Šta je novo?

Archos intros 80 G9 and 101 G9

Ma Milkobgd je vec rekao, ne zeli zbog kvaliteta, nego da ne skida isti film 2 puta za komp i tab. Ali i pored toga, zaista mi je lakse da skinem 700MB film nego da dubim na glavi kako bih naterao film od preko 8GB da stane na karticu... Lepo skinem sa tormenta direktno na tablet slabiju varijantu i ne zauzima veliki prostor, koliko vremena treba da se sa kompa prebaci 8GB na tab?
+1

То сам већ почео да радим, 1 за тв, 1 за телефон. Скидам HD верзије од 2.2 до 5гига. FULL HD само ако не могу да нађем HD. Ћале гледа на тв а ја где стигнем.
Остаје проблем HDMI-ja тј ту би опет требао HD уместо двд рипа.
Колико видим чекаћу неку јефтинију тегра 3 варијанту али и ту је проблем јер су 3г драстично скупљи од WIFI модела. + још једно пола године чекања.
Сад је ваљда јасно зашто аркос 80, ем је имао све, ем је била добра цена.

Poslednja izmena:
Galaxy Tab 7.7 i 7.0 Plus imaju sve sto ti trazis, osim cene. Originalni Tab je svakako sporiji, nema HC (postoji custom rom koji ne radi nesto, postoje i ICS romovi koji ne rade nesto u ovom trenutku, ali ce ih sigurno biti boljih), ali ispunjava ono sto ti trazis. Pod uslovom, naravno, da kupis veliku karticu. I ako planiras da pustas filmove >4GB, neki custom rom (ili bar kernel) koji ce podrzavati EXT4 na toj kartici. I program koji ce ti omoguciti da prebacujes fajlove iz Windowsa ako ne koristis Linux.

Ista prica ti je i sa Flyerom, ali koliko sam ja video, 3G verzije su dosta skuplje.

I da, pogledaj po netu (meni 720p provereno leti), ali i SGT i Flyer bi trebali da bez ikakvih problema pustaju i 1080p. Ako su ti 7", kvalitetan video i 3G glavni i ne patis od najbrzeg na trzistu, ovi uredjaji stvarno obavljaju svoj posao kako treba. Ako patis od bas najbrzeg, onda ces morati da odresis kesu. Ili da pazaris polufelerican proizvod (Archos jeste napravio tezak promasaj sa ovim cudom, ali ako obratis paznju videces da i Viewsonic Viewpad10s ima svoje glupsoti, npr. uzasan softver, opet mocan a jeftin tablet). Dokle god insistiras na sto nizoj ceni, ili ces uzeti slabiji hardver, ili ce uredjaj imati neku manu.

[YOUTUBE]hZVDyUQqADg[/YOUTUBE]
zlo počinje od 03:05 :d

Kao što su u Archos 70 onomad stavili premalo RAMa (256MB), sad su ponovili istu grešku (512MB) :wall:
Ironija je da je to još i jedan od najmanjih problema :eyebrows:

Navodno novi Archos (80 i 101) turbo imaju procesor na 1.5ghz i 1gb rama. Cena ista kao i stari, i nema problema sa ekranom. Ajd da vidimo je li ovo tačno. :)

@Ozazi

Gde si nasao tu lepu informaciju.. Ja sam negde nalazio samo za turbo na 1.5 ghz.. A za ram se nista nije spominjalo.. :)

kasno. od avgusta ga cekam, cekacu jos koji mesec za tegru3

Nista specijalno, makar su pre bili lideri kad je u pitanju, dizajn, bili su najlaksi, najtanji.. Hardware na nivou mog Hp TP, koji je placen manje nego sto oni traze za ovo, znam da je malo glupo poredjenje, ali imajuci u vido sve probleme koje su imali, trebali bi da ponude cenu koja ce privuci kupce.. Ali je 1Gb ram-a, svakako pohvala.. Samo ko se usudi da ga kupi medju prvima svaka mu dala i dobila na vreme.. :D :D

Nazad
Vrh Dno