@milkobgd bitna ti je rezolucija jer šta će ti 1080p na 720x480 tu ti je divx rip odličan, za 720p najmanje 1024 x 768 a i to je malo , inače puštanje hd neće biti problem kod ovih nadolazećih tableta.
Zbog dobrog grafičkog čipa i integrisanih kodeka i Archos 70 IT žvaće skoro sve ripove bez problema, valjda će model iz nove generacije biti još sposobnijiSkidam 720 ripove za gledanje na tvu. Ćale me forsira otkako je kupio 40' tv pa i zbog njega. A kad već imam 720 skinut a nosio bih ga na put na tabletu bilo bi glupo da sad skidam divx. Zato mi je bitno da otvara hd. Ovde na forumu ljudi su mi tvrdili da pojedini kinezi otvaraju i 1080 pa mi nije jasno kako tegra to ne može (bar za sada). Koliko vidim od dvoglavih androida samo sgs2 otvara hd ali ni on nije tegra.
Ako ovaj arcos to može u startu izbija na prvo mesto na mojoj listi.
Skidam 720 ripove za gledanje na tvu. Ćale me forsira otkako je kupio 40' tv pa i zbog njega. A kad već imam 720 skinut a nosio bih ga na put na tabletu bilo bi glupo da sad skidam divx. Zato mi je bitno da otvara hd. Ovde na forumu ljudi su mi tvrdili da pojedini kinezi otvaraju i 1080 pa mi nije jasno kako tegra to ne može (bar za sada). Koliko vidim od dvoglavih androida samo sgs2 otvara hd ali ni on nije tegra.
Ako ovaj arcos to može u startu izbija na prvo mesto na mojoj listi.
Oće li g9 stići u srbistan ove godine, zna li neko kad će?
Evo cena u Nemackoj pa da vidimo kako stojimo jer ce kod nas sigurno biti i skuplje od ovoga.
http://astore.amazon.de/archosforumde-21
Archos 80 G9 usao zvanicno u zemlju![]()
Znaci Kina - Peoples Republic od China, jel sam pogodio?Jedino što sam do sad pronašao je u firmi čiji bi se naziv preveo kao zemlja kompjutera (il' kompjuterska zemlja) gde su naveli cenu od 25K.
Ja sam bio jako zadovooljan Prestigio 7070c (Archos 70c) dok 5 nedelja nakon kupovine nije počeo da se javlja white screen of death problem.Ovoje veliki turnoff , sa ovim felerom mogu da ga prodaju jedino debelo ispod cene, a ja lično ni tada ga nebih kupio.
U svakom slučaju dobro je što su se konačno pojavili..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari