Прво patch-овао си на 1.01 final а исти птоблем сам имао и ја а фора је да користиш стрелице лево-десно па enter а не миша да би покренуо игру on-line :wave:
Sad sam malo igrao, tj. u kampu malo vezbao.
Bogami na 1680x1050 na very high secka.
Stavio sam sve na high i radi ok.
4870 @750/950, E5200 @3,75GHz, 4GB Ram-a.
Na kojim podesavanjima vi igrate ?
Ma zakinite terrain detail i object detail, te dve stavke najvishe jedu. Terrain detail iscrtava travuljinu u daljini, jbsh travuljinu ionako ima krpelja.To staviti na low/normal, dok object detail staviti na normal/high. Sve ostale postavke na Max, texture filtrate na 133/150 i przhi
![]()
Aman gde vi nalazite ove opcije?
znam znam..ali se na par sajtova pojavila ENG verzija..mada sumnjam da je baronija! igra izlazi 19.zvanicno
Skinuo sam ga 120MB i opet nece da se instalira!Kaze wrong CD-key.
ja sam vec napisao resenje kako instalirati patch 1.01 isti postupak vazi i za 1.02...
znaci nadjite reg file koji sam zakacio... on sadrzi blacklisted key koji je potreban da bi se igra igrala bez fade detekcije...
pre instalacije idite u regedit i kao serial key unbacite nule... instalirajte patch... i pre pokretanja igre sa reg fajlo opet vratite black listed serial.... pokrenite igru
Hvala ti na objasnjenju,ali ga ja nisam razumeo!Skinuo sam reg fajl,odem u regedit,ali gde tamo da promenim serial key?I posle instalacije patcha da pokrenem igru sa tim malim reg fajlom?Izvinjavam se sto sam dosadan ali stvarno nerazumem.
Moras da sacekas da onaj kapetan ise*e svoje,pritom cimaj likove pored helija,i onda ce ti reci da odes u prostoriju da odsuslas brifing..
Vidim readme za 1.02,ne kontam koja im je fora da instaliranjem novog peca stari save postaje neupotrebljiv...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari