Šta je novo?

Arena Cloud MTS pay OTT TV platforma

• Začetnik teme Začetnik teme jok
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Smeta baš i ne gledam (EON box).

U odnosu na Arene na mts-u nebo i zemlja.

To je taj mentalitet "dovoljno dobro za mobilni telefon (na ne-sportskim kanalima testiramo)" 😀

Na telefonu je odličan kvalitet, bolji nego mts go. mts go ide strim 5,5. Ovde ide više, tako se čini. Ko može i zna nek izmeri pa javi.

Ipak kad to pustiš na tv-u većem od metar nije dobro. Samo ostaje pitanje dal će tako i ostati, jer zvanično u prodavnici i dalje nema app, pa kad se pojavi dal će sredjivati dodatno.

Ne bih znao odgovor.

Ja sam instalirao prvo na apple tvu cim se pojavio na appstoru. Tada nije bilo moguce izvrsiti registraciju iz same aplikacije.

Pa sam na iPadu instalirao i registrovao normalno i castovao na apple tv. Pokusao sam da iskoristim iste podatke da se ulogujem na apple tv ali nije hteo da prihvati.

Posle par dana izasao je update za apple tv i onda sam ukucao drugi br telefona i registrovao se regularno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne bih sada znao odgovor. Mozda su nesto promenili nesto...

Ja sam instalirao prvo na apple tvu cim se pojavio na appstoru. Tada nije bilo moguce izvrsiti registraciju iz same aplikacije.

Pa sam na iPadu instalirao i registrovao normalno i castovao na apple tv. Pokusao sam da iskoristim iste podatke da se ulogujem na apple tv ali nije hteo da prihvati.

Posle par dana izasao je update za apple tv i onda sam ukucao drugi br telefona i registrovao se regularno.

Da li od vas nekome smeta ovaj manji fps nego sto bi trebalo da bude.

Vidim niko ne pise o tome.

Ja imam aplikaciju na smart Samsunug tv .Kako da izmerim protok i birate? Cini mi se da su Arene sa slabijom slikom nego kanali na EON u .Nisam neki strucnjak sem golog oka i onog sto vidim .

Послато са SM-G610F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Ja imam aplikaciju na smart Samsunug tv .Kako da izmerim protok i birate? Cini mi se da su Arene sa slabijom slikom nego kanali na EON u .Nisam neki strucnjak sem golog oka i onog sto vidim .

Ne znam kako da izmeris.

Ali dovoljno je da uporedis fudbal/kosarku na Sport klubu i Areni.
To sto je kvalitet slike losiji da zanemarimo ali sto radi “usporeno” to im nije trebalo. Da li slika koju daju nije deinterlaced ili je nesto drugo u pitanju.

Ali kao sto kaze neko gore iznad mene “mnogi ovo ne primecuju”.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ja ne primećujem. Ako uporedim sa sk sa eona, slika jeste manje kvalietna(ne mnogo) , ali ne vidim neku razliku u fps. Mozda sad pocnem da primećujem, ali sumnjam jer bih da je nesto strasno, primetio odmah. Gledam preko Samsung tv aplikacije, mozda ima veze preko cega gledamo..

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Primetio bi sigurno jer je duplo manji fps (25 umesto 50) najviše se primećuje na Arenama. Tako je, možda su na Samsungovoj aplikaciji uradili dobro, a na apple tv je ostalo 25, možda isprave sa nekim narednim update-om.

Ja gledam na Samsungu i cini mi se da su Arene slabije od SK na EON u .

Primetio bi sigurno jer je duplo manji fps (25 umesto 50) najviše se primećuje na Arenama. Tako je, možda su na Samsungovoj aplikaciji uradili dobro, a na apple tv je ostalo 25, možda isprave sa nekim narednim update-om.
I na Samsungu je loš fps, tv je RU serije.
U principu ako ovako ostane, to je katastrofa.
Ima listi sa daleko boljom slikom, fps-om i br-om od ovoga a višestruko su jeftinije. A ako imaš dobre kolege sa ovog foruma i besplatne [emoji16]

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

I na Samsungu je loš fps, tv je RU serije.
U principu ako ovako ostane, to je katastrofa.
Ima listi sa daleko boljom slikom, fps-om i br-om od ovoga a višestruko su jeftinije. A ako imaš dobre kolege sa ovog foruma i besplatne [emoji16]

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka
Meni su odgovorili da aplikacija nije zvanična za smart tv i da sigurno kvalitet slike nece biti ovakav nego mnogo bolji kakav je sad za nas snalažljive korisnike koji smo uspeli da aktiviramo smart aplikaciju [emoji16]

izgleda da je aplikacija za android box pravljena po sistemu "cekajuci godoa"

izgleda da je aplikacija za android box pravljena po sistemu "cekajuci godoa"
Ispade advokat Telekoma .Ali ih cimam često pa na osnovu odgovora od njih pišem .Sve je ovo test za smart još uvek i nema zvanicna aplikacija niti je pustena u rad nego je vecina nas se snasla ..Sami kažu da ce kvalitet slike i aplikacije za smart biti bolji kada je puste u rad zvanicno ..Tako da ajde da vidimo za sad ovo free i nije zvanicno šljaka i mozemo da gledamo .Za Telekom je to dzinovski početak[emoji16]

ccc, znači i Samsung i LG korisnici su se isto "snašli" i skinuli app koji "nije" za SmartTV... nije nego. Android app koji je objavljen na Amazon Store-u za Fire TV uređaje je apsolutno očigledno optimizovan UI za SmartTV scenario... a ista priča je i za Tizen. Apsolutno ne drži vodu priča da kvalitet stream-a je ovakav i lošji jer "nisu zvanično objavili" SmartTV app jer server je taj koji diktira kvalitet stream-a, klijent app je samo player a player-u je svejedno da li pušta 2, 5 ili 15 Mbpsi svaki kršten player library za Android odavno podržava deinterlace algoritme.

Tako da to su priče za malu decu a činjenice su da je "Arena Cloud" ništa do re-skin & re-brand raspalog Go4TV za gastarbajtere, i da je to ekipa i to je firma koja uvek radi u fazonu "smuti pa prospi". Kao što je MTS TV Go godinama imao jadan bitrate i nije imao ni 1 HD kanal tako će i ovaj raspad da bude fundamentalno isti od prvog dana do poslednjeg... posle nekog vremena i da dignu bitrate kao na MTS TV Go app kapacitet servera će ostati isti a kapacitet je takav da ni onaj jadni bitrate nisu u stanju da isporuče za iole popularniji spotski prenos.

Bre, govorimo o firmi i "stučnjacima" koji ukidajuweb player varijantu samo zbog toga što nisu u stanju da zamene najobičniji TLS/SSL certifikat i nema ko to da uradi nego čekaj biće nova platforma "uskoro".

Da, samo redizajnirani GO4TV koji se sada zove MTEL TV. Ovo ima plavi, a ono crveni interfejs. Aplikacija je nista posebno, pogotovo kad neko poredi ovo i EON, to nema smisla.

Na Samsung smart tv app izgleda moze da se pokrene .Tako bar pisu ljudi .Meni nije radio video klub na Samsungu sada radi na smart app u .Cini se da je i kvalitet slike dosta bolji .

Radi video klub sad na samsungu 🙂

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Kako se logujete na Samsung TV-u (tizen)? Ja sam je aktivirao na telefonu, je li za TV pravim novi nalog?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Kazu da sada moze i na tizenu telefon 00 kod za zemlju pa broj telefona . Pass iz sms poruke 003816...u user name

Mogu da potvrdim!

Uneo sam kod koji sam dobio prilikom registracije na Android telefonu kao password.

Jel ima nekih informacija kada ce app da bude dostupna na play prodavnici (legalno)?

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Sad je legalna za telefone i u prodavnici je.

Šalim se, za tv aplikaciju mislim da ni oni što je pišu ne znaju tu informaciju.

Pojavila se aplikacija zvanicno i na eon boxu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno