Šta je novo?

Archos intros 80 G9 and 101 G9

ja sam dobio takav info, poznajem uvoznike vise godina.Ako su mene slagali i ja sam slagao vas.Probacu iduce nedelje da iscupam jos neke informacije i proverim ove vezane za cenu

Evo malo pre bio nekim poslom do tehnomarketa ovde u PA i vidim na polici Archos 80 G9, reko ajde da ga probam i ista prica kao i sa ostalima. Greska se vidi tek kada se pritisne sa zadnje strane ali ovako se ne vidi, tako da onaj ko ne zna za ovaj problem sugurno ce ga kupiti...

Znas li od kad to stoji tako, ja sam jos pre mesec i vise komentarisao o tome.

Чудан им је сајт. Кад год уђем другачији. Сећам се кад си то написао али сам убеђен да је прошли пут (после тога ) било без датума.

Ma ni sami ne znaju sta rade.
Provaravaju jesu li se rasprodali felericni modeli, pa na osnovu toga azuriraju, kladim se da su modeli sa jacim klokom uveliko spremni ali se ceka da se rasprodaju ovi krsevi iz prve serije.

napokon izasao ARCHOS 101 G9 Turbo ( madjarskoj cena 350e). ima na archos sajtu. cekamo 80 turbo.
malo puno. ako za 80 bude slicna cena ipak ce da se ceka neka tegra3

Poslednja izmena:
350 evra za tablet sa 512MB rama, ekranom koji nije bas preterano hvaljen i kvalitetom plastike koji je sve samo ne hvaljen? Mislim da ce se i milkobgd sloziti da je bolje dodati 30 jura i uzeti Transformer...

Разлика код 101 је 50е за 8гб и 0,2гхз више. По томе 80 турбо ће код нас да буде 265-310е (додао 50е на цене модела од 16гб које су биле код нас ). Велик распон. Не знам колико сам спреман да дам, можда до 280е. Али ајде да видимо колико ће да кошта и обична (не турбо ) верзија са исправним дисплеј па да се израчунамо.

Трансформер изгледа фантастично али ми је 3g могућност један од императива, као и мањи дисплеј. И цена испред свега нажалост.

Poslednja izmena:
Istina, i ti se lepis za male ekrane... Potpis kaze da po nekim stvarima delimo misljenje :)

"Yes, is very strange... I thought the same, but
mediamarkt of a lot of cities in my country
(Spain) sell the 80 turbo version. But I repeat:
with the screen problem. Maybe Archos want to
sell all the stock with this problem in some
physical shops, and when finish, sell in their
store the correct tablets???
I post again my warning:
"I bought one and have this tablet in my home.
All ok but.. . have the ripple effect!!! This
problem wasn't solved on new tablets??? When I
take the tablet and put my fingers in the rear
part, making a little presion, the screen fault
appears at the left corner. And now what we can
do??? Archos think that we are *****s??? I'm sad!
I will return this and don't buy another Archos
product never!"

До јаја!?

Jesam li rekao da je i turbo verzija uveliko gotova?

dzabe je gotova ako i dalje ima bag na ekranu.
jos uvek se nadam da ovaj spanac ne zna sta je kupio

Turbo verzija 1,2GHz na nemackom Amazonu kosta 285 evrica. A citam da ce i 80 i 101 dobiti podrsku za ICS. Ali ako i Turbo verzija ima ovaj problem onda je to stvarno uzas.

Sada ostaje videti da li Turbo na 1,5GHz ima tu gresku :D

e nek mi sislju krivak.
cekam prvo proveren info za 1.2ghz 80 ili cak 1ghz 80 ali bez greske. ovaj spanac mi je i dalje sumnjiv.

nego, jel moze neki link za ICS na g9

Turbo verzija 1,2GHz na nemackom Amazonu kosta 285 evrica. A citam da ce i 80 i 101 dobiti podrsku za ICS. Ali ako i Turbo verzija ima ovaj problem onda je to stvarno uzas.
i jel ovo cena za 80 ili 101 (ako je 101 onda bi 80 bio 20-30e dole)

101 nema ni jedan sa greskom ekrana, ako si se na tu varijantu nameracio

Poslednja izmena:
e nek mi sislju krivak.
cekam prvo proveren info za 1.2ghz 80 ili cak 1ghz 80 ali bez greske. ovaj spanac mi je i dalje sumnjiv.

nego, jel moze neki link za ICS na g9

i jel ovo cena za 80 ili 101 (ako je 101 onda bi 80 bio 20-30e dole)

101 nema ni jedan sa greskom ekrana, ako si se na tu varijantu nameracio

Ovo je cena za 80. Nisam se nameracio na taj tablet. Odustao sam kada sam video manu sa ekranom. Prelomio sam i pazario Prestigio 5080. Iskreno, i da nisam kupio ne bih dao 29k za tablet. Za jos malo para se moze kupiti solidan laptop ili upotrebljiv desktop racunar.

Evo i adrese: http://www.tabletblog.de/2011/10/archos-80-g9-und-101-g9-bekommen-android-4-0-ice-cream-sandwich/
Na nemackom je, ali se moze propustiti kroz Gugl prevodilac.

@nsAce, cekaj ima 80 turbo u nemackoj vec (ne preorder)?

Sadasnji 80 Turbo je na 1,2GHz, ne na 1,5. On je izasao kad i osnovna verzija, dok je ovaj najavljen za pocetak sledece godine od samog starta.

@Johnny, вараш се. Турбо 1.2гхз с појавио пре неки дан и то само 101. Надам се да је и онај шпанац пермутовао и купио обичну 80 на 1гхз да лошим екраном. 1.5 још нема ниједан и вероватно неће пре нове године.

@Johnny, вараш се. Турбо 1.2гхз с појавио пре неки дан и то само 101. Надам се да је и онај шпанац пермутовао и купио обичну 80 на 1гхз да лошим екраном. 1.5 још нема ниједан и вероватно неће пре нове године.

http://www.amazon.de/Archos-Tablet-Android-Speicher-Prozessor/dp/B005DRAOKG/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1323125133&sr=8-2

Procitaj jedini pristigli komentar (+ Gugl prevodilac :))
Prema ovome sto pise, u pravu je Spanac. I ovaj od 1.2GHz ima isti kvar.

pratim ovaj tablet mesecima i da li je u zadnjih 3-5 dana izasao 80 turbo? ja mislim da nije ali ne tvrdim. a ovo sto sam ranije napisao potpisujem:

tj turbo verzija nije se pojavila u startu ni u kojoj verziji do 101 1.2ghz pre neki dan i ajde, da ne tvrdim, mozda posle toga i 80 ali sumnjam

video sam ovo na amazon.de, mislim da su pobrkali loncice

Poslednja izmena:
pratim ovaj tablet mesecima i da li je u zadnjih 3-5 dana izasao 80 turbo? ja mislim da nije ali ne tvrdim. a ovo sto sam ranije napisao potpisujem:

tj turbo verzija nije se pojavila u startu ni u kojoj verziji do 101 1.2ghz pre neki dan i ajde, da ne tvrdim, mozda posle toga i 80 ali sumnjam

video sam ovo na amazon.de, mislim da su pobrkali loncice

Pa ne znam bas. Svaba striktno naglasava da ima isti problem kao i u neturbo varijanti.
A naravno, siguran sam da su oni odmah u startu imali pripremljenu i turbo verziju. Logicno je. Muzu pare pa onda izbace proizvod sa inkrementalnim poboljsanjem ali sa mnogo vecom cenom. Tako trziste funkcionise.

Све је могуће. Видећемо за месец дана све... ваљда.

80 1.2 turbo od jutros na americkom sajtu a evo u toku dana i na evropskom (madjarska 279e). ostaje da sacekamo komentare za ekran i procesor (izgleda da je isti kao i na obicnom TI OMAP 4430 CPU).

sve mi mirise da su spanac i nemac istinu pisali za gresku i na turbo verziji

80 1.2 turbo od jutros na americkom sajtu a evo u toku dana i na evropskom (madjarska 279e). ostaje da sacekamo komentare za ekran i procesor (izgleda da je isti kao i na obicnom TI OMAP 4430 CPU).

sve mi mirise da su spanac i nemac istinu pisali za gresku i na turbo verziji
Za malčice više para, a dok stigne do nas biće to i isto, može da se uzme Acer A100 ili neki dobar polovan tablet. Za kompaniju koja nas toliko *****ava i ima takvu podršku to je preskupo.

Meni je uvoznik rekao da ce biti plafon 250e MP cena, ali se nesto zadnje nedelje niko nejavlja........kad pitam za teblet svi izbegavaju

Koliko vidim i 101 ce se pojaviti uskoro sa cenom od oko 340e. Mozda dodati jos malo i uzeti transformer bez dock-a :)

Nazad
Vrh Dno