Šta je novo?

Apollon - domaći filmski streaming servis

S obzirom da je Apollon od Ž. Mitrovića ,a poznato je da se na Pink kanalima titlovi uglavnom skidaju sa interenta bez ikakve korekcije, onda i ne čudi.

Traži mi Apollon lozinku da pustim film tipa Kum, on je PG-18. Probao sam lozinku Apollona nije, probao 1234, 1111, 0000, i nije ništa od toga.. Pa koja je onda? :)

Traži mi Apollon lozinku da pustim film tipa Kum, on je PG-18. Probao sam lozinku Apollona nije, probao 1234, 1111, 0000, i nije ništa od toga.. Pa koja je onda? :)
imas bukvalno na prethodnoj strani

Imao sam viška slobodnog vremena pa sam se zanimao njihovom android tv aplikacijom koja je faktički neupotrebljiva, uvek se izloguje, a pri logovanju piše da sam iskoristio maksimalan broj uređaja (iako nisam). Javim se chat podršci koja kaže "mi smo podrška samo za one koji su se pretplatili putem platne kartice, a ne za one koji imaju apollon putem MTS pretplate" ... da bi mi na kraju preporučili da instaliram web browser na tv i gledam se putem sajta apollon.rs.
Neverovatno :D

To je sve normalo :LOL: pri logovanju 2-3 puta izbaci to da je dostiglo maksimalan broj uređaja i onda se pritisne ok i onda se uloguje posle tih par puta. Naravno, svaki put se izloguje i tako sve u krug. Od februara negde kada su nama korisnicima box paketa dali džabe da koristimo to se dešava uvek tako da sam i navikao mada je u zadnje vreme gotovo i ne koristim. Mislim i da mi je na kompu u browseru isto tako pokazivalo da ne može odmah da se uloguje nego tek posle prvog ili drugog pokušaja. Moraš biti uporan :)

To je sve normalo :LOL: pri logovanju 2-3 puta izbaci to da je dostiglo maksimalan broj uređaja i onda se pritisne ok i onda se uloguje posle tih par puta. Naravno, svaki put se izloguje i tako sve u krug. Od februara negde kada su nama korisnicima box paketa dali džabe da koristimo to se dešava uvek tako da sam i navikao mada je u zadnje vreme gotovo i ne koristim. Mislim i da mi je na kompu u browseru isto tako pokazivalo da ne može odmah da se uloguje nego tek posle prvog ili drugog pokušaja. Moraš biti uporan :)
zato sto je autorizacija samo za jedan uredjaj ko je preko mts paketa dobio

Jel ima apollon smart tv aplikaciju
Interesuje me za samsung televizor?

I ja koliko znam da ima za lg. Zeninoj babi sam instalirao bas na lg da moze da gleda stare domace filmove.

pošto nemam aplikaciju u playstoru da li će funkcionisati ako skinem apk pa instaliram, mi box s
ili druga mogućnost na vidaa os-u da li je moguće ulogovati se sa mts podacima pošto imam besplatno pa da isprobam

edit: sad sam skinuo neke apk-ove i sve je za mobilni, jel moguće da nema za tv

Poslednja izmena:
Ima aplikacija i za TV ali ćeš se samo nervirati ako je instaliraš, jer je totalno nefunkcionalna.

na vidaa os ne može da se aktivira za dž?

Apollon je samo besplatan ako se ide preko aplikacije na nekom od uredjaja? Na samom iris boxu nije?

Apollon je samo besplatan ako se ide preko aplikacije na nekom od uredjaja? Na samom iris boxu nije?
Da, ako misliš na samostalnu pretplatu ili ovo što se dobije unutar Omorika i Soko tarife.

Osim ako u Box paketu imaš uključen Apollon katalog, onda možeš da gledaš na Iris video klubu.

Koliko vidim, ponudu samostalne aplikacije nisu ažurirali mesecima, dok na Iris/Move platformi dodaju nove naslove.

Radi li vam film "Razotkrivanje"?
Na "Move" platformi sam, mesecima ne radi kod mene.

Prilozi

• 20241030_131518.jpg
    20241030_131518.jpg
    303.8 KB · Pregleda: 37
Ne radi, i nije jedini sadržaj koji ne radi tako a stoji, ne znam što ne isprave ili ne obrišu ako je istekla licenca...

Nije istekla licenca nego jednostavno je problem na stani Telekoma/SN
Ja sam naleteo na nekoliko serija koje imaju problem da nemaju cele epizode, recimo imaju samo prvih 5-6 minuta neke epizode. Javio sam Supernovoj ali naravno ništa od rešenja.

Da, ako misliš na samostalnu pretplatu ili ovo što se dobije unutar Omorika i Soko tarife.

Osim ako u Box paketu imaš uključen Apollon katalog, onda možeš da gledaš na Iris video klubu.

Koliko vidim, ponudu samostalne aplikacije nisu ažurirali mesecima, dok na Iris/Move platformi dodaju nove naslove.
Mislii sam ona ovo unutar Omorike/Sokola.

Produžavao mts box ugovor letos i uključim na promociji tri meseca besplatno Apollon.
Uključio jednom, odgledao nijedan film, setio se pre isteka tri meseca da nazovem call centar da ga deaktiviraju.
Slabu vajdu će Žeks od mene imati ali možda nekom ovde na forumu bude od koristi.

Meni je katalog solidan, naravno ako je besplatan u paketu.
Ali samostalna aplikacija je krš, neupotrebljiva i ne dodaju ništa već dugo. Ovo na Irisu i Move je nešto bolje.

ja na nvidia sheild ne mogu da nadjem apollon aplikaciju

ima neko link ka .apk za android tv?

Šaljem 5 evra ko mi nađe .apk za andrid tv
ovo je sve što na TV treba da uradite

Nazad
Vrh Dno