Šta je novo?

Assassin's Creed 2

CGI izgleda odlicno, shteta sto nema in game-a malo.

Bice ovo zaista dobra igra. Napokon moze da se pliva :smash: Mogu samo da zamislim kakve ce "gadgete" da pravi Leonardo ;)

Koliko je retardirano bilo to kad se sa one visoke grede sisho na zemlju.

prvi deo je bezze sto se mene tice...probao sam ga prelaziti vise puta ali dosadna je nadam se da drugi bude dr...moje misljenje

prvi deo je bezze sto se mene tice...probao sam ga prelaziti vise puta ali dosadna je nadam se da drugi bude dr...moje misljenje

Ma bre nije dosadno ako igras povremeno igru a ne odjednom. Malo zamara ponavljanje istog sadrzaja ali je sasvim dobra igra. Pogotovo na kraju kad vidis sve one iluminati i masonske fore na koje bi svaki geek teorije zavere odlepio...

Poslednja izmena:
nekoliko sotki

ac2_front.jpg

ac2_1.jpg

ac2_2.jpg

ac2_3.jpg

ac2_4.jpg

ac2_6.jpg

ac2_7.jpg

^ impresivno.

Ova svetska kriza utice na nestasicu poligona na likovima. :)

Poslednja izmena:
Nisam ni sumnjao da ce da izgleda surovo :)

Dostojan nastavak odlichne igre.

Sudeci po sotovima, likovima kao da nedostaje jos koji poligon, dok su Venecija i kolicina detalja fantasticni.

Bice ovo vrh kad se pojavi, mozda jos pociste malo ako ima nedostataka u grafici

Venecija izgleda odlicno, bas su realno uradili, grafika je vrh... A i igra imati dosta poboljsanja u odnosu na prvi deo...

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SSUzU7WlKdI&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SSUzU7WlKdI&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

oćel i ovo u DX11 da strpaju, pošto je kec bio DX10.1 (pa onda kasnije kao nije).
Nadam se da će biti zabavniji od prvog dela (pošto sam se turbo smorio) ali svejedno igraću ga najviše zbog grafike.

oćel i ovo u DX11 da strpaju, pošto je kec bio DX10.1 (pa onda kasnije kao nije).
Nadam se da će biti zabavniji od prvog dela (pošto sam se turbo smorio) ali svejedno igraću ga najviše zbog grafike.
takodje,vise sam gledao pricu/dijaloge nego sto sam igrao.

ali svejedno igraću ga najviše zbog grafike.
Da nisi igrao zbog prelepo dizajniranih predela i gradova ? :eyebrows:
Meni je prvi deo bio skroz OK, falilo mu je malo raznovrsnosti, sto se sad trude da izmene.
U svakom slucaju jedva cekam i nadam se malo jasnijoj prici. :wall:

Ima li neko info hoće li biti teaser izdanja igre koje će omogućavati nesmetano igranje do ulaska u Rim? :d

prvi deo je stvarno bio odlicno uradjen, a ovaj drugi cini mi se da ce biti dosta bolji od prvog...
shotovi su prelepi. :d

Visions of Venice Trailer HD
Visions of Venice Trailer SD

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/iZVZBfd-Vbs&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/iZVZBfd-Vbs&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

edit: Mjuza je vrh, kao i ona fora sa polomljenim kopljem. :)

Justice - Genesis

Poslednja izmena:
uh kako je ovo kul. sad sam se nalozio i vracam se na prvi deo, cisto radi izivljavanja. onaj "flow" je najjachi, kad se posle 2-3 dana uhodate sa potezima, sve tecno ide. ubijanje, bezanje, skrivanje. jedino sto je malo repetitivna, al to se da srediti u drugom delu. barem se nadam :)

uh kako je ovo kul. sad sam se nalozio i vracam se na prvi deo, cisto radi izivljavanja. onaj "flow" je najjachi, kad se posle 2-3 dana uhodate sa potezima, sve tecno ide. ubijanje, bezanje, skrivanje. jedino sto je malo repetitivna, al to se da srediti u drugom delu. barem se nadam :)

I prvi deo je bio odlican. Ako se igra periodicno i ako se ti kao igrac trudis da na najraznovrsnije nacine prelazis (recimo da se boris u duelu sa skrivenim nozem i lupas kombo udarce, a ne macem, bacas protivnike u pijacne tezge itd...) onda je stvarno odlicna igra, a grafika je bila (i dalje je) :zgran:

Vrhunski trejler! Muzika, koplje i kada se hvata za saksiju i prolece na drugi ugao zgrade su strava. Jedino shto me malo smorilo je shto nema krvi... Nadam se da ce u PC verziji i finalnoj igri biti.

Da, samo sto ovaj drugi deo vise deluje kao neki srednjevekovni James Bond/Jason Bourne/Simon Templar. Mislim da je to neko vec ranije primetio ali svaki novi trejler pojacava taj utisak. To ne znaci da ce igra biti losija od prvog dela, naprotiv, imam osecaj da ce biti puno bolja (legendarna) :).

Vrh Dno