Šta je novo?

Assassin's Creed 2

duza je ako se posvetis skupljanju svega i sporednim misijama. prva nije bila bas ovoliko razvijena. mogao si da skupljas samo one zastavice i bilo je po nekoliko sporednih misija svuda. sada mozes da skupljas oruzja, oklope, slike, mozes da renoviras grad... ako ces samo da igras glavne misije i pratis pricu, nije mnogo duza.

A kako stojite sa "Secret Locations" u DNA sekciji? Imam samo ovih 5 grobnica koje i nisu bas tajne zato sto su bile na mapi (prva grobnica se ne racuna kao "tajna" zato sto je deo glavne misije).

Da li se to kupuje preko Ubisoft servisa ili kako? Vidim da se za konzole pominje i kupovanje nekih Templar misija i tako to...

Kakve su vam performanse u igri?
Ja na 1440x900 i sve na low,stavim gpu na 700 i jedva negde prebacim 50 fps-a,uglavnom se vrti oko 45.Kad podignem na 1680x1050 i dodam na high (senke i refleksije ostavim na low jer mi uzmu dosta fpsa), izgubim svega par fps-a
Bollje mi je radio prvi AC.
A vidim na netu svi kazu kako je ovaj bolje optimizovan
Konfa iz potpisa (196.34 driveri)

Batman AA me je odusevio,ali ovo je najbolja akciona avantura pa sigurno u poslednjih 5 godina

Ja na 1440x900 i sve na low,stavim gpu na 700 i jedva negde prebacim 50 fps-a,uglavnom se vrti oko 45.Kad podignem na 1680x1050 i dodam na high (senke i refleksije ostavim na low jer mi uzmu dosta fpsa), izgubim svega par fps-a

Meni FPS ide od 29-56 nekad skoci na 60. Inace sve drzim na High, vsync=on, 1440x900.

Inace igra mi je super. Svidja mi se i prvi dio ali ovaj je mnogo bolji. Misije su zanimljivije.

AC 2 je u svakom slucaju bolje optimizovan a koliko je zahtevan to je pitanje. nego ne znam sta da ti kazem meni sve na max ,vsync on , 1920x1080 zabode na 30fps i nece iznad ni kad gledam u nebo xD al zato nece ni ispod 26tako da neko seckanje ne vidim uopste(Vsync off ide i preko 50,kad nema previse detalja na screenu i preko 60, al uglavnom je 35-40) :type: e sad sutra cu bas da stavim sve detalje na low da vidim koja je razlika u fps-u a i sto tako cu posle sve na max al nizu rezoluciju da opet uporedim...pa vam javim kako meni radi ;) :type:

btw Presao sam igru 92% fali mi 6 vidikovaca 9 slika i sakupio sam 57 pera ,neke od inostranih assassination misija mi ne rade tako da za sada nece postici 100%
i jos nisam otkrio istinu :crash:
Vreme igranja 4 dana oko 60 i nesto sati :d trazim ova pera majke im ga spalim :p

I jos nesto Free Roam Mode na kraju mi se jako dopada sto su ubacili

Poslednja izmena:
Hvala, na pomoći, rešeno

Ako neko ima problema oko igre, bilo u igri ili instalaciji neka mi se javi na PM

Opet moja malenkost.
Stigao sam u sequence 12 ( Romana/Folei) i tu mi se zabeli ekran.
Znaci li to da treba da skinem novi values.db ?

crni boro, pa zar i ti igras pirata? :)
sta bi sa onom pricom o vladavini prava, autorskim pravima, intelektualnom svojinom... ?
:)

Ovakvu guzvu oko jedne igre dugo nisam video... ispasce da smo u Martu dobili igru godine...
Ako me naterate da i ja instaliram - nista od proleca i parkova:smackbum:

A kako stojite sa "Secret Locations" u DNA sekciji? Imam samo ovih 5 grobnica koje i nisu bas tajne zato sto su bile na mapi (prva grobnica se ne racuna kao "tajna" zato sto je deo glavne misije).

Da li se to kupuje preko Ubisoft servisa ili kako? Vidim da se za konzole pominje i kupovanje nekih Templar misija i tako to...

Ne kupuje se, nego je integralni deo igre. Treba da obiđeš šest "tombova" pokupiš šest "seal"-ova, koje posle postaviš na šest kipova u vili, čime se otvara Altairov armor i posle toga možeš da kupiš i altair-ov mač za (cijena prava sitnica) 42.000 florina. Iako Altair-ov armor izgleda beo kroz one rešetke, kada ga Ezio obuče, postaje poprilično taman...

Pls, kad neko bude imao vremena, nek' mi sibne na PM link do brace Rusa! ;)

Ne kupuje se, nego je integralni deo igre. Treba da obiđeš šest "tombova" pokupiš šest "seal"-ova, koje posle postaviš na šest kipova u vili, čime se otvara Altairov armor i posle toga možeš da kupiš i altair-ov mač za (cijena prava sitnica) 42.000 florina. Iako Altair-ov armor izgleda beo kroz one rešetke, kada ga Ezio obuče, postaje poprilično taman...

ne postaje armor taman, nego je deo armora koji nosis crn na onim postoljima u vili. posto altairov armor ne mozes da kombinujes, ceo postaje crn.

----------------------

ima vise od 6 grobnica. bar za konzolu. mislim da se ostale dobijaju u dlc. ne znam kako ce ici za pc

Jedini si odgovorio, zahvaljujem na tome. Ali, ili nisi pazljivo procitao ili nisi razumeo moje pitanje. Uzeo sam Altair armor i mac pre nekoliko dana, ali ne mogu da nadjem ostale Secret lokacije. Pauziraj igru, idi na DNA, nadji Secret Locations negde pri kraju i napisi mi koliko imas...

Jedini si odgovorio, zahvaljujem na tome. Ali, ili nisi pazljivo procitao ili nisi razumeo moje pitanje. Uzeo sam Altair armor i mac pre nekoliko dana, ali ne mogu da nadjem ostale Secret lokacije. Pauziraj igru, idi na DNA, nadji Secret Locations negde pri kraju i napisi mi koliko imas...

o_O ja naprimer imam samo tih 6

no da zavrsim zapoceto,, evo danas sam odradio moguce kombinacije podesavanja.
sve na max, sve zivo on 1920x1080 zakucava 30 i ni makac iznad mozda u nekim situacijama malo ode iznad, a opada do 22 to je najnize sto sam zabelezio inace do25 nije strasno, e sad sve on, max, itd. 800x600 :d varira fps 45-50(55) ; Sve low, maksimalna rezolucija to je vec :crash: ok 35 do 55
i sve low low resolution je tu 50-60

zakljucak ne mere iznad 60 xD :p

salim se narvno, sto se mene tice optimizacija ima nekih mana al sad , treba videti kako to radi na slabijoj masini, pa cu to uraditi u toku dana, i ondak vam se javim ponovo ;)

Poslednja izmena:

Imam ih 9 u DNA, ali u database ima pet. Najverovatnije su to ostavili za neke DLC-ove (dva konzolna DLC-a su već "ubačena" u PC verziju).

Jel moze neka dobra dusha da mi pomogne i da mi kaze sta je cilj letenja na onoj Leonardovoj letelici u sekvenci 10 ili 11 u svakom slucaju nije glavna misija u pitanju

Jel moze neka dobra dusha da mi pomogne i da mi kaze sta je cilj letenja na onoj Leonardovoj letelici u sekvenci 10 ili 11 u svakom slucaju nije glavna misija u pitanju

I mene zivozdravo zanima mada mislim ovako ili je Free Ride :d ili Values.db ima manjka informacija tako da nemoze da se predje :|

Kako nije glavna misija? Pa cilj je da odes na nepristupacnu tvrdjavu i resis onog lika ne mogu da se setim kako se zove. Ako mislimo na isto.

nah, ovo je posle toga....sumnjam da je free ride jer je obelezen onom 'assassin' ikonicom.

Mislim da jeste free ride, to je u Forliju nista nema samo one vatre nikakav cilj....

To je kao neka dodatna memorija.

pa ja ne mogu da razumem mislim pise speciam memory valjda bi trebala da nam otkrije neku zanimljivost :d

Jel se nekome jos desavalo da nakon grobnice u Venecije(ne one kod bazilike Svetog Marka,vec one druge) na samom kraju kad pokupi seal i treba da izadje iz grobnice zabeli se samo i ne moze nista da se uradi,ubacio sam najnoviji values.db ali ne vredi ista stvar,a bas mi se igra,ali ne da mi se :/

Skupio sam samo 29/30 codex pages.
Sve gradove sam obisao i nema mi jos jedne strane, da bi mi se otvorila sledeca sequence 14 ?

Jedimo ako nije u mountains, mada sam i tamo gledao i nema je..

Trebalo bi da je samo freeride. Mislim da se za XBox uz jos neku misiju to placalo dodatno 3$ :D

Sve gradove sam obisao i nema mi jos jedne strane, da bi mi se otvorila sledeca sequence 14 ?

Ne bi trebalo da je u Mountains. Da li si podesio mapu da ti ne izlistava Treasures i slicne gluposti, moze da se desi da se Codex ikonica sakrila iza neke nebitne?

Imaaa. . .

Imaaaa, i ja sem sinoc GAME OVER ali samo glavne misije i mozda po neku sporednu, morao sam da trazim codex pages jer sam imao samo 25/30 da bi mi se otvorila sequence 14, neke nisam ni video na mapi dok je nisam apdejtovao tako sto sam odradio jos nekoliko viewpoints (58/73). . .

Samo igraj glavne misije, poslednji codex sam i ja sam hteo bez glavnih, ali ne moze....

Nazad
Vrh Dno