Ljudi, ima li smisla pisati im na onu mail adresu iz kontakt rubike a vezano za FPS na EON box aplikaciji?
Ujedno da li je neko možda to već i uradio? Da li je bilo ikakvog odgovora?
Gledam trenutno Radnički vs Zvezda i baš je primetno neprijatno koliko slika trza, sam kvalitet iste je ok ( bar meni).
Pa vise se iplatiti platiti orion aplikaciju na godisnjoj pretoati 5000 din
Ajde pročitaj ponovo post koji si citirao.
I ne mora gold.
Bojim se da ti razumeo nisi. Da probam da pojasnim malo. Gde sam ja pričao o kvalitetu Arena kanala na optici, bilo kojoj? Čini mi se da sam se osvrnuo na kvalitet onoga što pruža Arena Cloud, sa primerom upoređenja istih sportskih kanala na optici (bez cilja da ocenjujem optiku, uzgred vrlo dobru). Da sam imao pri ruci nešto drugo, upuredio bih sa tim. Sve ukupno gledano promašio si žestoko poentu.Ti baš ništa razumeo nisi. Pre svega da li imao optiku MTS ili nekog drugog provajdera u Srbiji nema veze sa kvalitetom Arena sportskih kanala.
Jednostavno su u plaćenom Gold paketu pustili kanale u maksimalnoj izvornoj rezoluciji sa najvećim bitrate-om.
To svakako nećeš dobiti sada u promotivnom periodu bez obzira na internet priključak
Bojim se da ti razumeo nisi. Da probam da pojasnim malo. Gde sam ja pričao o kvalitetu Arena kanala na optici, bilo kojoj? Čini mi se da sam se osvrnuo na kvalitet onoga što pruža Arena Cloud, sa primerom upoređenja istih sportskih kanala na optici (bez cilja da ocenjujem optiku, uzgred vrlo dobru). Da sam imao pri ruci nešto drugo, upuredio bih sa tim. Sve ukupno gledano promašio si žestoko poentu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari