I ja gledam isto tu.
Na iPadu cini mi se radi normalno.
Ne bih sada znao odgovor. Mozda su nesto promenili nesto...
Ja sam instalirao prvo na apple tvu cim se pojavio na appstoru. Tada nije bilo moguce izvrsiti registraciju iz same aplikacije.
Pa sam na iPadu instalirao i registrovao normalno i castovao na apple tv. Pokusao sam da iskoristim iste podatke da se ulogujem na apple tv ali nije hteo da prihvati.
Posle par dana izasao je update za apple tv i onda sam ukucao drugi br telefona i registrovao se regularno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja imam aplikaciju na smart Samsunug tv .Kako da izmerim protok i birate? Cini mi se da su Arene sa slabijom slikom nego kanali na EON u .Nisam neki strucnjak sem golog oka i onog sto vidim .Da li od vas nekome smeta ovaj manji fps nego sto bi trebalo da bude.
Vidim niko ne pise o tome.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja imam aplikaciju na smart Samsunug tv .Kako da izmerim protok i birate? Cini mi se da su Arene sa slabijom slikom nego kanali na EON u .Nisam neki strucnjak sem golog oka i onog sto vidim .
Послато са SM-G610F помоћу Тапатока
I na Samsungu je loš fps, tv je RU serije.Primetio bi sigurno jer je duplo manji fps (25 umesto 50) najviše se primećuje na Arenama. Tako je, možda su na Samsungovoj aplikaciji uradili dobro, a na apple tv je ostalo 25, možda isprave sa nekim narednim update-om.
Meni su odgovorili da aplikacija nije zvanična za smart tv i da sigurno kvalitet slike nece biti ovakav nego mnogo bolji kakav je sad za nas snalažljive korisnike koji smo uspeli da aktiviramo smart aplikaciju [emoji16]I na Samsungu je loš fps, tv je RU serije.
U principu ako ovako ostane, to je katastrofa.
Ima listi sa daleko boljom slikom, fps-om i br-om od ovoga a višestruko su jeftinije. A ako imaš dobre kolege sa ovog foruma i besplatne [emoji16]
Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka
Ispade advokat Telekoma .Ali ih cimam često pa na osnovu odgovora od njih pišem .Sve je ovo test za smart još uvek i nema zvanicna aplikacija niti je pustena u rad nego je vecina nas se snasla ..Sami kažu da ce kvalitet slike i aplikacije za smart biti bolji kada je puste u rad zvanicno ..Tako da ajde da vidimo za sad ovo free i nije zvanicno šljaka i mozemo da gledamo .Za Telekom je to dzinovski početak[emoji16]izgleda da je aplikacija za android box pravljena po sistemu "cekajuci godoa"
Preko apple tvKako se logujete na Samsung TV-u (tizen)? Ja sam je aktivirao na telefonu, je li za TV pravim novi nalog?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Kazu da sada moze i na tizenu telefon 00 kod za zemlju pa broj telefona . Pass iz sms poruke 003816...u user namePreko apple tv
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Mogu da potvrdim!Kazu da sada moze i na tizenu telefon 00 kod za zemlju pa broj telefona . Pass iz sms poruke 003816...u user name
Da, prolazi ovaj način logovanja na Samsung TV-uKazu da sada moze i na tizenu telefon 00 kod za zemlju pa broj telefona . Pass iz sms poruke 003816...u user name
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari