Šta je novo?

ArmA 2

Nakon pechovanja na 1.02 final, ja ne mogu da prodjem ESRB prozor (nema slova ispod) kad kliknem na MP:

Sa v1.0 mogao sam da udjem u lobby, hostujem, itd. Zna li neko u chemu je fora? Samo da napomenem da nisam kucao cd key. :)

Прво patch-овао си на 1.01 final а исти птоблем сам имао и ја а фора је да користиш стрелице лево-десно па enter а не миша да би покренуо игру on-line :wave:

Прво patch-овао си на 1.01 final а исти птоблем сам имао и ја а фора је да користиш стрелице лево-десно па enter а не миша да би покренуо игру on-line :wave:

Jest' 1.01... Hvala na pomoci. No i dalje imam problem da igram sa drugarom u LAN-u, kazhe mu da je kljuch vec u upotrebi iako niko od nas dvojice nije kucao key. Pomoc na pm je dobrodoshla. :)

Poslednja izmena:
Sad sam malo igrao, tj. u kampu malo vezbao :).
Bogami na 1680x1050 na very high secka.

Stavio sam sve na high i radi ok.
4870 @750/950, E5200 @3,75GHz, 4GB Ram-a.

Na kojim podesavanjima vi igrate ?

Kako bre? ja igram sve veryhigh 1680x1050 samo AA na onom 3 podesavanju...leti...u borbi leti kad je najzahtevnije...probaj sa smanjis AA

Kompovi su nam prakticno isti...moja grafa ima malo vece taktove, i procesor na 4...al to je ne znatno...

AA nema da se podesava u igri.
Mislis na AF (anisotropic filtering) ?

Stavio sam sve na very high, a AF na high.
Radi igra ok sad. Mada je problematicno kretanje, pa je tesko oceniti fps ;).

Problem je bio u tome, sto sam ja iz drajvera, tj. CCC forsirao AA i AF na maximumu, sad kad sam stavio Use Aplication settings sad je vec ok framerate.

Sad sam merio Frapsom, framerate mi je izmedju 35 i 45, ali je stabilan 90% vremena na 40.
16x10 very high, AF high.

Poslednja izmena:
Игра тренутно не подржава АА требало би од наредног patch-а. Слободно ставите AF на very high, shadow искључите и ставите Kegetys-ов mod па видите онда колики је frame :eyebrows:

Mator koleZa ^ sa matorom grafickom :d...

Ja sam senke takodje stavio na high, izjedaju gpu memoriju, a ne znace mi mnogo :).

Ma zakinite terrain detail i object detail, te dve stavke najvishe jedu. Terrain detail iscrtava travuljinu u daljini, jbsh travuljinu ionako ima krpelja. :D To staviti na low/normal, dok object detail staviti na normal/high. Sve ostale postavke na Max, texture filtrate na 133/150 i przhi :)

Poslednja izmena:
Jel imao neko problema sa patcovanjem na 1.01?Ja imam.Instalirao sam igru i prilikom pokretanja patca izbacio mi je eror nesto kao fajl je korupt,ovo-ono ali kao na kraju mi je prijavio da je uspesno instaliran!Skinuo sam i drugi patch 69 MB(isto kao i prvi) i isto mi prijavljuje.Skinuo sam i neki od 97 MB ali mi napise -wrong CD key-iako nikakav CD key nisam ukucavao prilikom instalacije.Kad pokrenem igru ona radi,a dole u uglu mi pise- version 1.00.57270!I sad dali sam igru petcovao ili ne?Igra radi mada sam na pocetku ali me interesuje dali cu kasnije u toku igre imati problema ako ne instaliram taj patch?

Ma zakinite terrain detail i object detail, te dve stavke najvishe jedu. Terrain detail iscrtava travuljinu u daljini, jbsh travuljinu ionako ima krpelja. :D To staviti na low/normal, dok object detail staviti na normal/high. Sve ostale postavke na Max, texture filtrate na 133/150 i przhi :)

Aman gde vi nalazite ove opcije.
Evo mojih, u prethodnom postu, navdenih podesavanja.
Ngde nema texture filtrate ?!?

Prilozi

• 123.JPG
    123.JPG
    44.4 KB · Pregleda: 90
Pa ima nemacka verzija sa eng fixom, i onda od nemackog nema ni traga ni glasa u igri ;).

Poslednja izmena:
Ja sam "kupio" ovu igru ore 10-tak dana il vise i stavio patch 1.01, i ovo bre sto igram je sigurno beta. Druga misija, znaci puna bagova, ubijem jednog vojnika, pored njega lik 5 sec iskulira. Pa onda na mapi uopste nema moje pozicije, takodje nema u misiji putokaza aktivnog zadatka, pojma nemam gde tacno treba da idem, treba da se orjentisem na osnovu slabo detaljisane mape, onog dr Savu (il kako se vec zvase) sam vodao po selu sa jednog kraja sveta na drugi :D, jer nisam mogao da protumacim gde mu je hidding place.
Izgleda da treba sacekati full verziju i to Eng.

Vidim da su izbacili 1.02 patch. Al jos nema engleske/euro verzije, a ova nemacka mi se nesto ne mili.

Skinuo sam ga 120MB i opet nece da se instalira!Kaze wrong CD-key.

Skinuo sam ga 120MB i opet nece da se instalira!Kaze wrong CD-key.

ja sam vec napisao resenje kako instalirati patch 1.01 isti postupak vazi i za 1.02...
znaci nadjite reg file koji sam zakacio... on sadrzi blacklisted key koji je potreban da bi se igra igrala bez fade detekcije...
pre instalacije idite u regedit i kao serial key unbacite nule... instalirajte patch... i pre pokretanja igre sa reg fajlo opet vratite black listed serial.... pokrenite igru

ja sam vec napisao resenje kako instalirati patch 1.01 isti postupak vazi i za 1.02...
znaci nadjite reg file koji sam zakacio... on sadrzi blacklisted key koji je potreban da bi se igra igrala bez fade detekcije...
pre instalacije idite u regedit i kao serial key unbacite nule... instalirajte patch... i pre pokretanja igre sa reg fajlo opet vratite black listed serial.... pokrenite igru

Hvala ti na objasnjenju,ali ga ja nisam razumeo!Skinuo sam reg fajl,odem u regedit,ali gde tamo da promenim serial key?I posle instalacije patcha da pokrenem igru sa tim malim reg fajlom?Izvinjavam se sto sam dosadan ali stvarno nerazumem.

Hvala ti na objasnjenju,ali ga ja nisam razumeo!Skinuo sam reg fajl,odem u regedit,ali gde tamo da promenim serial key?I posle instalacije patcha da pokrenem igru sa tim malim reg fajlom?Izvinjavam se sto sam dosadan ali stvarno nerazumem.

regedit.. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Bohemia Interactive Studio
tu imas key koji da bi instalirao patch mora biti popunjen nulama.. a za igru ti treba onaj black listed serial da vratis..

Hoce li mi neko odgovoriti ..:wall:.. Sta da radim na pocetku u kampanji `first to fight`na brodu...Vrtim se kao us... Kada ce brifing? Ima samo jedna prostorija gde mogu da udjem u brodu

Moras da sacekas da onaj kapetan ise*e svoje,pritom cimaj likove pored helija,i onda ce ti reci da odes u prostoriju da odsuslas brifing..

Vidim readme za 1.02,ne kontam koja im je fora da instaliranjem novog peca stari save postaje neupotrebljiv...

Moras da sacekas da onaj kapetan ise*e svoje,pritom cimaj likove pored helija,i onda ce ti reci da odes u prostoriju da odsuslas brifing..

Vidim readme za 1.02,ne kontam koja im je fora da instaliranjem novog peca stari save postaje neupotrebljiv...

To bi trebao da bude onaj gore,mislim na kepetana.Niko nista ne prica. A helikopter ne postoji. Sve mislim da je neki bug

Razumijem ovaj dio sa regeditom (tako sam sredio patch 1.01 final). Samo me interesuje ima li "lijeka" za 1.02? Može se poslati odgovor ovdje ili na poruku. Hvala.

Nazad
Vrh Dno