Nije to ta prodavnica.
Pitam zato sto je i mene prodavac nedavo ubedjivao kako mi nije potrebna zvucna i da necu primetiti razliku na fc330 izmedju nje i integruse.
Сврбе га ксајфајеви :d
@SumAnuT
Ти онда спадаш у ову другу групу, апрори-скептика 😀
Шалу на страну, шта мислиш зашто је Аквокс направио свој асио драјвер за усб звучне?
http://www.aqvox.de/Asio-USB-Audio-installation-e.htm
Како год било ја ћу наставити да га користим јер нема разлога не користити АСИО, зар не 😀 (осим ако си баш "тврде вјере" 😛)
Sumanuti, sad si me tek opteretio 🙂 . Ja imam samo jedno pitanje, Vi sto imate FC330, da li ste primetili razliku stavljanjem neke prosecne zvucne karte? Al da ste pre toga imali neku maticnu plocu u rangu moje P5Q Pro.
Ovaj odgovor me moze rasteretiti 😀
Ја имам асуса M3А78 PRO све чврсти кондезатори, плоча ко змај и реалтек 1200 на њој и опет је одиџи кец бољи од ње 3х.
Замениш каблове на сателитима са 1.5 кмм дебљине или ту негде, купиш пирамидали сунђер за дампирање, једну таблу, налепиш у вуфер и сателите и то је то 🙂
Ја имам а-6201 и фц330 спојен у један систем, још је то нешто додатно буџено, мењани каблови споља и унутар звучника кондензатори, дампирање итд и размишљам се да за то узмем неку звучну до 100е, могу они да искористе добар извор итекако.
Hvala Dule. 🙂
Win7 valjda koristi novi WASAPI koji ne radi ono sto DirectSound radi, tj, na foru je ASIO-a.Verovatno odatle odsustvo razlike na W7.Koristim Win7 i stvarno ne primecujem razliku, mozda tek kad kupim neku zvucnu mada i ova integrisana nije losa 🙂
Dule, jel mozes napisati kako podesavas Asio? Gore sam postavio sliku dijaloga za podesavanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari