Šta je novo?

Apple Watch

Vidim da je od sada dostupan ECG i AF notification za srpske icloud naloge. Evo bas malopre sam aktivirao i odradio test.

Ne moramo vise da se kacimo na madjarske mreze ili da pravimo nove icloud naloge da bi aktivirali ovu opciju.

Da istina eno pojavilo se i Serbia na sajtu Apple vezano za ECG , malopre proverih.
Valjda ce nekad u buducnosti tamo i za Apple TV + uslugu pisati Serbia :D

Da istina eno pojavilo se i Serbia na sajtu Apple vezano za ECG , malopre proverih.
Valjda ce nekad u buducnosti tamo i za Apple TV + uslugu pisati Serbia :D
To je kad šibneš mejl tim kuku....I kid you not

Hahahah verovatno slucajno, ali da, poslao sam mu mejl vezan za ovu problematiku pre par meseci

Resetvao sam Ultru, ponovo podesio. Sada ne kreće automatski da detektuje trenig kada trčim ili hodam, šta da uključim?

Pa tu opciju,bas tako se i zove,automatska detekcija workout-a.

e jebi ga,nemam sad sad da trazim. Probaj pod posebnu aktivnost,tamo na satu,npr trcanjr pa udjes tu pa izlistaj opcije,treba da se bas tako zove. Ili pretraga na satu tipa automatically detect activity ili workout

Ja uzeo sa temua neki pack, kopije originala, 8 komada za nekih 8-10€ tako nesto. Nisu lose, ali nisu ni blizu kvaliteta kao original. Za svaki dan i vodu solidne

Ja sam sa Alija uzeo par nekih, 2 Alpine loop koje nosim i zadovoljan sam, jedino što su malo duže, 2 kožne koje su onako, malo tvrde, i uzeo 2 metalne koje uopšte ne nosim, predugačke i kvalitet farbe je loš.

Možeš preko telefona da ideš u app Watch, zatim uđeš u opciju Workout i pod sekcijom Reminders čekiraš Start workout.
Tako je kod mene na IOS 18.6 i Watch OS 11.6

Vrh Dno