Šta je novo?

Apple TV+

Dakle, ko ima icloud pretplatu (u mom slučaju supruga) automatski će imati pristup i apple tv-u? Makar to bila i ona najniža od 0.99€?
Ako je tako, ovo je trenutno bez konkurencije najbolji "deal" u svetu digitalnih pretplata ✅
iako sam skeptik za srpski jezik jer ga do dana današnjeg nisu ubacili ni u mobilne uređaje 😃

Ma da ,vazi. Dobicete apple tv za euro,dva. Stvarno ste cudnih shvatanja. Pa to ne daju ni svojima a ne zemljama treceg sveta.

Ma videcemo, svakako sam gledao dve serije iz njihovog programa, ako bude dzabe ok, ako ne, nastavicemo istom metodom gledanja kao i do sada. Arcade svakako mi ne treba, ne igram igre na telefonu.

Ja samo znam da ne diram svoju indijsku apple tv+ pretplatu dok god radi za te pare.

Mozda bih cackao da sam redovan korisnik njihovih usluga, ali posto nisam, nema potrebe za menjanjem/komplikovanjem.

Ma daleko od toga da očekujem pretplatu za 1€ ali stvarno me buni tekst "apple TV included". Šta konkretno to znači?
Jedino sto mi pada na pamet je da nas uslovljavaju 2x, pretplatom i pustanjem servisa dok je ,u ostalim zemljama, samo pustanje servisa dovoljno za pretplatu.

Ma daleko od toga da očekujem pretplatu za 1€ ali stvarno me buni tekst "apple TV included". Šta konkretno to znači?
Pa evo piše lepo. Ne treba biti skeptik. Očigledno im ova dva servisa (apple tv i arcade) ne donose dovoljno prihoda, pa pokušavaju na ovaj način da privuku nove korisnike.
Biće dostupno do kraja meseca.

Prilozi

• IMG_3417.webp
    IMG_3417.webp
    41.9 KB · Pregleda: 86
napoleon dynamite yes GIF

Sta pise za ono malo 1? . Mogu da se bahate dok ima ja placam americku pretplatu,kad prestanem,ima da pocnu naplacivati i ovde.😂

1. Subscription required. The Apple TV subscription included with iCloud+ does not include third-party branded subscription services or content available for rental or purchase in the Apple TV app.

Što znači da stvarno dobijaš Apple TV za evro, ali imaš pristup samo Apple TV katalogu, bez drugih servisa i proizvoda u okviru aplikacije koji se doplaćuju.

Ne smes imati nikakve aktivne pretplate i moras svesti pare na nulu(ovo nisam siguran ali mislim da je tako.)

Svakako sacekaj da vidis kako ce to sve izgledati,na kraju. Tek su objavili,implementacija i vremenski rokovi su jos nepoznati. Kad saznamo kako i sta,onda. Imam taman jos mesec dana na americkom,nsita ne diram dok to ne zazivi kod nas.

Počeli su da šalju i neke mejlove da sve ide preko iClaud+, i da ću dobiti novi mejl za 14 dana sa "ponudom" , kao kad se cenkam sa mts-om 🤣

Snimak ekrana 2026-09-15 130711.webp

Imam nalog na Indiju, kako sad prebaciti na Srbiju
Zašto bi se sa Indije prebacivao na Srbiju kada tamo imaš Apple One (TV, Music, Arcade i 50 GB iCloud) za cca 1,5 € mesečno solo ili cca 3,5 € mesečno porodično?

Koliko sam skontao ovo oko promene da iCloud+ sada obuhvata TV i Arcade, to važi za nove pretplate, dok postojeće pretplate, kao što je taj Apple One neće za sada dirati, tako da je ovo pravo vreme za indijski Apple One 🙂

Sa druge strane, imam iCloud+ pretplatu od 2 TB preko turskog Apple ID-a kojoj su na mala vrata promenili cenu, pa sada izađe solidnih 10 € mesečno, što mi je previše, pa ću gledati da je smanjim na 200 GB (prihvatljivih 3 €), pošto je preko indijskog naloga za 10 € moguće uzeti 2 TB iCloud+ i gore pomenuti solo Apple One.

Mislim da im je ideja da na ovim tržištima se prebace sa apple one na icloud opciju. Nisam previše to istraživao jer imam samo srpski account, ali obratite pažnju:

Prilozi

• Screenshot 2026-09-15 at 14.09.26.webp
    Screenshot 2026-09-15 at 14.09.26.webp
    36.6 KB · Pregleda: 53
  • Screenshot 2026-09-15 at 14.10.04.webp
    Screenshot 2026-09-15 at 14.10.04.webp
    69.4 KB · Pregleda: 52
What's particularly interesting is that Apple One is effectively being wound down in these markets. New customers will no longer be able to subscribe, although existing Apple One subscribers can keep their plans. It's a clear sign that Apple is shifting away from Apple One toward iCloud+ in smaller markets.

Da li išta od tih pretplata može da se uzme bez njihovoih uređaja.
Na Google play nađoh samo da ima apple music od aplikacija da li još nešto radi na android telefonima i Smart TV sa android OS .

Radi i tv aplikacija samo je nema na nasem Google store-u. Ja gledam na chromcastu.

Nazad
Vrh Dno