Šta je novo?

Arena Cloud MTS pay OTT TV platforma

Naravno da su otisli. Ako cu da biram da platim 11e za 5 arena I 200 nekih krs kanala (bukvalno) ili neku iptv listu sa hiljadama svetskih kanala, plus mogucnost gledanja dosta filmova I serija, koje vecina listi I ima, pa nego sta nego cu da izaberes drugu siluciju. Neko rece nije isto legalno I nelegalno. Naravno da nije, ali to ne sprecava Mts I drzavu da na sve nelegalne nacine istisnu ono malo slobodnih kanala sto imamo. I sta sad, da im pomazemo u tome tako sto cemo da biramo njihovo"legalno" u odnosu na "nelegalno"!? Ma jok..

Imaš i četiri zadruge, ne zaboravi to se naplaćuje samostalno 1000 dinara. :p

Jeste, i bolje će da ti radi i izgleda nego ovaj "original".

I još nisu ažurirali app za eon box da možeš da biraš logovanje preko mts operatera i kucanje slovima korisničkog imena 🙄 Jel to samo slučaj sa eon boxom ili je i na ostalim boksevima tako?

Jel moze na pm kako i kome se obratiti za te liste

vidi ovde ima svašta

Iz nekog razloga na EON box-u ne mogu da pronadjem Arena Cloud aplikaciju, kad je pretrazim u Play store samo prikaze poruku da nije dostupno na ovom uredjaju.IMG_20210317_185051.jpg

Evo sad probao kod mene i sve ok, nadje je.

I ja sam uspeo da je instaliram na drugom EON box-u, zato me i cudi sto ga ovde ne pronalazi. Pa ako neko ima ideju sta bi moglo da bude

Bio je update ali opet nema mogućnosti da se slovima upiše korisničko ime? Da li mora tastatura ovde da radi ili šta već?

Prilozi

• IMG_20210317_203820.jpg
    IMG_20210317_203820.jpg
    79 KB · Pregleda: 27
Klikni na tu zadnju strelicu.

Neće ,tu prebacuje na sledeće tj lozinku... Sa tastaturom takođe ne radi 🙄

Meni se na real- atalanta zamrzlo pred kraj na pola minuta. Nisam video gol atalante. Pre i posle toga sve normalno.

Bio je update ali opet nema mogućnosti da se slovima upiše korisničko ime? Da li mora tastatura ovde da radi ili šta već?
Stvarno ne mogu da verujem sta ljudi rade. Instalirao sam i app na telefonu kako bih preko tastature na telefonu uneo user name, ali kad pastujem user name, samo prepoznaje brojeve, slova ne kopira.

pa zar nije username broj telefona 0038163xxxxxxx ?

pa zar nije username broj telefona 0038163xxxxxxx ?
Nije kad se preplata izvrši preko operatera. U prepisci preko mail sa njihovom KP uspeli su da mi omoguće da se logujem standarnim putem sa brojem i njihovom šifrom a i ona druga sa mts podacima mi radi za mobilni. Sad šta će biti ako nekad deaktiviram pa aktiviram, pitaj boga al za sad mi bar radi preko android tv box tj eon boxa.

Ja sam probao da uštekam tastaturu u EON box, samo brojevi rade na username, slova ne registruje. Ne morate ni da pokušavate. Otkazao sam uslugu, piše biće deaktivirano 31. marta. Bačeno u vodu 600 dinara. Taman Vučićevim poltronima za sendviče.

Evo večeras Milan - Mančester nijedan prekid, ali zato Dinamo - Totenhem prekid svakih 19 sekundi. Katastrofa.

Može li na više uređaja da se gleda istovremo.

Mislim da može samo na jednom, tako je bilo dok je bio besplatni period. Mada sam probao tokom besplatnog perioda i istovremeno je mogao jedan smart TV i Android aplikacija za mobilni. Ne znam jesu li menjali nešto.

Uspesno deinstalirajte aplikacije sa telefona, tv-a, box-eva...i rešiće te probleme. 😀😀

Nazad
Vrh Dno