Šta je novo?

Arena Cloud MTS pay OTT TV platforma

• Začetnik teme Začetnik teme jok
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije kad se preplata izvrši preko operatera. U prepisci preko mail sa njihovom KP uspeli su da mi omoguće da se logujem standarnim putem sa brojem i njihovom šifrom a i ona druga sa mts podacima mi radi za mobilni. Sad šta će biti ako nekad deaktiviram pa aktiviram, pitaj boga al za sad mi bar radi preko android tv box tj eon boxa.
I ja sam juce pisao korisničkoj podršci, omogućili su pristup za tv dosta brzo, ali bilo bi logicnije da reše to sistemski u aplikaciji, a ne svako pojedinačno da ih cima.

Koja iptv lista ima hd Arene? Ili sliku kao sto je na Arena Cloud aplikaciji?
Sve sto sam gledao SK ima odlicnu sliku (ne treba mi SK), a Arene ocajnu

Trenutno nema zvuka na Arena 1 kanalu dok na ostalim kanalima radi normalno.

Neverovatno je da su ovoliko lose napravili aplikaciju...

Na koju adresu pišete za aktivaciju AreneCloud preko MTS naloga?

Zamrla tema .. Eto sta se desi kad nemas smisla za biznis i ne slusas zelje korisnika 🙂

Zamrla tema .. Eto sta se desi kad nemas smisla za biznis i ne slusas zelje korisnika
Posto sam na SBB i koristim Eon,dok god oni budu podrzavali ovu app to je ipak najbolje resenje za pracenje Arena kanala. Glupo je sto ne postoji paket samo sa arenama i to je jedina zamerka do sada bar od mene,ima nekad nekih prekida al stvarno nije kao u promo periodu i slika preko eon boxa i app je sasvim dobra. Sto se mene tice ja bi voleo da i SBB da mogucnost da moze da se biraju paketi ili samo net i to bi bilo idealno za sve al ocigledno da su svi procenili da bi tako manje zaradjivali,mada ne znam kojom se logikom vode osim da uzmu sto vise para...

veceras krece polufinale LS, taman malo da skoci koriscenje platforme. Cimanje pola sata s korisnickim servisom, uzasan UX, nadam se da ce bar tekma da fercera lepo veceras.

Moram da kažem da sam prijatno iznenađen radom aplikacije večeras. Ne znam kakvo je bilo opterećenje servera, ali Real - Liverpul je radilo odlično, od prvog do poslednjeg minuta, nije bilo nijednog prekida.

Ortak kaže užas mu bilo, ne može da se gleda uopšte.

Pozdrav svima , jel jos neko osim mene ima problem sa reprodukcijom slike na sportskim kanalima, nebitno da li ide program uzivo ili gledam reprizu utakmice (bukvalno trzanje lopte pri nekom sutu ili bilo cemu gde se lopta krece brze) na Arena Cloud aplikaciji na Android Tv-u . Dok na telefonu sve radi bez problema . Hvala Unapred

Kod mene radi odlično (stabilna je aplikacija, nema prekida). Što se tiče kvaliteta slike to može da se diskutuje. Moje mišljenje je da je za sport potreban veći fps, moguće da je trenutno 25 fps (ne znam kako se to može proveriti). Za ovu cenu bi trebalo da bude veći fps, jer se da primetiti to trzanje lopte kad je jak šut tj brza promena kadra. Verovatno je jedini način za ispravku povećanje fps na 50, ali pitanje je hoće li biti toga. Inače, aplikacija je stvarno stabilna, dosta sam utakmica gledao i nije bilo prekida.

Meni radi super. Čini mi se da je na LG dosta bolje nego na andoid TV.

Nisam pratio temu neko vreme, samo na početku rada Arena Cloud-a. Aplikaciju sam probao u test periodu, ali je nisam nešto ni koristio. Realno malo gledam sport, svodi se na NBA. Međutim, sada sam razmišljao da aktiviram onaj Bronze paket gde su samo Arene (jer ga se sećam kao najavljenog na početku kampanje). I nema ga u ponudi, ne spominje se na zvaničnom sajtu. Brzo čitanje ove teme mi je pokazalo da nisam jedini i razjasnilo da tog paketa više nema, pojela maca. Kao ni da nije ni bio najavljen.
Odgovoran odnos prema korisnicima (sadašnjim i potencijalnim), nema šta.

Pa, dobro, ako ne žele da uzmu od mene po 6 evra mesečno dok traje NBA sezona i plej of, onda neće dobiti ni dinar. Što je neko napisao - njihov gubitak. A ako ovo čitaju mudre glave u mts, Telekomu ili kako se već sad zovu, a koje odlučuju o ponudi, neka razmisle još jednom da li im se ovako isplati.

@star-duster zasto ne uzmes nbs pass on je bio pre pocetka sezone na akciji za 39.99$ sada je oko 52$ na sajtu i uzivas u NBA kao covek od kada koristim NBA pass bas sam zadovoljan 🙂

Veceras ne moze da se gleda utakmica Denver-Boston koliko lose radi...
Placanje ovog servisa je bacenih 1000dinara u svakom pogledu.

Isto i kod mene, za 20 dana korišćenja ovo je prvi put da jedna utakmica ne može da se gleda.

@Tamahej da 40$ za sve meceve pre pocetka sezone pa sada ima raznih opcija na nba passu sigurno ce imati i svi mecevi playoffa paket i sl.samo treba pratiti zvanican sajt i odabrati sta se zeli gledati. A i mozes za taj ceo pass sve meceve da gledas kada i koliko puta zelis i sl.kao i jos neki sadrzaj.

Izgleda da će PSG-Bayern biti piouci potegni. Secka non stop još i kad je studio bio.

Kod mene, ako sam dobro izbrojao, 11 prekida od po 10ak sekundi za poluvreme, stvarno previše. Prošlog utorka bez bilo kakvog prekida i studio i cela utakmica. Danas je i tokom studija bilo prekida.

Drugo poluvreme 6 prekida do 60. minuta, i onda do kraja bez prekida. Srećom nije propušten nijedan značajan momenat na utakmici, ali stvarno bi trebalo da bude stabilnija aplikacija. Čak 17 prekida po desetak sekundi za ceo meč.

Prvo poluvreme mi uzasno seckalo. Posle ugasio, iznervirao se. Pa u drugom nije seckalo kao. U pitanju je tvviet, ali vidim da je isti djavo kao i ovo. Ortak ima Arena cloud i isto mu je bilo.

Nazad
Vrh Dno