Sta se ovde radi ?
Level Hideout, posle povratka kod devojke.
Nemam nista od oruzija, healta, ne radi eagle eye ?
^^Ma presao sam to jos juce...Kakav sam *****...Mislio sam da treba da preseta zid kao onaj u Prince of Persia,a ustvari treba samo da se malo uspenje uz zid i skoci na gredu sa strane.Zavrsio sam sequence 10...I sad sam malo krenuo sa obavljanjem sporednih misija i skupljanjem treasur-a i onih pera mada nema sanse da ih skupim 100...Dosad sam skupio samo 15 cini mi se...
Stigao sam do 5. sekvence i sad ne kapiram ovo:Ujak me uci tamo na onom polju za borbu kako da se borim protiv templara i imam zadatak da izbegavam njegove napade,ali nista se ne desava stoji mi uvek 0/3 ma koliko god puta da ja izbegnem napad nista se ne desava...:wall:
Sta se ovde radi ?
Level Hideout, posle povratka kod devojke.
Nemam nista od oruzija, healta, ne radi eagle eye ?
... Ezio ce se uhvatiti za gredu i samo nastavi dalje uz kulu. Ja se posteno namucio ovde, padao bezbroj puta...![]()
Pa kupujte odela i slike i oruzja itd. Moze da se3 potrosi, Altair Armor je najjaci a on se ne kupuje, Altair Sword je nesto oko 45k ja mislim i on je najjaci.
Oklop otljucas tako sto sakupis sve ono iz grobnica. A mac kupis kod kovaca u Vili - dostupan tek nakon sto otkljucas oklop.
Altaïr's sword is available when the Monteriggioni Blacksmiths are renovated for 45,000 florins after DNA Sequence 8. The sword is easily the most powerful melee weapon in the game, as all three stats are maxed out.
Kada kupim npr. 3 maca, da li mogu da ih menjam po volji ili...?
Opet moja malenkost.
Stigao sam u sequence 12 ( Romana/Folei) i tu mi se zabeli ekran.
Znaci li to da treba da skinem novi values.db ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari