Šta je novo?

Apollo v4 a6000

Oldfan11

Zapažen
Učlanjen(a)
26.03.2023
Poena
21
Negde u sk naleteh da treba da bude pusten na trziste projekat-apollo v4 a6000-moderna verzija a600(valjda) i da ce kostati oko 900e.Sta mislite da li ce to biti uspesan projekat(da vremenom padne cena ili samo serija za bogatase-tvrde ljubitelje a600.Kolko se krece cena originalnih a600/a1200 sa recimo pojac karticama.Ima li smisla taj projekat. https://www.sk.rs/clanak/5267/commo...iku-apollo-a6000-najskuplja-nostalgija-godine

Prilozi

• a6000_system_inlcuded.png
    a6000_system_inlcuded.png
    528.9 KB · Pregleda: 13
Dok novi Commodore ne izbaci nešto pa vidimo šta je njima u glavi kao novi pravac razvoja brenda, moje mišljenje je da se ne isplati ulagati u ovo.

Mislim (ali nisam 100% siguran) da je ovo isti hardver aktuelan već par godina na V4 Vampire standalone. Mogli su makar još jedan korak unapređenja da odrade za tih 900+ €.

Mislim (ali nisam 100% siguran) da je ovo isti hardver aktuelan već par godina na V4 Vampire standalone. Mogli su makar još jedan korak unapređenja da odrade za tih 900+ €.

Ovo smeće je prepakovani V4 Vampire Standalone u 3D štampanom kućištu i sa kineskom tastaturom.

Gledao sam na par mesta i u pravu ste ovo je izgleda v4 prepakovani.Verovatno ce da prodaju 1000 primeraka i to je to,pa koga uhvate.Svi isticu nerealnu cenu za vec nesto postojece ali malo doterano,i to je to.

Ti nemci su inače odvratna firma i odvratni ljudi, na lošem su glasu tako da ih treba bojkotovati svakako.

Posto si u materiji, ako mozes da ukratko objasnis sta bi bio problem u vezi toga da li su to cene,zatvoren sistem,sam koncept tzv vampira ili jednostavno to nije to(odmetnulo se u nesto drugo).Imaju u ponudi vidim nekoliko proizvoda.Laicko pitanje sta fali svemu tome ako im hardver i softver radi kao treba?

Poslednja izmena:
Vrh Dno