Mislio sam neki kršten način, nešto što imaju i netflix, hbo max, eon...Home dugme.
Orion TV, bolja applikacija, 3 smart uredjaja( pogodno da napravis grupu i delite troskove)Kao korisniku SBB-a, da li je bolje pretplatiti se na "Arena Cloud" ili "Orion Telekom" da bi se nesmetano gledali Arena kanali?
Hvala na odgovaru![]()
Da li moze da se instaliraju probno aplikacije na smart uredjaj (npr na "EON Box" ili smart tv)?Imas probno na sedam dana obe aplikacije napravi naloge pa isprobaj pa vidi sta ti vise odgovara.
Kao korisniku SBB, manje-više je svejedno, izaberi aplikaciju koja ti se više dopada ili ti je slika bolja, ali ako si korisnik MTS mobilnog interneta, onda je Arena bolja jer ne troši internet. Možeš da uzmeš najjeftiniji mobilni internet i gledaš Arenu koliko hoćeš.Kao korisniku SBB-a, da li je bolje pretplatiti se na "Arena Cloud" ili "Orion Telekom" da bi se nesmetano gledali Arena kanali?
Hvala na odgovaru![]()
Ima fora za to, ne mogu u detaljeDa li je moguce skinuti serije sa Arena cloud-a ili imaju jaku zastitu?
Ja sam imao jedan mesec ali samo na telefonu,nisam mogao da korisitm na racunaru i nisam mogao da probam da li moze da se skine bilo sta.
Pretpostavljam da moze da se skine ali mi je veliki rizik da platim a da ne uspem.Ima fora za to, ne mogu u detalje
Google-aj pa možda i provališ
Imas tri opcije: 1111,0000,1234. To su standardni pinovi za otkljucavanje.Zna li neko koja je lozinka za sadrzaj za odrasle na Arena Cloud?
Vec proslog vikenda su imali "tehnickih problema", tj to je bio odgovor na mail koji sam pisao supportu, danas opet stajalo "kanal trenutno nije dostupan" i evo sad vidim da je skroz sklonjen i sa mobilne i tv aplikacije.Primetio sam danas da su nestale 50hz varijante kanala Arena Premium 1. Jel se nešto promenilo ili je to normalno da nestane ponekad?
Mislim da je Arena Cloud bolja sto se tice kvaliteta slike. A mene interesuje da li je bolji kvalitet slike na Arena Cloud ili Orion aplikacija?Sve je to MTS
Ista "kuhinja"
Nisu, nijedna od te tri. Sada sam zvao podrsku - 12345 je lozinkaImas tri opcije: 1111,0000,1234. To su standardni pinovi za otkljucavanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari