Šta je novo?

Assassin's Creed 2

Ja se nebi bunio da AC3 bude smesten tu negde oko revolucije u Francuskoj krajem 18 veka. Ionako igru prave Kanadjani a oni su vec skoro full Francuzi :)

A što se tiče toga zašto Abstergo nema oružja (vatrenog) na internetu je objašnjenje da CEO nije htio da bude mrtvih.

Pa to je lepo, ali meni definitivno izgleda realisticnija i humanija verijanta u kojoj cuvari Absterga nose shock pistolje umesto ili pored pendreka. Mislim da ti je u stvarnosti cilj da nekoga skembas a pri tom ga ne povredis sta bi koristio... Pendrek i nekakav shocker!!! Ma daj... Dezmondova glavudza je naj dragocenija stvar za templare, zasto bi rizikovali da mu je neki cuvar slucajno polupa tj. izpendreci! :d

Zar je moguce da niko nece da mi aploaduje "storage" folder sa save fajlovima 10+ seqvence?

Cini mi se da sam u storage folderu (pre nego sto sam ga obrisao) video gomilu save fajlovasa razlicitim brojevima, pa na osnovu toga mislim da igra mozda pravi poseban save po sekvencama.

ljudi, ja vas razumem sta vi zelite od igre i sta bi vas privuklo, ali ne razumem kako mislite da ce se prica zavrsiti ako se radnja igre bude odvijala u proslosti. cela poenta druge igre je bila da dezmond postane ubica i da dobije poruku od one babe na kraju. ok, on ce opet 90% vremena da provede u animusu i razgledace secanja svojih predaka(ne moze nista da promeni, samod a gleda), dok ce ubice u sadasnosti da resavaju sadasnje probleme i da spasu svet. sta se desilo desilo se i to se ne moze promeniti. jedino sto ostaje je da se popravi ono sto se moze desiti, a to je da templari zavladaju svetom. meni bi bilo izuzetno glupo da dezmond "odmara" u animusu, a onda u pauzama gledam filmice kako ubice napreduju i na kraju pobede(ili izgube, nije obavezan srecan kraj). jos bi gluplje naravno bilo da ne zavrse pricu i poslednja stvar koju vidimo je neki predak negde kako radi nesto...
mozda rese da ne prave trilogiju, nego vise delova :)
posto sa animusom uvek mogu da kazu idemo sada na primer dalje u proslost, recimo do nekog od onoih 6 assassina cije se statue nalaze u vili
ali se slazem da finale igre treba da se dogodi u sadasnjosti
ili ce biti neka buducnost, pa urade nesto tipa da neki baja u buducnosti kroz tada aktuelan animus gleda kako desmond koristi animus u sadasnjosti da bi gledao pretke u proslosti :)
jedino moraju da paze da kada bude bilo u sadasnjsoti ne naprave novog hitmana :)

hehe, nije losa ideja o liku iz buducnosti koji gleda sadasnjost, mada je to opet isto kao i obicna sadasnjost.
resenje za pistolje i tehnologiju mogu biti jabuke i ostali magicni predmeti(kao sto je papina palica). mozda ce dezmond morati da se seta po vremenu(nesto slicno kao PoP WW). ne znamo pravu moc tih predmeta.

posle treceg dela cemo sigurno igrati spin off-ove, vrlo verovatno bas tih 6 komada za altairov oklop.

O neka mi neko aploaduje bilo koji save fajl, nebitno dokle je stigao, samo da ne igram ponovo iz pocetka. :(

Pomagajte ljudi u 13 sam sekvenci u firenci kada treba da izodvaljujem one silne generale, ostalo mi od 9 samo 1 i to onaj na brodu, (mislim da se misija zove port authority).

Ajd mi kazite taktiku kako da ga odvalim a da me niko drugi ne vidi, ono sto uspem to je da odvalim onog lika napolju, i uspem da sredim levu patrolu koja ide gore dole po brodu i desnu patrolu onog sto ide samo ka zadnjici broda, kada treba da odvalim one likove kod volana svaki put me vide.

Vec sam 6 puta pokusavao i svaki put me pronadju :mad:.

Sovice ajd molim te uploaduj mi negde tvoj "storage" folder, mrzi me da igram iz pocetka a stao sam na 11 sekvenci.

Pomagajte ljudi u 13 sam sekvenci u firenci kada treba da izodvaljujem one silne generale, ostalo mi od 9 samo 1 i to onaj na brodu, (mislim da se misija zove port authority).

Ajd mi kazite taktiku kako da ga odvalim a da me niko drugi ne vidi, ono sto uspem to je da odvalim onog lika napolju, i uspem da sredim levu patrolu koja ide gore dole po brodu i desnu patrolu onog sto ide samo ka zadnjici broda, kada treba da odvalim one likove kod volana svaki put me vide.

Mislim da tu nikog nisam ni ubio sem glavne mete. Blenduj se, dosunjaj do broda, imas tamo neku grupicu (treba da stanes u sredinu), posle ces vec videti sta i kako...

Sovice ajd molim te uploaduj mi negde tvoj "storage" folder, mrzi me da igram iz pocetka a stao sam na 11 sekvenci.

Ako mi kazes gde se nalazi taj folder nema problema.

Edit: nasao sam u program files\Ubisoft\... nadam se da je to to sto ti treba, za koji min cu ti baciti link da skines.

Poslednja izmena:
Ne nema šanse da ima blend. Upaneš u more i odeš iza broda. Onda se popneš do onog dijela gdje idu dva stražara i stoje dva stražara. Kada dođe stražar do tebe ti ga ubiješ bladeom. Onda čekaš da onaj sa druge strane ode i brzo uskočip, ubiješ onu dvojicu što čuvaju. lockuješ brzo metu i ubiješ je. Ako ne kontaš daj mi savegame pa da pređem ja.

Ako mi kazes gde se nalazi taj folder nema problema.

Edit: nasao sam u program files\Ubisoft\... nadam se da je to to sto ti treba, za koji min cu ti baciti link da skines.

To je to. Hvala ti puno unapred. :wave: Hvala jos jednom ˇˇ

Poslednja izmena:
Ne nema šanse da ima blend. Upaneš u more i odeš iza broda. Onda se popneš do onog dijela gdje idu dva stražara i stoje dva stražara. Kada dođe stražar do tebe ti ga ubiješ bladeom. Onda čekaš da onaj sa druge strane ode i brzo uskočip, ubiješ onu dvojicu što čuvaju. lockuješ brzo metu i ubiješ je. Ako ne kontaš daj mi savegame pa da pređem ja.

E upravo to pokusavam, sredim brzo tu dvojicu levo i desno i onda kad treba to dvoje kod volana uspem i njih ali me bukvalno isto trenutka detektuju likovi i gotovo.

Hvala na ponudi za prelaz ali zainatio sam se pa cu da se mucim jos malo, ocigledno mi je los tajming za napad na to dvoje kod volana (kormila).

Edit: zahvaljujem se useru Marac na ispravci da nije volan vec kormilo, strokav mi mozak nesto danas... :).

Poslednja izmena:
inace jel provalio ko sta znaci recenica koju ezzio uvek kaze nakon sto ubije nekoga? zvucinesto kao rekvijeska di paće ili tako nesto :D

pocivaj u miru ^^
subtitles on ftw....

Probaj ovako:
Pola sata se cimam da ubijem onog trgovca na brodu neprimecen i na kraju se iznerviram, uzmem dimnu bombu, uletim na brod i ubijem lika (cs style) :d
:D

haha sto se patite xD Ja nikako nisam imao problema u tom delu odma lokujem metu i direktno na nju posle poubijam sve strazare cisto zabave radi inace moze i bezanijaaaa :D

ne secam se da sam ikad zapeo u nekoj igri da ne mogu da je predjem .. samo GTA4 kad odem u neku napustenu (skolu , Bolnicu ) sta li je vec... da uzmem drogu pa dodje gomila murije .. tu su me ubili jedno 35 puta pa sam iskoristio chat da bi presao :|

Poslednja izmena:
Probah da posle Ac2, odigram AC1 i ne ide. Sve mi je drugacije, od mnogo bolje grafike u Ac2, do same navigacije, biranje oruzija...

Nema šanse, ne smiješ uzbuditi stražare inače ode misija.

Mislio sam da je u pitanju ono kad treba da upucas nekog na brodu zato sto ne mozes da mu pridjes. Ovog drugog na brodu sam se jedva setio, nije mi prvavio probleme. Mozda su radili nozevi, ne secam se.

Probah da posle Ac2, odigram AC1 i ne ide. Sve mi je drugacije, od mnogo bolje grafike u Ac2, do same navigacije, biranje oruzija...

Ja sam presao AC1 pre nekoliko dana, najvise zbog price. Stalno sam pritiskao "Q" da udjem u onaj meni za oruzja, ali toga nema...
Inace sam se smorio samo tako, ima previse dosadnih stvari. A i kad predjes AC2, AC1 je vrlo neizazovan, makar je meni tako bilo...

Predjoh pre pola sata onaj uzasni deo, fora je bila sto sam ja svaki put kad bi se popeo na brod popeo i na kormilo i onda odradio "air assassination" sto bi uzbudilo strazare iz nekog razloga, sad na kraju sam mrtav ladan uzeo i dosetao do izmedju njih i bocnuo ih u vrat respektivno, kad su oni bili mrtvi sve ostalo je bilo boza posle toga :).

Hvala svima na pomoci!

zavrsih 1 sekvencu i nestade mi mac?
Imam samo onaj dager sto ga leonardo popravi ali nemam mac a imao sam ga pre toga - iz skrinje sa ocevim stvarima?
posle ocevog ubistva - nestade mac.
Nemogu da pokupim loot iz kuca koju cuvaju strazari jer nema sanse da udjem u fight bez maca probuse me zacas...da nije bug?

^^
Cini mi se da u toj sceni kada ti ubijaju muski deo porodice gubis mac i da ga dobijas tek kada odes iz firence kod ujaka.

I ja sam takodje probao :D,ali bolje da nisam :d ....kada sam je igrao prvi put bila mi je extra,ali sad nakom ac2....:crash: :-devil-:

Nazad
Vrh Dno