napokon izasao ARCHOS 101 G9 Turbo ( madjarskoj cena 350e). ima na archos sajtu. cekamo 80 turbo.
malo puno. ako za 80 bude slicna cena ipak ce da se ceka neka tegra3
i jel ovo cena za 80 ili 101 (ako je 101 onda bi 80 bio 20-30e dole)Turbo verzija 1,2GHz na nemackom Amazonu kosta 285 evrica. A citam da ce i 80 i 101 dobiti podrsku za ICS. Ali ako i Turbo verzija ima ovaj problem onda je to stvarno uzas.
e nek mi sislju krivak.
cekam prvo proveren info za 1.2ghz 80 ili cak 1ghz 80 ali bez greske. ovaj spanac mi je i dalje sumnjiv.
nego, jel moze neki link za ICS na g9
i jel ovo cena za 80 ili 101 (ako je 101 onda bi 80 bio 20-30e dole)
101 nema ni jedan sa greskom ekrana, ako si se na tu varijantu nameracio
@Johnny, вараш се. Турбо 1.2гхз с појавио пре неки дан и то само 101. Надам се да је и онај шпанац пермутовао и купио обичну 80 на 1гхз да лошим екраном. 1.5 још нема ниједан и вероватно неће пре нове године.
tj turbo verzija nije se pojavila u startu ni u kojoj verziji do 101 1.2ghz pre neki dan i ajde, da ne tvrdim, mozda posle toga i 80 ali sumnjam@Johnny, вараш се. Турбо 1.2гхз с појавио пре неки дан и то само 101. Надам се да је и онај шпанац пермутовао и купио обичну 80 на 1гхз да лошим екраном. 1.5 још нема ниједан и вероватно неће пре нове године.
pratim ovaj tablet mesecima i da li je u zadnjih 3-5 dana izasao 80 turbo? ja mislim da nije ali ne tvrdim. a ovo sto sam ranije napisao potpisujem:
tj turbo verzija nije se pojavila u startu ni u kojoj verziji do 101 1.2ghz pre neki dan i ajde, da ne tvrdim, mozda posle toga i 80 ali sumnjam
video sam ovo na amazon.de, mislim da su pobrkali loncice
Za malčice više para, a dok stigne do nas biće to i isto, može da se uzme Acer A100 ili neki dobar polovan tablet. Za kompaniju koja nas toliko *****ava i ima takvu podršku to je preskupo.80 1.2 turbo od jutros na americkom sajtu a evo u toku dana i na evropskom (madjarska 279e). ostaje da sacekamo komentare za ekran i procesor (izgleda da je isti kao i na obicnom TI OMAP 4430 CPU).
sve mi mirise da su spanac i nemac istinu pisali za gresku i na turbo verziji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari