Šta je novo?

Artificial intelligence art

Pitanje, da li neko zna šta koriste da naprave ovo:

Mislim da je samo pitanje momenta kada će neko napraviti ceo kvalitetan film bez budžeta, samo koristeći AI i učiniti celu filmsku industriju suvišnom. Možda ja pokušam zimus kad budem dokon, ako budem mogao da smislim dobar scenario.

Mislim da je samo pitanje momenta kada će neko napraviti ceo kvalitetan film bez budžeta, samo koristeći AI i učiniti celu filmsku industriju suvišnom. Možda ja pokušam zimus kad budem dokon, ako budem mogao da smislim dobar scenario.
Neće to da prodje još uvek blokiraju jako, pitanje je koliko će odolevati. Takođe industrija sa mnogo love pa će se boriti kao i energetski (nafta) sektor da uvek budu neophodni.

Zimus je proslo vrijeme, tako da ako ne putujes kroz vrijeme tada sigurno neces nista napraviti :).
Hollywood sigurno nece sjediti skrstenih ruku. A i jeste ovaj trenutno “AI” mocan (placam premium ChatGpt i svakodnevno ga koristim), ali je istovremeno i dalje prilicno glup cim se predje na manje istrenirane stvari.

Zimus je proslo vrijeme, tako da ako ne putujes kroz vrijeme tada sigurno neces nista napraviti :).
Hollywood sigurno nece sjediti skrstenih ruku. A i jeste ovaj trenutno “AI” mocan (placam premium ChatGpt i svakodnevno ga koristim), ali je istovremeno i dalje prilicno glup cim se predje na manje istrenirane stvari.

Tačno. Počeo sam da zaboravljam srpski. Povuklo me grčko "fetos" što znači "ove godine".
Holivud sigurno već dosta koristi AI, jer što da bacaš milione na specijalne efekte, ako AI to može da ti završi praktično džabe. Ali doći će AI i vrlo brzo do tog nivoa da i Pera Perić, nezaposleni diplomac akademije dramskih umetnosti, može da sasvim sam napravi odličan film, prvo "animirani", pa u nekom trenutku i "igrani".

Postoje i odlični crtani filmovi i za odrasle, ako se radi samo o grafici nevažno je kako je koji karakter prezentovan, glavan je sadržaj. Kada AI počne to da radi, ode umetnost dođavola.

Vrh Dno