Šta je novo?

Arena Cloud MTS pay OTT TV platforma

^^ Ista situacija i kod mene, aplikacija za Android na EON boxu.
Ono što se da primetiti je da na Arena 1 Premium 50 HZ nema onog čuvenog seckanja slike prilikom prenosa, takođe je čini mi se sama slika oštrija, ali to može biti subjektivni osećaj.

Vredi li ovo, kakva je slika?Jel ima app za webOS, ili moram na Eon Box?

I ja ću izgled amorati na Arena Cloud, jer je SportKlub popio ban, tj. SBB je dobio zabranu da prenosi mečeve lige nacija na SK.

@nidzakv
Ima na webOS.
Meni odlično radi ja sam prezadovoljan
Ali u temi ćeš pročitati sve i svašta
Tako da je utisak o usluzi individualan.
I ja ću izgled amorati na Arena Cloud, jer je SportKlub popio ban, tj. SBB je dobio zabranu da prenosi mečeve lige nacija na SK.
Odakle ova informacija?
Ko im je to zabranio ako su sve uredno kupili i platili?

Ja lično zvao druže pre 20-ak minuta. Juče hteo da gledam Francusku na SK, vidim poruku copyright. Sada proverim spisak ko prenosi Ligu nacija i vidim da piše RTS/ArenaSport.

Ja lično zvao druže pre 20-ak minuta. Juče hteo da gledam Francusku na SK, vidim poruku copyright. Sada proverim spisak ko prenosi Ligu nacija i vidim da piše RTS/ArenaSport.
I ko je sada monopolista???
Znači sav gledani sport preuzela Arena.
Katastrofa jedva čekam da se proda taj Telekom

Užas...

Kakav bre ban za SK, o čemu to pišete ? Gde ste vi bili u junu mesecu kada je počela ovogodišnja LN i kada su čak 4 kola iste odigrana ?

Srbija išla paralelno na RTS/AS a sve ostalo na AS, niko ne može ništa da zabrani SK-u da emituje a da je kupio, ovi sa Arene su kupili sav reprezentativni fudbal u narednih valjda 6 godina i to je obelodanjeno ima par meseci.

Jedino ako ste hteli da gledate na SK HR pa to zatamnjeno, e to je onda ok, prava za Hrvatsku su ostala na Sport klubu.

Ne, na samom SK kanalu pise da je "channel is unavailable due to copyright issues". Zvao sam rekao da ne mogu da gledam ni juče, niti da premotam, i na to je operater rekao da su dobili zabranu za emitovanje sadržaja LN.

Zato što ide LN za hrvatsko tržište u tom trenutku...SK 1 je različit za SRB i HRV a ostali SK su isti za sve, zato je to tako.

Ništa, ako vam je stalo do sporta onda Arenu u ruke bilo preko Clouda ili već kako...naše je da plaćamo, ništa se mi ne pitamo, ko voli sport mora iznaći način kako da ga gleda, legalno, nelegalno, trenutno a i dugoročnije u debeloj prednosti je Arena, možda se opet nekad nešto promeni ali ne u skorije vreme.

Platiću ja, nije problem, samo da ne seče i ne moram da čekam po desetine sekundi na nešto uz net od 1Gb.

Ništa ti ne mogu konkretno reći za Cloud, ja uleteh ovde pošto videh da se priča o tv pravima...ja koristim Iris klasičnu njihovu ''kablovsku'' i to dobro šljaka ali mislim i da Cloud sad radi dobro kako su ljudi pisali i da je preležao neke nazovi dečje bolesti od ranije, ima ovde dosta iskustva ljudi koji to koriste.

Ja sam kažem zadovoljan sa Arena Cloud koristim je od početka dosta su je ažurirali i popravili.
Ali opet 300 ljudi 300 ćudi
Nekome odgovara, a nekome ne

Uplatio pre 5 minuta, so far, so good. Lepo radi sve za sada na AC na LG televizoru.

Ja sam uzeo ovaj jeftiniji, ostalo imam sve na EON-u.

Jesu

Kako su uspeli da logo Arene Sport 9 ima belu liniju na dnu na Iris Boksu a na smart aplikaciji je nema logo kanala je kako treba . 😂
Pri tom Arene Sport 10 nema van Iris Boksa na smart aplikacijama?

Dodali su i 50Hz arenu sto dosta popravlja fluidnost kod sportskih dogadjaja.
Ako uvedu 4K HDR kanale placam im ne pitam sta kosta a odjavljijem sve kablovske kanale uopste me ne zanimaju iovako sve gledam retroaktivno na youtube sta god je na TV osim sporta.

Uvesce 4K HDR sigurno ali za najvise 2 do 3 godine :ROFLMAO:

Koristim Arena Cloud od avgusta prošle godine (i prelaska Primere na Arenu tada), i mogu reći da su se prilično popravili. U prvih par meseci nisam bio zadovoljan, čak sam imao i nameru da odjavim pretplatu, ali sam ostao. App sam instalirao direktno na Samsung tv (tizen os) i sada kada je uvedena i Arena premium 1 50hz, sve to izgleda dosta fluidnije, bez stuttera i tearing-a, desi mi se kad je Liga šampiona da moram jednom da izađem iz aplikacije i vratim se jer zabode (a nije do kućnog interneta, koji je i više nego dovoljan), ali to za moj pojam nije nešto strašno.
I dalje plaćam onaj osnovni paket 9 evra, (cca 1050 dinara) jer nisu podigli cene "starim korisnicima", što isto smatram za ok poslovni potez. Ima tu još mesta za unapređenje, ali je trenutno korektna opcija za ljude koji su na SBB-u a neće da pređu na MTS još uvek.

Ne vredi, na Sony Android TVu posle par minuta pocinje da secka i opet posle par minuta crn ekran. Nema spasa. Na kraju cu ipak morati da odjavim pretplatu.
Zalosno.

OK, ako mi dozvolite, moram samog sebe ispljuvati sbog svoje tvrdoglavosti, rekao bih ipak delimicno utemeljene, ali sad sta je tu je. Istovremeno se i svima izvinjavam na dosadasnjem smaranju.
Prosto receno, resio sam problem Arena Cloud aplikacije tako sto sam je instalirao na EON Box.
Sve vreme je moj problem bio sto jednostavno nisam mogao da razumem zasto Netflix i recimo HBO Max kao aplikacije na Sony Androidu rade besprekorno, a Arena Cloud nikako. Dakle pricamo ne samo o obicnom HD sadrzaju, vec i o 4K.
Sta je tu problem sa Arena Cloud da nece da radi kako treba na WIFi konekciji, to vec ne umem da objasnim.
Mozda neko ko je bolje upoznat moze da objasni.... :)

Može li da radi istovremeno na smart tv i na mobilnom telefonu koji kastuje sliku na chromecast?

Može li da radi istovremeno na smart tv i na mobilnom telefonu koji kastuje sliku na chromecast?
Ne znam da li moze bas na chromecast (mada ne vidim zasto ne bi moglo), slicno koristimo kum i ja, ja imam instaliranu aplikaciju nativno na Samsung tv-u, on sa telefona kastuje na Phillips tv, obojica ulogovani na moj nalog.

Možda glupo pitanje, kako se izlazi iz aplikacije na android tv? :unsure: Baš se ne snalazim u ovom juzer interfejsu.

Nazad
Vrh Dno