imas bukvalno na prethodnoj straniTraži mi Apollon lozinku da pustim film tipa Kum, on je PG-18. Probao sam lozinku Apollona nije, probao 1234, 1111, 0000, i nije ništa od toga.. Pa koja je onda?![]()
zato sto je autorizacija samo za jedan uredjaj ko je preko mts paketa dobioTo je sve normalopri logovanju 2-3 puta izbaci to da je dostiglo maksimalan broj uređaja i onda se pritisne ok i onda se uloguje posle tih par puta. Naravno, svaki put se izloguje i tako sve u krug. Od februara negde kada su nama korisnicima box paketa dali džabe da koristimo to se dešava uvek tako da sam i navikao mada je u zadnje vreme gotovo i ne koristim. Mislim i da mi je na kompu u browseru isto tako pokazivalo da ne može odmah da se uloguje nego tek posle prvog ili drugog pokušaja. Moraš biti uporan
![]()
Ima, mozda ti nije dobar region ili je stara verzija os-aZa lg webos nema
Meni je najnoviji os, region je Srbija, a aplikacije nema.Ima, mozda ti nije dobar region ili je stara verzija os-a
Isti slucaj, na drugom televizoru stari os i ima. Mada mi i ne treba.Meni je najnoviji os, region je Srbija, a aplikacije nema.
Pa koji region treba? Meni stoji SrbijaIma, mozda ti nije dobar region ili je stara verzija os-a
Kod mene je 05.40.45Pa koji region treba? Meni stoji Srbija
Softver je 03.31.82
Kod mene je 05.40.45
Da, ako misliš na samostalnu pretplatu ili ovo što se dobije unutar Omorika i Soko tarife.Apollon je samo besplatan ako se ide preko aplikacije na nekom od uredjaja? Na samom iris boxu nije?
Mislii sam ona ovo unutar Omorike/Sokola.Da, ako misliš na samostalnu pretplatu ili ovo što se dobije unutar Omorika i Soko tarife.
Osim ako u Box paketu imaš uključen Apollon katalog, onda možeš da gledaš na Iris video klubu.
Koliko vidim, ponudu samostalne aplikacije nisu ažurirali mesecima, dok na Iris/Move platformi dodaju nove naslove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari