A što se tiče toga zašto Abstergo nema oružja (vatrenog) na internetu je objašnjenje da CEO nije htio da bude mrtvih.
Zar je moguce da niko nece da mi aploaduje "storage" folder sa save fajlovima 10+ seqvence?
mozda rese da ne prave trilogiju, nego vise delovaljudi, ja vas razumem sta vi zelite od igre i sta bi vas privuklo, ali ne razumem kako mislite da ce se prica zavrsiti ako se radnja igre bude odvijala u proslosti. cela poenta druge igre je bila da dezmond postane ubica i da dobije poruku od one babe na kraju. ok, on ce opet 90% vremena da provede u animusu i razgledace secanja svojih predaka(ne moze nista da promeni, samod a gleda), dok ce ubice u sadasnosti da resavaju sadasnje probleme i da spasu svet. sta se desilo desilo se i to se ne moze promeniti. jedino sto ostaje je da se popravi ono sto se moze desiti, a to je da templari zavladaju svetom. meni bi bilo izuzetno glupo da dezmond "odmara" u animusu, a onda u pauzama gledam filmice kako ubice napreduju i na kraju pobede(ili izgube, nije obavezan srecan kraj). jos bi gluplje naravno bilo da ne zavrse pricu i poslednja stvar koju vidimo je neki predak negde kako radi nesto...
Pomagajte ljudi u 13 sam sekvenci u firenci kada treba da izodvaljujem one silne generale, ostalo mi od 9 samo 1 i to onaj na brodu, (mislim da se misija zove port authority).
Ajd mi kazite taktiku kako da ga odvalim a da me niko drugi ne vidi, ono sto uspem to je da odvalim onog lika napolju, i uspem da sredim levu patrolu koja ide gore dole po brodu i desnu patrolu onog sto ide samo ka zadnjici broda, kada treba da odvalim one likove kod volana svaki put me vide.
Vec sam 6 puta pokusavao i svaki put me pronadju.
Sovice ajd molim te uploaduj mi negde tvoj "storage" folder, mrzi me da igram iz pocetka a stao sam na 11 sekvenci.
Ako mi kazes gde se nalazi taj folder nema problema.
Edit: nasao sam u program files\Ubisoft\... nadam se da je to to sto ti treba, za koji min cu ti baciti link da skines.
To je to. Hvala ti puno unapred. :wave:
Ne nema šanse da ima blend. Upaneš u more i odeš iza broda. Onda se popneš do onog dijela gdje idu dva stražara i stoje dva stražara. Kada dođe stražar do tebe ti ga ubiješ bladeom. Onda čekaš da onaj sa druge strane ode i brzo uskočip, ubiješ onu dvojicu što čuvaju. lockuješ brzo metu i ubiješ je. Ako ne kontaš daj mi savegame pa da pređem ja.
ocigledno mi je los tajming za napad na to dvoje kod volana.
Probaj ovako:Pomagajte ljudi u 13 sam sekvenci u firenci kada treba da izodvaljujem one silne generale, ostalo mi od 9 samo 1 i to onaj na brodu, (mislim da se misija zove port authority).
Ajd mi kazite taktiku kako da ga odvalim a da me niko drugi ne vidi, ono sto uspem to je da odvalim onog lika napolju, i uspem da sredim levu patrolu koja ide gore dole po brodu i desnu patrolu onog sto ide samo ka zadnjici broda, kada treba da odvalim one likove kod volana svaki put me vide.
Vec sam 6 puta pokusavao i svaki put me pronadju.
Pola sata se cimam da ubijem onog trgovca na brodu neprimecen i na kraju se iznerviram, uzmem dimnu bombu, uletim na brod i ubijem lika (cs style) :d
Ne nema šanse da ima blend. Upaneš u more i odeš iza broda. Onda se popneš do onog dijela gdje idu dva stražara i stoje dva stražara. Kada dođe stražar do tebe ti ga ubiješ bladeom. Onda čekaš da onaj sa druge strane ode i brzo uskočip, ubiješ onu dvojicu što čuvaju. lockuješ brzo metu i ubiješ je. Ako ne kontaš daj mi savegame pa da pređem ja.
Probah da posle Ac2, odigram AC1 i ne ide. Sve mi je drugacije, od mnogo bolje grafike u Ac2, do same navigacije, biranje oruzija...
Nema šanse, ne smiješ uzbuditi stražare inače ode misija.
Probah da posle Ac2, odigram AC1 i ne ide. Sve mi je drugacije, od mnogo bolje grafike u Ac2, do same navigacije, biranje oruzija...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari