Pa zbunio me ovaj deo iz priloga 😃Da,uz dodatnih 10tak € za pretplatu,za tv. Nisi valda mislio da ces dobiti za 1€?😂😂.
Kakva bre pretplata za tv? 🤔Da,uz dodatnih 10tak € za pretplatu,za tv. Nisi valda mislio da ces dobiti za 1€?😂😂.
I mene sad to buni obzirom da lepo stoji u opisu paketa "apple tv included".Kakva bre pretplata za tv? 🤔
Pa ona koja postoji u svim zemljama gde imaju uslugu.😉Kakva bre pretplata za tv? 🤔
Ma daleko od toga da očekujem pretplatu za 1€ ali stvarno me buni tekst "apple TV included". Šta konkretno to znači?Ma da ,vazi. Dobicete apple tv za euro,dva. Stvarno ste cudnih shvatanja. Pa to ne daju ni svojima a ne zemljama treceg sveta.
Jedino sto mi pada na pamet je da nas uslovljavaju 2x, pretplatom i pustanjem servisa dok je ,u ostalim zemljama, samo pustanje servisa dovoljno za pretplatu.Ma daleko od toga da očekujem pretplatu za 1€ ali stvarno me buni tekst "apple TV included". Šta konkretno to znači?
Pa evo piše lepo. Ne treba biti skeptik. Očigledno im ova dva servisa (apple tv i arcade) ne donose dovoljno prihoda, pa pokušavaju na ovaj način da privuku nove korisnike.Ma daleko od toga da očekujem pretplatu za 1€ ali stvarno me buni tekst "apple TV included". Šta konkretno to znači?
Pa lepo sam i pročitao 😃 i zaključio da će biti ubedljivo najbolji "deal" ako je tako.Pa evo piše lepo. Ne treba biti skeptik. Očigledno im ova dva servisa (apple tv i arcade) ne donose dovoljno prihoda, pa pokušavaju na ovaj način da privuku nove korisnike.
Biće dostupno do kraja meseca.
Zašto bi se sa Indije prebacivao na Srbiju kada tamo imaš Apple One (TV, Music, Arcade i 50 GB iCloud) za cca 1,5 € mesečno solo ili cca 3,5 € mesečno porodično?Imam nalog na Indiju, kako sad prebaciti na Srbiju
Trebalo bi da se pojavi i apple tv kada budu zvanično dostupni kod nas.Da li išta od tih pretplata može da se uzme bez njihovoih uređaja.
Na Google play nađoh samo da ima apple music od aplikacija da li još nešto radi na android telefonima i Smart TV sa android OS .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari