Koristio sam i ja aplikaciju od kad se pojavila pa do kraja aprila. Gledao sam dosta utakmica i solidno je radila aplikacija i kad su išla četvrtfinala u LŠ (dešavalo se da bude desetak prekida od po 1-2 sekunde, što može biti, a i ne mora da bude strašno, zavisi kad se dese). Slika mi je bila, da tako kažem, zadovoljavajuća. Aplikacija za LG tv je isto solidna.
Međutim, pre oko mesec dana odem kod druga i čisto da bacim pogled, pošto on koristi aplikaciju, kad ono imam i šta da vidim. Delovalo mi je da je dosta lošija slika nego kad sam ja koristio. Po mojoj slobodnoj proceni ono je bilo 720p 25fps. E sad, da li vredi ili ne 1100 RSD/mesečno je individualna stvar. Moje mišljenje je da, što se tiče sadržaja na Arenama, vredi toliko, ali što se tiče kvaliteta slike i aplikacije na televizorima, teško da vredi više od nekih 600 - 700 RSD. Ja sam koristio jer volim Seriju A, LŠ i LE, ABA ligu, NBA. Ima i solidan video klub, tu je slika znatno bolja (mnogo bolja nego na video klubu preko mts optike), ako neko voli filmove.
U poređenju sa EON-om, prilično je daleko od kvaliteta, kako slike, tako i aplikacije, odnosno korisničkog interfejsa, bar tri koraka iza (posebno sada kada postoje 4K kanali i za OTT korisnike), mada kod Sport Kluba polako sadržaj postaje sve slabiji.
Mislim da bi trebalo što više ljudi da se žali na kvalitet slike, da budu zatrpani mejlovima, možda na taj način dođe do promene i nekog poboljšanja.