Šta je novo?

Arena Cloud MTS pay OTT TV platforma

• Začetnik teme Začetnik teme jok
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa vise se iplatiti platiti orion aplikaciju na godisnjoj pretoati 5000 din

Ljudi, ima li smisla pisati im na onu mail adresu iz kontakt rubike a vezano za FPS na EON box aplikaciji?
Ujedno da li je neko možda to već i uradio? Da li je bilo ikakvog odgovora?
Gledam trenutno Radnički vs Zvezda i baš je primetno neprijatno koliko slika trza, sam kvalitet iste je ok ( bar meni).

Piši obavezno. Dosta je bolja slika nego na samom pocetku, ali i dalje nije to to.
Post automatically merged:

Pa vise se iplatiti platiti orion aplikaciju na godisnjoj pretoati 5000 din

10 000 je cena trajno. Odlicna ponuda.

A je li to ukljičuje smart tv aplikaciju ili samo aplikaciju na telefonu? Pitam za Orion trajnu pretplatu.

Smart tv osnovni paket, za mobilnu ne znam.

U osnovni ide Arena 1, ostale Arene se doplaćuju. Tj 2,3,4,5, Arena Esport, Arena Fight 350 mesečno.

Takodje u osnovni ide Fox i Fox Movies, Crime i Life se doplaćuju, takodje 350 dinara.

Dosta ljudi se žali na fps na Android uređajima, neko je isto pisao za nvidia shield da ima problema kada se pusti netflix preko app.
Govorilo se da će to srediti na Android 11.
Ja imam arene, bolja je slika nego kod Mtela, kao i da su povećali bitrate i na arena cloudu u odnosu na početak
Aplikacija je iz 2012 godine 🙂

Je l vam radi app trenutno?

Ne radi. Izgleda su svi kapaciteti popunjeni zbog derbija.

Ne radi, izlazi poruka something went wrong
Android TV

Radiće dobro za 20 dana
Neće imati 5000 pretplatnika u bivšoj jugi

5000 je smešan broj za ozbiljnog IPTV provajdera.
Njima bre puca API i login server a zamisli streaming server gde je drastično veća količina podataka i veći broj zahteva u sekundi stiže na server.
Pilićari...

Na iPhone radi, takodje i na Eon boxu.

Sada je proradilo jer je poluvreme derbija, mnogi su isključili u pauzi.

Ali slika je par puta bolja na mts stb boxu nego na Arena Cloud-u na Eon boxu.

Kod mene ne radi ni na eon,ni na mobu. Taman sam razmisljao da ovo placam da bi gledao Arene ali ovo ce na svakom gledanom sadrzaju da zabada ovako sigurno,neka hvala...

svaki derbi ce biti malte ne ne moguce gledati takodje utakmice lige sampiona bice kao i na mtstv go

Kakav kvalitetan raspad aplikacije, jezivo!
Ovo traje već ceo dan. Pokušao da ispratim danas utakmicu Francuske lige, evo sada nema signala za Inter vs Lacio.

Ovo je u rangu Mitrovićevog KLIK Pinka

Neverovatno da ne mogu da naprave krštenu aplikaciju. Ovo će biti neupotrebljivo kao što je i mtstv go bio. Nikad ga nisu sredili.

Poslednja četvrtina finala KRK i počelo da prekida, koči na mobilnom telefonu. Važno da su sklonili bronze paket i naumili da uzmu 1000 dinara za ono što sa MTS TV Go može da se dobije sa 500, a što ne vredi ni toliko!?

Pa ovo da li gleda 500k - 1M ljudi ukupno u Srbiji. Koliko može biti preko arena cloud-a i njima se raspada servis.

Ajde pročitaj ponovo post koji si citirao.
I ne mora gold.

Ti baš ništa razumeo nisi. Pre svega da li imao optiku MTS ili nekog drugog provajdera u Srbiji nema veze sa kvalitetom Arena sportskih kanala.

Jednostavno su u plaćenom Gold paketu pustili kanale u maksimalnoj izvornoj rezoluciji sa najvećim bitrate-om.

To svakako nećeš dobiti sada u promotivnom periodu bez obzira na internet priključak

Ti baš ništa razumeo nisi. Pre svega da li imao optiku MTS ili nekog drugog provajdera u Srbiji nema veze sa kvalitetom Arena sportskih kanala.

Jednostavno su u plaćenom Gold paketu pustili kanale u maksimalnoj izvornoj rezoluciji sa najvećim bitrate-om.

To svakako nećeš dobiti sada u promotivnom periodu bez obzira na internet priključak
Bojim se da ti razumeo nisi. Da probam da pojasnim malo. Gde sam ja pričao o kvalitetu Arena kanala na optici, bilo kojoj? Čini mi se da sam se osvrnuo na kvalitet onoga što pruža Arena Cloud, sa primerom upoređenja istih sportskih kanala na optici (bez cilja da ocenjujem optiku, uzgred vrlo dobru). Da sam imao pri ruci nešto drugo, upuredio bih sa tim. Sve ukupno gledano promašio si žestoko poentu.

Bojim se da ti razumeo nisi. Da probam da pojasnim malo. Gde sam ja pričao o kvalitetu Arena kanala na optici, bilo kojoj? Čini mi se da sam se osvrnuo na kvalitet onoga što pruža Arena Cloud, sa primerom upoređenja istih sportskih kanala na optici (bez cilja da ocenjujem optiku, uzgred vrlo dobru). Da sam imao pri ruci nešto drugo, upuredio bih sa tim. Sve ukupno gledano promašio si žestoko poentu.

Hahahahaha

Evo ja gledam Arena Cloud preko optike koja nije MTS i slika i bitrate je top.

Trzanje ili ne daj Bože bilo kakve druge anomalije uopšte ne postoje slika je vrhunska u maksimalnoj rezoluciji i maksimalnom bitrate-u.

S' obzirom da komšija ima MTS BOX, a ja Arena Cloud razlike u kvalitetu slike ne postoje ni najmanje.

Nemam mts box ali meni je bolja slika na nekim IPTV listama nego na Areni cloud.

Verovatno je do kvaliteta i brzine net-a

Ovde smo poredili oba tv servisa na optici

Ovo je ipak IT forum tako da kad samo napišeš "slika i bitrate je top" bez konkretnih praktičnih dokaza i informacija šta je to navodno drugačije na Gold pretplati to je kao da nisi napisao ništa. Dakle argumentuj tu tvoju "top" sliku... koji je bitrate, koja rezolucija, daj da vidimo sadržaj m3u8 playliste koja nedvosmisleno potvrđuje te tvoje tvrdnje?? Da je ključ u Gold pretplati i imanju optike...

Nazad
Vrh Dno