Šta je novo?

Assassin's Creed 2

Sta se ovde radi ?
Level Hideout, posle povratka kod devojke.
Nemam nista od oruzija, healta, ne radi eagle eye ?

Jel to onaj "san"?
Bas tamo gde si stajao na screenu, okreni se prema zidu, drzi desni taster misa i skoci (znaci, bez kretanja, samo skok). Ezio ce se uhvatiti za gredu i samo nastavi dalje uz kulu. Ja se posteno namucio ovde, padao bezbroj puta... :)

Ja sam jednom pao posle video gredu....
Uskoro prelazim sad sam sequence 10 i sve misije,kule, i ostalo sto sam probao je radillo do sada...

jel moze neko da mi posalje linkove i uputstvo kako da 'nateram' igru da radi? upravo sam je instalirao i zapao sam u corsokak jer ne znam sta dalje :)

^^Ma presao sam to jos juce...Kakav sam *****...Mislio sam da treba da preseta zid kao onaj u Prince of Persia:D,a ustvari treba samo da se malo uspenje uz zid i skoci na gredu sa strane.Zavrsio sam sequence 10...I sad sam malo krenuo sa obavljanjem sporednih misija i skupljanjem treasur-a i onih pera mada nema sanse da ih skupim 100...Dosad sam skupio samo 15 cini mi se...

^^Ma presao sam to jos juce...Kakav sam *****...Mislio sam da treba da preseta zid kao onaj u Prince of Persia:D,a ustvari treba samo da se malo uspenje uz zid i skoci na gredu sa strane.Zavrsio sam sequence 10...I sad sam malo krenuo sa obavljanjem sporednih misija i skupljanjem treasur-a i onih pera mada nema sanse da ih skupim 100...Dosad sam skupio samo 15 cini mi se...

To skupljanje pera je sasvim nepotrebno.

Cak i kad skupis 50 pera i odneses u onaj kovceg ujak ti kaze "lepo sto brines i sto si skupio to za kevu, ali ima bitnijih stvari koje treba da radis" :D

Imam problem,nisam ukljucio save game offline opciju i sada nemam save game ali sam skinuo sa neta 100% save ali ne znam gde da ga kopiram ???

C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\d2FoYWQ=\4

ovde je kod mene, pronađi sličnosti...

Presao sam igru, sve misije su mi radile i sporedne i glavne bez problema i ostalo, kraj onako, ne znam gde ce smestiti nastavak mozda u moderno doba.
Ja sam na kraju imao Altair mac i Armor, nabudzio kucu skroz, kupio skoro sve slike i ostalo sto moze i ostalo mi jos dosta para...

Stigao sam do 5. sekvence i sad ne kapiram ovo:Ujak me uci tamo na onom polju za borbu kako da se borim protiv templara i imam zadatak da izbegavam njegove napade,ali nista se ne desava stoji mi uvek 0/3 ma koliko god puta da ja izbegnem napad nista se ne desava...:wall:

Pa nije samo da izbegavas, pogledaj malo bolje!!!

Sta se ovde radi ?
Level Hideout, posle povratka kod devojke.
Nemam nista od oruzija, healta, ne radi eagle eye ?

vi meni stvarno niste jasni ... pa ako pratite igru kako ide primecujete da ovaj ima halucinacije i da se vratio u Altaira!!

Inace lol ti kako si objasnio ti si se popeo gore bio kod ribe obavio svoje trebalo je samo da se bacis sa litice :D

... Ezio ce se uhvatiti za gredu i samo nastavi dalje uz kulu. Ja se posteno namucio ovde, padao bezbroj puta... :)

:D :p U ovom delu Ezio nece uraditi nista

Presao sam sequence 8 (valjda). Odlicna je igra, iako je dosta laksa od prvog dela. Jos tamo negde oko 4. sequence sam sve nabudzio na vili i kupio sam oruzja najbolja i armor i sve, i slike i sve... :D E sad, imam 60k+ i sta da radim sa njima? Jel cu posle moci jos da kupujem nesto ili...?

Kad kupis sve sto se racuna za vilu, nema vise sta da kupujes. Imam 300.000 maraka i ne znam sta cu sa njima, dajem onim mucenicima i prijateljicama noci kad god prodjem...

Pa kupujte odela i slike i oruzja itd. Moze da se3 potrosi, Altair Armor je najjaci a on se ne kupuje, Altair Sword je nesto oko 45k ja mislim i on je najjaci.

Sve sam kupio, vila na 100%, nema vise sta da se kupuje, a pare samo stizu...

Ja nisam cesto uzimao pare iz vile tako da zato mozda sam i mogao da potrosim...

Pa kupujte odela i slike i oruzja itd. Moze da se3 potrosi, Altair Armor je najjaci a on se ne kupuje, Altair Sword je nesto oko 45k ja mislim i on je najjaci.

E da, jel Altairov oklop i mac treba da kupim ili da uradim nesto da bih ga otkljucao?

Mac kupujes, oklop otkljucavas po grobnicama...

EDIT:

Oklop otljucas tako sto sakupis sve ono iz grobnica. A mac kupis kod kovaca u Vili - dostupan tek nakon sto otkljucas oklop.

Meni se cini da sam kupio mac pre nego sto sam otkljucao oklop?!

Poslednja izmena:
Hmm u pravu si. Ja sam pogresio :)

Altaïr's sword is available when the Monteriggioni Blacksmiths are renovated for 45,000 florins after DNA Sequence 8. The sword is easily the most powerful melee weapon in the game, as all three stats are maxed out.

Kada kupim npr. 3 maca, da li mogu da ih menjam po volji ili...?

Ok, hvala. Inace bilo bi dobro da radnja u AC3 bude smestena u doba samuraja, mada ne verujem jer su samuraji (valjda) ziveli pre 15. veka.

Ne gledas filmove Toma Kruza, a :D postoje i danas, a cini mi se od 8. veka (nek me neko ispravi ako gresim)

Opet moja malenkost.
Stigao sam u sequence 12 ( Romana/Folei) i tu mi se zabeli ekran.
Znaci li to da treba da skinem novi values.db ?

Opet moja malenkost.
Stigao sam u sequence 12 ( Romana/Folei) i tu mi se zabeli ekran.
Znaci li to da treba da skinem novi values.db ?

Naravno, bas tako. . .
Ovo je trenutno najnoviji VALUES 1851, koliko ja znam, ako nije tako nek me neko ispravi.

Values 1904, je zadnje. Barem kod mog izvora :)

Oppsss, da sad vidim da je izasao i 1904 values, ali ja sam trenutno u sequence 11 tako da mi do sad nije ni trebao noviji od 1851 values. . .

evo ja nikako da se odvojim od igre od kako sam je stavio....
mnogo bolja i neuporedivo interesantnija od 1. dela, grafika je manje-vise ista, jedino sto senke umeju da budu lose, a nekako mi se cini da fale poligoni na facama likova...sve su nesto neuverljivi
dopada mi se sto su ubacili platformske deonice kao u PoP
igra nije uopste zahtevna i lepo klizi na mojoj kanti
do sada sam naleteo na jedan bug kada nije hteo da mi otvori vrata kada sam jurio onog strazara kroz katakombe, ali sredilo se restartom...
i nemam ideju o kakvim value fajlovima pricate, emulirao sam offline server i sve radi ok vec 8h bez ikakvog ubacivanja fajlova sa strane

Ako si skoro download-ovao server, onda ti je i value fajl svez, tako da verovatno ne moras da brines o tome.

Vrh Dno