to sam i ja primetio.Stvarno su lose uradili.Ahahaha jel moguće da je app ovoliki krš?Da ne radi promena kanala ni sa Ch +/- tasterima, ni sa D-pad ni kad se otkuca broj kanala? Nego D-pad tasteri pa vozanje po traci sa logoima?
Ahahaha jel moguće da je app ovoliki krš?Da ne radi promena kanala ni sa Ch +/- tasterima, ni sa D-pad ni kad se otkuca broj kanala? Nego D-pad tasteri pa vozanje po traci sa logoima?
Na Samsungu radi sa njegovim daljinskimAhahaha jel moguće da je app ovoliki krš?Da ne radi promena kanala ni sa Ch +/- tasterima, ni sa D-pad ni kad se otkuca broj kanala? Nego D-pad tasteri pa vozanje po traci sa logoima?
Kucaj 003816 pa broj telefona user name a pass prekucaj kod iz sms a ..ili se registruj ponovo sa nekim drugim brojem na arenaclaud.Meni ne prolazi a ono nije da sam toliko retardiran da ne znam da otkucam broj telefona i pass iz poruke [emoji846]
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Gde je bolja slika preko EON a ili preko smart aplikacije ? Mozeš da uporedišI na EON-u prolazi login sa već postojećim podacima.
Broj telefona i pass iz SMS-a koji ste inicijalno dobili.
Gde je bolja slika preko EON a ili preko smart aplikacije ? Mozeš da uporediš
Послато са SM-G610F помоћу Тапатока
Mozda si namestio EON na 4k ili 60 pa zato secka . Mislio sam da preko EON a nema bolju obradu slike od smart aplikacije. Probacu večeras i preko EON a pa da vidimo jel ima razlike .Nema razlike u kvalitetu slike
Ja sam do sada castovao sa telefona
Ono što sam primetio je blago seckanje na ovoj EON aplikaciji, mislim da su drugi korisnici to pominjali. Problem sa FPS
Ja taj problem nisam imao kada je sadržaj puštan preko cast-a
Ja ne uspevam na Eon boxu da se ulogujem. Ako sam shvatio dobro, user je 00381... A pass je šestocifreni kod iz sms-a? Sve to unesem, kliknem na Prijava i ništa se ne dešava...
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Kad se logujete sa starim podacima,Tim sto smo koristili za mobilni, jel posle moze da radi I na tv I na mobilnom I dalje u isto vreme, ili...?Evo i ja da prijavim, upravo probao, Samsung TV 2016, prošao login sa telefonom u formatu 003816 za username a password iz SMS poruke koja je stigla za aktivaciju.
Radi sve kako treba, promena kanala može uz kontrolu sa daljinskog, radi video klub - probao sam da pustim nekoliko serija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari