Nije to ta prodavnica.
Pitam zato sto je i mene prodavac nedavo ubedjivao kako mi nije potrebna zvucna i da necu primetiti razliku na fc330 izmedju nje i integruse.
Сврбе га ксајфајеви :d
@SumAnuT
Ти онда спадаш у ову другу групу, апрори-скептика
Шалу на страну, шта мислиш зашто је Аквокс направио свој асио драјвер за усб звучне?
http://www.aqvox.de/Asio-USB-Audio-installation-e.htm
Како год било ја ћу наставити да га користим јер нема разлога не користити АСИО, зар не(осим ако си баш "тврде вјере"
)
Sumanuti, sad si me tek opteretio. Ja imam samo jedno pitanje, Vi sto imate FC330, da li ste primetili razliku stavljanjem neke prosecne zvucne karte? Al da ste pre toga imali neku maticnu plocu u rangu moje P5Q Pro.
Ovaj odgovor me moze rasteretiti![]()
Ја имам асуса M3А78 PRO све чврсти кондезатори, плоча ко змај и реалтек 1200 на њој и опет је одиџи кец бољи од ње 3х.
Замениш каблове на сателитима са 1.5 кмм дебљине или ту негде, купиш пирамидали сунђер за дампирање, једну таблу, налепиш у вуфер и сателите и то је то![]()
Ја имам а-6201 и фц330 спојен у један систем, још је то нешто додатно буџено, мењани каблови споља и унутар звучника кондензатори, дампирање итд и размишљам се да за то узмем неку звучну до 100е, могу они да искористе добар извор итекако.
Hvala Dule.![]()
Win7 valjda koristi novi WASAPI koji ne radi ono sto DirectSound radi, tj, na foru je ASIO-a.Verovatno odatle odsustvo razlike na W7.Koristim Win7 i stvarno ne primecujem razliku, mozda tek kad kupim neku zvucnu mada i ova integrisana nije losa
Dule, jel mozes napisati kako podesavas Asio? Gore sam postavio sliku dijaloga za podesavanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari