Galaxy Tab 7.7 i 7.0 Plus imaju sve sto ti trazis, osim cene. Originalni Tab je svakako sporiji, nema HC (postoji custom rom koji ne radi nesto, postoje i ICS romovi koji ne rade nesto u ovom trenutku, ali ce ih sigurno biti boljih), ali ispunjava ono sto ti trazis. Pod uslovom, naravno, da kupis veliku karticu. I ako planiras da pustas filmove >4GB, neki custom rom (ili bar kernel) koji ce podrzavati EXT4 na toj kartici. I program koji ce ti omoguciti da prebacujes fajlove iz Windowsa ako ne koristis Linux.
Ista prica ti je i sa Flyerom, ali koliko sam ja video, 3G verzije su dosta skuplje.
I da, pogledaj po netu (meni 720p provereno leti), ali i SGT i Flyer bi trebali da bez ikakvih problema pustaju i 1080p. Ako su ti 7", kvalitetan video i 3G glavni i ne patis od najbrzeg na trzistu, ovi uredjaji stvarno obavljaju svoj posao kako treba. Ako patis od bas najbrzeg, onda ces morati da odresis kesu. Ili da pazaris polufelerican proizvod (Archos jeste napravio tezak promasaj sa ovim cudom, ali ako obratis paznju videces da i Viewsonic Viewpad10s ima svoje glupsoti, npr. uzasan softver, opet mocan a jeftin tablet). Dokle god insistiras na sto nizoj ceni, ili ces uzeti slabiji hardver, ili ce uredjaj imati neku manu.