Šta je novo?

Arena Cloud MTS pay OTT TV platforma

Ahahaha jel moguće da je app ovoliki krš? :D Da ne radi promena kanala ni sa Ch +/- tasterima, ni sa D-pad ni kad se otkuca broj kanala? Nego D-pad tasteri pa vozanje po traci sa logoima?

Ja ne uspevam na Eon boxu da se ulogujem. Ako sam shvatio dobro, user je 00381... A pass je šestocifreni kod iz sms-a? Sve to unesem, kliknem na Prijava i ništa se ne dešava...

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ahahaha jel moguće da je app ovoliki krš? :D Da ne radi promena kanala ni sa Ch +/- tasterima, ni sa D-pad ni kad se otkuca broj kanala? Nego D-pad tasteri pa vozanje po traci sa logoima?
to sam i ja primetio.Stvarno su lose uradili.

Послато са Mi A3 помоћу Тапатока

Za ove koji imaju apple tv...

Aplikacija bolje radi kad se sa iOs-a castuje na tv (u mom slucaju na EON box), nego direktno preko apple tv Arena aplikacije.
Fps je normalan ali je kvalitet slike losiji.

Sent from my iPad using Tapatalk

na mom samsungu q60t radi taster za ch + -...jeste malo sve komplikovano ali treba vremena da se priviknem..mozda i zbog specificnnog daljinskog.
ono sto treba reci da slika jos nije u fulu...arene pogotovo...jedino video klub sa novim domacim serijama ima dobru sliku..ali pocetak je i jos je sve demo...vjerujem da ce to rijesiti

Na Samsungu radi sa njegovim daljinskim

Послато са SM-G610F помоћу Тапатока

Jeli se neko prijavio na xiaomi mi box s? Ja ukucam user broj tel, onda pass ponaj broj što se dobije smsom, ali ne mogu se prijavit. Zna li neko kako?

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Na xiaomi stiku prolazi bez problema logovanje.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

I na EON-u prolazi login sa već postojećim podacima.
Broj telefona i pass iz SMS-a koji ste inicijalno dobili.

Ja i dalje na play store nemam mogućnost skidanja aplikacije. Kad ukucam Arena cloud u pretrazi ne izlazi mi ništa. Mibox s je u pitanju.

Meni ne prolazi a ono nije da sam toliko retardiran da ne znam da otkucam broj telefona i pass iz poruke [emoji846]

Meni ne prolazi a ono nije da sam toliko retardiran da ne znam da otkucam broj telefona i pass iz poruke [emoji846]

Kucaj 003816 pa broj telefona user name a pass prekucaj kod iz sms a ..ili se registruj ponovo sa nekim drugim brojem na arenaclaud.

Napisah gore da kucam u tom formatu i da kucam taj sms kod. Čak sam probao i sa drugim brojem, isto. Verovatno je do SDMC box-a.

Xiaomi box 3, poslednji firmware.
Logovao se sa istim brojem telefona i šifrom sa telefonske aplikacije.
Radi ok.

Evo i ja da prijavim, upravo probao, Samsung TV 2016, prošao login sa telefonom u formatu 003816 za username a password iz SMS poruke koja je stigla za aktivaciju.

Radi sve kako treba, promena kanala može uz kontrolu sa daljinskog, radi video klub - probao sam da pustim nekoliko serija.

Zaboravio sam da napišem da je password iz sms-a od 12. decembra tako da nije ništa novo.

Gde je bolja slika preko EON a ili preko smart aplikacije ? Mozeš da uporediš

Nema razlike u kvalitetu slike

Ja sam do sada castovao sa telefona

Ono što sam primetio je blago seckanje na ovoj EON aplikaciji, mislim da su drugi korisnici to pominjali. Problem sa FPS

Ja taj problem nisam imao kada je sadržaj puštan preko cast-a

Kod mene nema seckanja ali je sve u sd varijanti. Imam i Arene HD preko mts-a i ralika je baš vidljiva.

Ali recimo u video klubu, serija 12 reči, u pitanju je nova serija, odličan kvalitet slike.

Nema razlike u kvalitetu slike

Ja sam do sada castovao sa telefona

Ono što sam primetio je blago seckanje na ovoj EON aplikaciji, mislim da su drugi korisnici to pominjali. Problem sa FPS

Ja taj problem nisam imao kada je sadržaj puštan preko cast-a
Mozda si namestio EON na 4k ili 60 pa zato secka . Mislio sam da preko EON a nema bolju obradu slike od smart aplikacije. Probacu večeras i preko EON a pa da vidimo jel ima razlike .

Ja ne uspevam na Eon boxu da se ulogujem. Ako sam shvatio dobro, user je 00381... A pass je šestocifreni kod iz sms-a? Sve to unesem, kliknem na Prijava i ništa se ne dešava...

Kod mene radi na SDMC boxu. User i pass sa aplikacije za telefon. Posto imam dva Sdmc boxa probacu na drugom kad dodjem kuci a i na Mibox-u 3 takodje.

Bukvalno onda ne znam šta može biti. Probao sam:

1. Postojeći broj i kod iz sms
2. Drugi broj i njegov kod iz sms
3. Preko ethernet i preko wifi
4. Nakačio miš i njime probao da kliknem :D

Kada unesem podatke i kliknem na prijavi a nisam čekirao da zapamti podatke, obriše sve uneto i daje mi ponovo da unesem broj. Ukoliko unesem podatke i čekiram da zapamti, klikćem na Prijavi ali ništa se ne dešava... Naravno clear data itd se podrazumeva.

Odustajem :)

Na Kaonu radi bez ikakvog seckanja.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Evo i ja da prijavim, upravo probao, Samsung TV 2016, prošao login sa telefonom u formatu 003816 za username a password iz SMS poruke koja je stigla za aktivaciju.

Radi sve kako treba, promena kanala može uz kontrolu sa daljinskog, radi video klub - probao sam da pustim nekoliko serija.
Kad se logujete sa starim podacima,Tim sto smo koristili za mobilni, jel posle moze da radi I na tv I na mobilnom I dalje u isto vreme, ili...?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

^^ Može, ja testirao prvo aplikaciju na EON-u i odmah zatim cast sa telefona, upoređivao kvalitet slike. Sve radi ok.

Darko, meni recimo isto neće broj koji je vezan za mobilnu ios app. Isto kao tebi izbaci.

Ali broj koji je aktiviran preko apple tv-a ovde radi. Eon box je u pitanju.

Radi kod mene na Eon box bez da je nalog aktiviran preko Apple TV uređaja ;)
Nalog koji je krajem novembra pravljen na mobilnoj Android app.

Isto i kod mene samo je Ćomi umesto EON boksa u pitanju.

Јел може неко да ми остави линк овде или на пм за андроид ТВ апп? Хвала.

Nazad
Vrh Dno