da sakupim svo blago. :)

Ajd da stavim u spojler,mozda neko nije presao igru jos uvek;)
Odprilike je fora da na neki nacin templari nisu glavna pretnja,kako to kaze Stillmanka.Na to Dezmond valjda zbunjeno pita da li je u pitanju Sunce,na sta ona kaze da je bilo nekih nagovestaja da Zemljino magnetsko polje slabi i da to moze dovesti do toga da planeta postane jako nestabilna.Sve u svemu i njihov zakljucak je da su nahebali u svakom slucaju :D Bas me je zbunilo ovo jer Minerva kaze Dezmondu da se to vec desavalo i kako sada oni "Bogovi" misle da je doslo vreme za drugu rundu svega toga.A valjda je isto spominjala i neku veliku vatru na zemlji koja je ubila covecanstvo koje su oni kasnije ponovo stvorili uz pomoc njihove tehnologije..Valjda sam dobro popamtio i pokopcao..
Na kraju ce ispasti da su Assassini GreenPeace borci :d

Ovo mi je bilo bitno, ja sam uvek za eksterne aplikacije koje simuliraju orginalni sistem igre... posto krekovi su mi sumnjivi (sta znas kakav trojan, spyware ti uvale tamo). A fala bogu ova solucija ne zauzima resurse racunara kao ludo.
Kad si poslednji put video trojanca ili spyware u kreku koji je zvanično scensko izdanje? Dakle ne ono što si skinuo sa sajtova koje hostuju kurta i murta nego ono što izađe na nfohumpu?

Ajd da stavim u spojler,mozda neko nije presao igru jos uvek;)
Odprilike je fora da na neki nacin templari nisu glavna pretnja,kako to kaze Stillmanka.Na to Dezmond valjda zbunjeno pita da li je u pitanju Sunce,na sta ona kaze da je bilo nekih nagovestaja da Zemljino magnetsko polje slabi i da to moze dovesti do toga da planeta postane jako nestabilna.Sve u svemu i njihov zakljucak je da su nahebali u svakom slucaju :D Bas me je zbunilo ovo jer Minerva kaze Dezmondu da se to vec desavalo i kako sada oni "Bogovi" misle da je doslo vreme za drugu rundu svega toga.A valjda je isto spominjala i neku veliku vatru na zemlji koja je ubila covecanstvo koje su oni kasnije ponovo stvorili uz pomoc njihove tehnologije..Valjda sam dobro popamtio i pokopcao..
Na kraju ce ispasti da su Assassini GreenPeace borci :d
:d
Hvala na odgovoru.

Onaj AC2 torrent od 4 Gb radi sjajno, presao sam bez ikakvih problema, jedino sto se malo duze instalira, tako da nema potrebe skidati Skidrow 6Gb verziju!
Verzija od 4.35 Gb se zove Assassins Creed II DVD5 - GENTi (Plus Crack) [JaKe] [PDU]!!!
Opusteno se narezuje na 1 DVD

Iz NFO-a novog fixa koji rešava probleme sa čuvanjem podešavanja:

Nukers Information:

We noticed our release was nuked a few places for using stolen
public available values.vb codes.

Let's point out that, even if our dll has the very same
values, then anyone can get these values and the values are
still required to emulate the ubiorbit api calls. The data
values are transfered via IPC, as we didn't use any kind of
server emulation at all and therefore can't be compared to
the public server emulator out there.

It's sad that there are people out there, who only focus on
make you look bad, when you actually have accomplished
something of a larger scale.

If the scene is based on finding holes in everything, then you
can start nuking Command and Conquer 4 Tiberian Twilight for
using exact same method as the public server emulation
release, SecuROM cracks with emulated vm calls, Steam function
emulation and RELOADED's new Solidshield method.

We didn't mention RELOADED, to make them look bad, but to give
people insight in, that alternative routes needs to be found
to get around the protections these days.

Things are not getting easier these days, as publishers like
EA and Ubisoft, have already begun to release games which
require you to be online when you play.

You can bet more will jump on that gameplay only online wagon.
Firms like Capcom, Square Enix Eidos, THQ, SEGA and Activision
has already shown interest in doing so.

Maybe the same people who bitch that we used the values.vb
codes from the public server release, should at least prove
their accusations. Keep in mind, the values are required for
the game to function properly and the values are always the
same, because they never change.

What reason will you use, when we pre the next Ubisoft game?

Onda nek brže skuplaju values za ostale Ubijeve igre, a ne da čekaju da ostali odrade posao..

jel moze neko da mi pomogne kako da skupim nekoliko preostalih treasura u monteridjoniju, u onih nekoliko dvospratnih kula gde stoje po dva sanduka sa zlatom ?
ne znam kako da se popnem do gore kad nema apsolutno nista za kacenje, kapiram da mozda treba da naucim neki novi skok...
i na mapi imam 2 treasura tacno na sredini vile...popnem se na vilu, nista...udjem unutra nista...moze neki hint, a da ne bude bas potpuno spoiler ? :p

Nazad
Vrh Dno