Šta je novo?

Assassin's Creed 2

Ima provereno i vise od 30 kodeks strana, ja sam na mapi imao i vise u svakom gradu ima.

Samo igraj glavne misije, poslednji codex sam i ja sam hteo bez glavnih, ali ne moze....

Pa za glavnu misiju treba da sakupi sve (ili bar 30) codex stranica da bi se otvorila sledeca memorija (sequence 14).

Konacno sam uhvatio malo vremena i presao igru...zaista je neverovatna,nemam zamerki :D:D:D

a i ja ga predjoh pre par sati....super je igra, a i vidi se da je razvojni tim pustio masti na volju :)
doduse, nakon nekog vremena je prestao da mi se dopada combat sistem, moglo je to mnogo bolje...da su ubacili onaj iz PoP igra bi bila fenomenalna, ovako...jednostavno smori nakon nekog vremena isti sablon ubijanja likova(aj sad ovog, ae ovog, sledeci....) nema poteza za izivljavanje na grupici nego sve pojedinacno, sto bas ume da ubije u pojam. takodje koriscenje okruzenja u borbi ne bi bilo toliko lose....al ajd, sta je tu je, ceka se nastavak

Koliko sati igranja? Mislim samo na glavne misije :smash:

Prilozi

• Assassins Creed II.jpg
    Assassins Creed II.jpg
    105.1 KB · Pregleda: 89
Kod mene ima neki bug .
Definitivno mi ne pokazuje 30-u codex page.
Kako da napravim filter i da mi na mapi pokazuje samo mesto sa preostalom codex page-om.
Za sve ostale stvari i lokacije mogu da uradim filter, osim ovde ?

Stvarno ne znam sta se desava, eventualno ako si propustio nekoliko Viewpoints-a na nekom delu mape.

Mislio sam da ostavis samo "Core Memory Markers", a ove ostale da iskljucis, pa onda pogledas. Meni su najvise smetali "Treasures" zato sto ih ima na svakom koraku...

Medju poslednjima su neki u Veneciji, cini mi se da nije ni meni prikazivao (iako sam imao mapu koju sam u toku igre dobio) sve dok nisam "update-ovao" mapu tako sto sam se popeo na viewpoint.

Kako Vam je lakse, borba na konju ili "pesaka"? Meni je mnogo lakse normalno, zeznuto mi je da upravljam konjem.

Sve zavisi kako je ko skupljao i sta tokom igre,ali sam ja konkretno poslednji codex nasao posle one misije kada moras da ubijes onih 9 smaracha :D

1 pitanje: gde se nalazi ono blago tj kesh koji je obelezen na mapi moje vile otprilike na ulazu u vilu,ne mogu da ga nadjem i to me vrlo nervira,bez obzira sto sam presao igru,zelim da ga nadjem,bode mi oci :D:D:D

Ja sam nasao jedno od ta dva. Na tavanu. Na desnoj strani vile. Ides tamo ka zidu sa codex stranicama i umesto tamo da odes, skrenes levo i ides uz stepenice i nacices.

Hmm to mi nesto zvuci jednostavno,pogotovo sto sam trazio,al ajde probacu...:)

Probaj, pa javi da li si uspeo.

Sve zavisi kako je ko skupljao i sta tokom igre,ali sam ja konkretno poslednji codex nasao posle one misije kada moras da ubijes onih 9 smaracha :D

1 pitanje: gde se nalazi ono blago tj kesh koji je obelezen na mapi moje vile otprilike na ulazu u vilu,ne mogu da ga nadjem i to me vrlo nervira,bez obzira sto sam presao igru,zelim da ga nadjem,bode mi oci :D:D:D

Blago je u rudniku i u bunaru :)

On pita za ono u vili, a rudnik/bunar nisu tamo. A i van vile ima na jos dosta mesto (kod tornjeva, u crkvi...)

Nasao!! Bili su u bunaru :D Hvala!
A sto se tice rudnika,to sam ranije nasao,ali ovi u bunaru su me mucili :d

Izvini mitarus, ja sam pogresio.
E sad, sakupio sam sve codex pages i treba da ih slozim. Ukljucio sam Eagle vision i rasporedio ih (formirao mapu sveta), ali se nista ne desava?

I to sam uradio i opet moram nesto da cackam na codex stranicama?

Izvini mitarus, ja sam pogresio.
E sad, sakupio sam sve codex pages i treba da ih slozim. Ukljucio sam Eagle vision i rasporedio ih (formirao mapu sveta), ali se nista ne desava?

Ima neki bug izgleda. Izmesaj ih sve, pa idi na back, ponovo udji pa probaj opet.
Ako nece, uradi to par puta i treba da upali.

P.S. Otrov je najjachi, koja smejurija kad se pogube. Samo stanem sa strane, pogled iz prvog lica ("9") i smeh. :d

Inache predjoh ja igru za 30 i kusur sati, skoro sve overeno sem kovchega sa parama i naravno perima... mislim ko ce da jurca 100 komada.

Josh nesto... server.exe sam pokrenuo uz pomoc python programskog jezika.
Pre 10-ak strana sam postavio linkove ali je mod obrisao post. Vazi samo za Xp usere. :)

Gdje vidite koliko ste sakupili codex page, ja sam na sekvenci 12.

E da,to desifrovanje je bitna stvar,video sam da dosta ljudi to previdi,znaci skupis,odes kod Leonarda on ih desifruje i tvoje je samo da ih zakacis na wall,a kasnije ce ti vec biti sve jasnije.......

Moram da bacim koji komentar o igri. Stvarno je fenomenalna! Prvi deo mi je bio sasvim ok ako se konzumira u umerenim kolicinama, u suprotnom postaje dosadan.

Ali svaki aspekt su u dvojci ispravili. Nemam nekih vecih zamerki sem malo losije optimizacije i niskog draw distance-a, odn. nedostatak opcije da se to malo poveca (ovako mi bode oci kad se texture ucitavaju). Detalji gradova su me zapanjili. Bio sam u Veneciji pre par godina i stvarno su dotakli detalje tog grada.

Definitivno bih kupio naslov da nema bezobrazni DRM. Mozda se opamete pa izbace neki patch, ali sumnjam...

Ko nije igrao obavezno neka proba. Atijevci, koji vam drajver najbolje "pashe" uz ovaj naslov? Koristim 10.3 OpenGL drajver i bas nije najslavnije resenje (45-60fps), nervira me sto ponekad padne na tih 45 kad se zagledam u grad sa visine...

Atijevci, koji vam drajver najbolje "pashe" uz ovaj naslov? Koristim 10.3 OpenGL drajver i bas nije najslavnije resenje (45-60fps), nervira me sto ponekad padne na tih 45 kad se zagledam u grad sa visine...

10.5 beta za sada odlicno odradjuje posao sa 4870. Ti imas dosta bolju kartu, tako da bi trebalo da ti igra poleti. :)

Poslednja izmena:
Uh, najzad nadjoh 30-ti codex page. Bio je u severno-istocnom delu Venice.
Idemo dalje, a kasnije se vracam da odradim secret location.

Nazad
Vrh Dno