Probao sam ASIO4ALL u kombinaciji sa Realtek integrušom i tri kompleta zvučnika (Mircrolab, Logitech i Sony), i nisam primetio nikakvu razliku bez obzira na podešavanja.
zar asio ima veze sa kvalitetom zvuka? kol'ko se secam samo omogucava "direktniju" vezu kroz os izmedju softvera i hardvera (zvucne). i time smanjuje lag.
Шта седмица има бит корект репродукцију из кроз директ-саунд? Хмм звучи слабо веродостојно...
EDIT: Е да само сам искључио друге звучне и скинуо опцију да ради рисемпл.
ne znam odakle vam sve to... al' bas bi voleo da znam vise o tome! neki link?
jel ga directsound "namerno" menja, u smislu vrsi neke konstantne i jednake izmene na sve semplove (ili nesto slicno) ili cisto unosi noise? mada tesko da je drugi slucaj - digitalni noise se vrlo lako prepozna i na zvucnicima iz kineske igracke od 5 din. :d
Malo sam vise glup za ovo. Evo prikaza kako sam ja to sada podesio. Jel mislis da je ok ?
Pogledajte prilog 52246
jasno je da resemplovanje moze da se odradi lose i bas se pitam koji je optimalan nacin za to kad imas neku "gadnu" situaciju. tipa imas vise izvora za umiksati sa razlicitim sempl rejtovima, a svi inputi se razlikuju od zeljenog outputa. jedna politika bi svakako bila da napravis dobar algoritam za 48 kHz, sve prebacis u toliko, smixas, pa vidis sta ces... pitanje je kako se to radi i u hardveru jer to svakako moze da se odradi i u softveru. i da li asio uopste podrazumeva da se mixa u hardveru?Potrazih i ja malo o tome posto prvi put cujem za ovo i kazu da windows resampluje sve zvuke na 48 kHz, pre nego sto zvuk dodje u njegov mikser, a jasno ti je na koji nacin to steti muzickom signalu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari