Ako ne grešim, samo M1 nema notch.
Ima M1 notch, upravo si me podsetio da pogledam u njega.
Air i Pro 13" M1 nemaju notch, 14" i 16" M1 imaju.
Ako ne grešim, samo M1 nema notch.
Ја сам узео m4 pro 14`` 24 GB/ 1 TB прије недељу дана. Промијенио сам сам лаптоп, био ми је Lenovo Legion 5 којег сам користио 3 године. Тастатура јесте ми плића али чини ми се да је одлична мање ми се прсти умарују него на том лаптопу. Мада свакако више волим да користим екстерне тастатуре тако сам овдје узео magic keyboard јер нисам нашао механичку која би ми за њега одговарала. На PC на које радим када радим од куће је маханичка која свакако за мене боље од ове магичне.Kolega uzeo m4 pro 14,sta uradise sa onom tastaturom ono je bas dil brejker,bas jeftino deluje
Тражио сам њу, али нисам нисам нашао малу да може у ранац да ми стане.logitech mx je bolja od magic za duplo
Има, чет ГПТ каже да укључим то и да га држим на пуњачу. Иако ми нон стоп пише 100%, он има ту неку опцију да не ”препуњује батерију”Zar nema ono smart odrzavanje baterije?80%
Pa da, ako bas retko koristis bateriju, onda najbolje tako na punjacu (i na 80% limitu). Baterija se trosi koriscenjem u najvecoj meri (pogotovo kada se isprazni blizu kraja), a vremenom stari svakako, tu se gubi mozda par procenata kapaciteta godisnje kako god je koristio. Takodje kada je dugo na 100% nije dobro, zato postoji 80% limit. (koji jeste malo bezveze u mom slucaju jer gubim 20% kapaciteta onda ako ga negde odnesem tada, korisnije mi je 20% kapaciteta nego sto ce baterija biti u malom boljem stanju posle 3-4 godine.Има, чет ГПТ каже да укључим то и да га држим на пуњачу. Иако ми нон стоп пише 100%, он има ту неку опцију да не ”препуњује батерију”
али опет, јел боље нон стоп на пуњачу или да га пуним-празним.
Пошто користим камеру и виртуалну позадину, морам 2 пута да га пуним током рада.
типа ако га нон стоп пуним и празним, онда се циклуси брзо повећавају, а ако га нон стоп држим на пуњачу, век батерије је дужи. То каже чет ГПТ.
Samo sto su male razlike u ceni sada za 13" M1, slicno kostaju, pa bolje uzeti jacu verziju, ali MBA M1 je isto odlican. Sta naleti dobro uzeti.Mcbook AIR M1 osnovna verzija, ako nisi zahtevan korisnik, pegla i dalje savrseno...... nema potrebe da juris ni PRO ni 16 GB RAMa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari