Pre neki dan sam se igrao sa limunom izloženim u Ušću. Ne treba mi, ali mi se sviđa, mislim da je dobra kupovina za taj novac. Preporučio sam ga supruzi ako ikad odluči da pređe na macos.Je li bio neko po iStyle-ovima, ima li Neo izložen?
Pre neki dan sam se igrao sa limunom izloženim u Ušću. Ne treba mi, ali mi se sviđa, mislim da je dobra kupovina za taj novac. Preporučio sam ga supruzi ako ikad odluči da pređe na macos.Je li bio neko po iStyle-ovima, ima li Neo izložen?
Ima ih u svakom njihovom objektu. Ono što je mene razočaralo je format 16:9. U doba kad su svi shvatili da je format 16:9 glupost i vratili se ili se vraćaju korenima tj formatu 16:10 (koje btw Apple nikad nije napuštao) izbacili su na tržište ovako nešto. Shvatam da je to iznuđen potez jer bi 13" u formatu 16:10 bilo baš, baš maleno, ali opet, meni lično eliminacioni faktor.
Ovo nije istina, odnos stranica je kao i uvek 16:10. MacBook Neo samo nema notch, ekran je identičnih dimenzija kao na M1 Air-u npr.Ima ih u svakom njihovom objektu. Ono što je mene razočaralo je format 16:9. U doba kad su svi shvatili da je format 16:9 glupost i vratili se ili se vraćaju korenima tj formatu 16:10 (koje btw Apple nikad nije napuštao) izbacili su na tržište ovako nešto. Shvatam da je to iznuđen potez jer bi 13" u formatu 16:10 bilo baš, baš maleno, ali opet, meni lično eliminacioni faktor.
Pa svako ce da nadje nekog profu ili kvazi studenta da mu zavrsi popust. …Da li će biti moguće kupiti uz student/profesor popust van iStyle?
Ni šverc nije što je nekad bio. Vidim Neo negde i skuplji na KP nego u iStyle.Da li je ovo normalno da na oglasima nema niko jos od ovih KP likova m5 pro cip ili m5 max i konkretne cene? Koliko cemo cekati?
Ovo su trenutne cene:Da li je ovo normalno da na oglasima nema niko jos od ovih KP likova m5 pro cip ili m5 max i konkretne cene? Koliko cemo cekati?
Zare...super lik, znamo se jako dugo...dugo je serviser mac uređaja, zna znanje.Bolje mi deluje ovaj Air
MacBook Air Archives - Mac Servis
Kod nas možete pronaći sve što vam je potrebno za vaš Mac računar, iPhone, iPod ili iPadmacservis.rs
Pa uz staro za novo + edu popust verovatno je u nekim kombinacijama cena isla i do 500e, pa im se ne isplati.Popust je smanjen na 6k. Biće da su ovde bile neke vrloooo složene kalkulacije koje su dovele do prepolovljenja (pisalo je 12k).
Pogledajte prilog 533260
Jeftiniji je M4 od 1000. U Nemačkoj je 850 na Amazonu sada. Mislim da na KPu isto ima za slučne pare, malo više, možda tipa 900. Osetno brži čip i mnogo brži storage, što nije zanemarljivo.malo da presecem temu 🙂 Zena zapela da uzme mba m2 16gb ...(vakum 700e)da li je ok uzeti ? ili ici na m4 koji je cca 300e razlika u ceni..
Sve je to ok. MBP/MBA 13" M1/M2 i na dalje, ako je sa 16GB rama mislim da je daleko bolji izbor od novog NEO-a. Pogotovo MBP 13 M1/M2. Kuciste/hladjenje bolje, hladan uvek, baterija jedna od najboljih, tastatura. Samo bih ga zadrzao na starijim verzijama MacOS-a, tipa Sequoia 15.7.4. Ne zuriti sa update-om, samo security update.
A pa da, ventilator češće radi, verovatno i više memorije troši, ali mala mi je to cena. 😂Samo zbog performasni bih bio obazriv. Izgled i to manje vise. Dok je dobro ne diram 🙂
Naravno, skrenuo sam malo sa teme čisto za Tahoe i performanse, na Pro-u sam.Air nema ventilator
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari