Šta je novo?

Arena Cloud MTS pay OTT TV platforma

Kao korisniku SBB-a, da li je bolje pretplatiti se na "Arena Cloud" ili "Orion Telekom" da bi se nesmetano gledali Arena kanali?
Hvala na odgovaru :)

Kao korisniku SBB-a, da li je bolje pretplatiti se na "Arena Cloud" ili "Orion Telekom" da bi se nesmetano gledali Arena kanali?
Orion TV, bolja applikacija, 3 smart uredjaja( pogodno da napravis grupu i delite troskove)
Arena Cloud - 1 smart uredjaj i 1 telefon

Imas probno na sedam dana obe aplikacije napravi naloge pa isprobaj pa vidi sta ti vise odgovara.

Kao korisniku SBB, manje-više je svejedno, izaberi aplikaciju koja ti se više dopada ili ti je slika bolja, ali ako si korisnik MTS mobilnog interneta, onda je Arena bolja jer ne troši internet. Možeš da uzmeš najjeftiniji mobilni internet i gledaš Arenu koliko hoćeš.

Da li je moguce skinuti serije sa Arena cloud-a ili imaju jaku zastitu?
Ja sam imao jedan mesec ali samo na telefonu,nisam mogao da korisitm na racunaru i nisam mogao da probam da li moze da se skine bilo sta.

Da li je moguce skinuti serije sa Arena cloud-a ili imaju jaku zastitu?
Ja sam imao jedan mesec ali samo na telefonu,nisam mogao da korisitm na racunaru i nisam mogao da probam da li moze da se skine bilo sta.
Ima fora za to, ne mogu u detalje

Google-aj pa možda i provališ

Ima fora za to, ne mogu u detalje

Google-aj pa možda i provališ
Pretpostavljam da moze da se skine ali mi je veliki rizik da platim a da ne uspem.
Realno gledanje mi ne znaci nista. I onako sve sto ima na Arena ima besplatno na internetu. Nego mi treba za kolekciju bez logo-a.

Meni na Samsung-u uz VPN konekciju sljaka bez greske. Bas sam prijatno iznenadjen i slikom i aplikacijom. EON je doduse mnogo bolja aplikacija...

Mogli bi ovi iz Arene da uvedu Prvu i B92 sada kada ispadaju iz SBB.
Za nas koji placamo oba servisa.

Da tzv. GOLD paket ima sve nacionalne (V******) kanale.
Ipak je to Telekomova aplikacija

Ako je neko zainteresovan za Arena kanale preko Orion TV neka mi se javi na pm. Dva mesta slobodna.

Primetio sam danas da su nestale 50hz varijante kanala Arena Premium 1. Jel se nešto promenilo ili je to normalno da nestane ponekad?
Vec proslog vikenda su imali "tehnickih problema", tj to je bio odgovor na mail koji sam pisao supportu, danas opet stajalo "kanal trenutno nije dostupan" i evo sad vidim da je skroz sklonjen i sa mobilne i tv aplikacije.

Da, nema ih uopšte. Uzeo sam free trial malopre za Orion TV (gledam na WebOS-u), slika je odlična. Tv unazad ima za Arena Premium 1 i 2, za ostale nema.

Ima li neko "okvir oko slike", tj. da slika ne ispuni ekran? To mi se dešava na eon boksu a na mi box s ispuni ceo ekran. Probao sam da menjam podešavanja i boksa i ove aplikacije ali je slika stalno ista - sa okvirom.

Imam Iris Smart nalog i nisam baš zadovoljan kako sve to funkcioniše.
Da li je Arena Cloud bolja platforma od Iris Smart?
Odnosno da li radi brže, nema stalnih prekida grešaka i slično?

Da li moze posebno da se plati arena cloud odeljak za serije,ili taj odeljak ide besplatno kad se registrujes uz tv kanale?
I zanima me da li je neko uspeo da skine epizodu sa arene ili imaju jaku zastitu?

Jel koristi neko Orion paket (ne free)? Zanima me na koliko TV-a/Box-ova moze da se gleda sa jednom pretplatom, ali ne telefon aplikacija nego bas TV app? Nadam se da je live stream 50i, ali bilo bi lepo ako neko moze da potvrdi (posto supernova jos uvek pusta 25p na svom IP boksu).

Nazad
Vrh Dno