Šta je novo?

Assassin's Creed 2

Da li je izasao AC 1 , a da ulazak u Jerusalem radi kako treba.
Ima li sanse da se onaj nivo sa skupljanjem zastava nekako zaobidje?

GC 09: Walkthrough HD

Ne svidja mi se zvuk repetiranja "pistolja" koji je identican onima koji se sada koriste. Bolje bi se uklopio zvuk zatezanja nekih zupcanika koji krckaju. :)
Pored novih poteza, tu je i otrovna igla koja omamljuje zrtvu i pretvara je u pomahnitalu osobu koja ubija sve oko sebe, pa i metu. Tu su i skrivene lokacije sa potpuno drugacijim okruzenjima od onih "gradskih" i nisu usko vezane za glavnu pricu, ali otkrivaju neke detalje i prelazenjem vas nagradjuju. Ne svidja mi se strazar koji se sa punim oklopom krece kao assassinator i iz jednog koraka preskace razdaljine od par metara. :)

GC 09: Walkthrough HD

Ne svidja mi se zvuk repetiranja "pistolja" koji je identican onima koji se sada koriste. Bolje bi se uklopio zvuk zatezanja nekih zupcanika koji krckaju. :)
Pored novih poteza, tu je i otrovna igla koja omamljuje zrtvu i pretvara je u pomahnitalu osobu koja ubija sve oko sebe, pa i metu. Tu su i skrivene lokacije sa potpuno drugacijim okruzenjima od onih "gradskih" i nisu usko vezane za glavnu pricu, ali otkrivaju neke detalje i prelazenjem vas nagradjuju. Ne svidja mi se strazar koji se sa punim oklopom krece kao assassinator i iz jednog koraka preskace razdaljine od par metara. :)

bice mnogo dobar :):type:

Te jedno te isto. .te jedno te isto. . Prince of Persia . .Assassin's Creed . .

pa nije bas...AC je mnogo nasilniji u odnosu na PoP4.A AC2 ce zaista biti extra,makar u Veneciji,i ako nauci da pliva..:d

pa nije bas...AC je mnogo nasilniji u odnosu na PoP4.A AC2 ce zaista biti extra,makar u Veneciji,i ako nauci da pliva..:d

Da, Ecio zna da pliva :) Can't wait. Samo da ubace jos par impresivnih gradova, a ne samo Veneciju.

Svi putevi vode u Rim. :smoke:

haha...:-devil-:

nema sanse da bude Rim-a..Da je u pitanju,sad,zamisli

AC3
kao ti si sta znam neki placenik Julija Cezara i *****avas se u Rimu dok je Cezar u Galiji i ti si mu kao ubica,pa skidas senatore,tribune i slicno...:)

e da je tako,pa da razumem.Ovako,nije mnogo toga bilo u Rimu u Renesansi.Propao grad jos od 476...:D

Ako postoji Venecija i Firenca, ne vidim zashto ne bi bilo Rima?!? Dodushe svi ti gradovi su mnogo veliki u odnosu na gradove iz krstashkih ratova, ne znam kako su to odradili... Meni se chini da ce biti minimum 4 grada, poshto ovih skrivenih mesta ima 4.

Meni se chini da ce biti minimum 4 grada, poshto ovih skrivenih mesta ima 4.

Bitni renesansni gradovi: Firenca, Toskana, Venecija i Verona. Ova prva tri mislim da ce biti, ako bude cetvrti bice Verona ili Rim.

Bitni renesansni gradovi: Firenca, Toskana, Venecija i Verona. Ova prva tri mislim da ce biti, ako bude cetvrti bice Verona ili Rim.

navodno biće ta tri bez Verone ili Rima

Al kako god da je,sumnjam da ce biti mnogo sarenolike lokacije,tj. kao AC,licice dosta jedna na drugu..:d

NOOOOOOOO! :mad:

Igra koju sam najvishe chekao ove godine je odlozena za sledecu :wall:

PC PREVIEW

956856_20090923_screen001.jpg

956856_20090923_screen002.jpg

956856_20090923_screen003.jpg

956856_20090923_screen004.jpg

956856_20090923_screen008.jpg

Jos samo i CoD 6 da odloze i bice super
vb_mad2.gif

Bar cemo imati vise vremena da se posvetimo igrama koje smo na brzinu prosli. Ja planiram da ponovo odigram Mass Effect, FEAR 2 i jos neke igre, a od ove silne navale novih igara i obaveza na fakultetu ne stizem. ;)

Ovo odlaganje PC igara moze da postane trend.:mad: Dodje mi da kupim PS3 i ne razmisljam.
Mrzim teeee Ubisofteeeeeeee:smackbum:

Hmmm,mozda hoce da je urade u Dx11!Upravo su se pojavile Dx11 graficke kartice.:guitar:

Ma jok, to je zbog implementacije PhysX-a :d

Svi znaju da ce na PC-ju da izgleda najbolje i zato namerno kasne da bi se prodale verzije za xbox i ps3...

Bar cemo imati vise vremena da se posvetimo igrama koje smo na brzinu prosli. Ja planiram da ponovo odigram Mass Effect, FEAR 2 i jos neke igre, a od ove silne navale novih igara i obaveza na fakultetu ne stizem. ;)

Joj i ja cu na faks sada uskoro, ali ja sam te sve igre presao, pa bi mi dobro doslo nesto novo... A oni samo odlazu i Splinter Cell, i Mafia 2 je trebala 2009 i Bioshock 2 i STALKER ovaj novi i ne znam sta jos, sve zivo odlozise...

Sad ce za PC opet neka Director's Cut Edition sigurno...

^ +1

Nista za dodati, sve je lepo receno...

e do "cika brke" pa ovo nema smisla..al ajde dobro, kad bi malo prigusili pirateriju ne bi bilo topliko odlaganja za PC :crash:

sledi nam cekati, cekati i samo cekati :wall:

EDIT: Ma sta se ja bunim uzecu za PS3 :D

Poslednja izmena:
Opa pa ovo se radi iz osvete :guitar:
ma vec mi se svidja i previse, bice tu nekoliko ne prespavanih noci :d

Nazad
Vrh Dno