Šta je novo?

Arena Cloud MTS pay OTT TV platforma

Aktivacija aplikacije ide preko miropa na benc forumu. Kakva crna podrska hehe

Ma jasno mi je to, nego sam hteo da proverim sa njima pošto piše kontaktirajte podršku za aktivaciju :D sve se nadam da će uskoro pustiti i normalnu aktivaciju, da ne cimam miropa bezveze :)

Na Firestick 4K radi video klub, sve je kako treba. Aktivirao uz pomoć @mirop, hvala još jednom.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Poštom nemam iskustva sa Android TV operativnim sistemom sem ovoga na EON-u.
Ako instaliram i aktiviram ovu aplikaciju Arena Cloud na EON-u da li ću imati update za istu?
Sobzirom da aplikacija neće biti skinuta sa stora?

Sad ako ovu instaliraš ne. Ali valjda će se pojaviti i zvanično verzija za Android tv.

eo i javno hvala @mirop na aktivaciji ;)
Sve sljaka bez problema.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Ne. Ali kao obećali su :D

Ma[emoji2400 je napisao(la):
e;6269896]Odavno Orion daje aplikaciju 30 dana gratis. Dovoljno je da se skine i registracija sa brojem telefona.

Ok je, ali posle osnovni paket je 1000, i ima Arenu 1,ostale se doplaćuju. Takodje u osnovnom paketu nema HBO nakon tih 30 dana.
Onda sigurno pamte uređaj pomoću MAC adrese. U suorotnom bi se moglo više puta sa raznih brojeva registrovati?

Moze li neko ko ima apple tv da aktivira nalog za samsung tv ?

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Znači na pc ne može da se nabudzi ovaj cloud?
Emulatori neki,virtuelne mašine i sl..?Nem pojma,lupam..al da pitam?

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Mozda i moze sa nekim android emulatorom. Probaj pa javi da li radi

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Može da se skine i pokrene..ali ne i da se gleda..Ako ima neki dobar emulator da ne koči to bi rešilo situaciju..Sad ako neko zna ok nek javne.

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Radi na Bluestacks-u.

Prilozi

• 2.jpg
    2.jpg
    112.7 KB · Pregleda: 179
  • 3.png
    3.png
    552.7 KB · Pregleda: 158
  • 4.png
    4.png
    217.3 KB · Pregleda: 154
  • 5.png
    5.png
    103.4 KB · Pregleda: 147
  • 6.jpg
    6.jpg
    211.4 KB · Pregleda: 169
U poslednje vreme baguje aplikacija za smart ..Sinoc Arena 2,3,4 nije otvarao samo Arenu 1 i 5.

Послато са SM-G610F помоћу Тапатока

Radi emulacija i preko Android studia.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

• Like
Reagovanja: M J
Meni ne radi cast na LG TV, samo mi radi cast na dumb televizore na koje je nakačen Chromecast.

Btw ima li neko sa LG TV-om da mu se pojavila aplikacija u prodavnici?

Послато са SM-N985F помоћу Тапатока

Mozda mu treba otiginal chromecast kao sto ke to kod hbo go apk i eon

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Treba mu iPhone ako misli da cast-uje na LG TV, isto kao i za hbo i eon...

Jel to oni malčice izgleda planiraju da kad prođe promo faza za upotrebu SmartTV app traže dodatnih 2 evra preko istaknute cene paketa na sajtu???

Uporediti:

Kod:
https://selfcare.arenacloudtv.com/ChooseThePlan/GetShoppingCart?paketId=516[B]&smartTvOption=[COLOR="#0000FF"]true[/COLOR][/B]

Odgovor servera:

{
"data": {
"shopId": "ARCLOUDRS",
"shoppingCartId": "XXXXX-XXXXXXXXX-XXXXXXX-XXXXXXX",,
"totalAmount": "1527,49",
[COLOR="#FF0000"]"cijenaEur": "12,99",[/COLOR]
"signature": "XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX"
}
}

i

Kod:
Zahtev:

https://selfcare.arenacloudtv.com/ChooseThePlan/GetShoppingCart?paketId=516[B]&smartTvOption=[COLOR="#0000FF"]false[/COLOR][/B]

Odgovor servera:

{
"data": {
"shopId": "ARCLOUDRS",
"shoppingCartId": "XXXXX-XXXXXXXXX-XXXXXXX-XXXXXXX",
"totalAmount": "1292,31",
[COLOR="#FF0000"]"cijenaEur": "10,99",[/COLOR]
"signature": "XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX"
}
}

Svejedno koji od 3 paketa (packetId 514, 515 i 516 za Bonze, Silver i Gold) ako je "smartTvOption = true" cena je veća za 2 evra :D :D

Poslednja izmena:
LOL :D

A Smart TV app je čist užas... Ne znam jel to treba da bude aplikacija koja službeno ide samo na Fire TV ili i na Android TV takođe.

Ona app koja je prikazana kao LG Smart TV app izgleda odlično u rangu EON TV i to sam očekivao za svaku platformu. Ovaj užas sam otvorio samo dva puta. Više liči kao app za touchscreen a ne za TV. Svakako hvala kralju @mirop za aktivaciju.

Po onome na sajtu samo LG webOS će imati tu najlepšu verziju aplikacije i to je gl*po.

Je li neko uspeo da instalira na kinezu?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Odlično, znači vredno cimanja... Hvala

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ja sam uspeo preko opcije share screen da sa tableta gledam sliku na LG smartTV.

Sasvim dobra opcija dok ne dodje aplikacija za smartTV za LG

Zna li neko, kada se pušta aplikacija, za LG webOS Televizore, još uvek je nema, na Samsung Tv 6 serie, pojavila se Aplikacija.

Zvanicno nije puštena ni na Samsung tv .Inace meni sve vise baguje aplikacija pogotovo Arene . Često nema slike ili ima samo ton .

Послато са SM-G610F помоћу Тапатока

kako da skinem smart tv apk za mi box s? ne mogu pokusavam nece.. ni jedan apk downloader

Nazad
Vrh Dno