Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

A koja je razlika izmedju Tapatalk i Tapatalk Classic-a?

Jedan radi drugi ne :d

A koja je razlika izmedju Tapatalk i Tapatalk Classic-a?
Tamarack classic je ona stara verzija tapatalka, a obični tapatalk je neka nova verzija, koja loše radi, ali ima sinhronizaciju sa Windows 8.1

Hmm, pa meni ova non-classic radi sasvim normalno. To je ona sto je izasla pre Classic-a, ako se ne varam?

I meni "nova" radi ok. Sta je u Classic funkcionalnije no ovde..? Da znam da li da predjem...

Pa jel mozete da odgovarate na poruke? Meni prikazuje kao da sam ulogovan (ima log out opcija) a participated i unread su mi prazne stranice, i kad odem u neku temu, ne mogu da odgovorim na post, quote-ujem..

Dosta nas je imalo taj problem ,ja sam odustao od te aplikacije imao placenu verziju i posle nije htela da se apdejtuje, kad sam je obrisao izgubio sam opciju instal ponovo je stajalo buy ,pa je bila fora da skinem trial pa da pisem autoru da mi on posalje neki kod za otkljucavanje hebem li ga. Odustao sam sad koristim tubecast :D

Tubecast je super :)

Meni je My tube zakon, Metrotube me razocarao sa silnim bagovima a najstarija je YouTube app za WP, moze se reci i prva kao alternativa ..

Mytube skida lepo i pesme *audio stream i video :)

dd6a95bcbd3d5ffa87fdaa52b5914b76.png

A sto se tice Store-a ovako mi stoje ove stvari i nikad da skine vec dva dana? Nesto rade :D
d6b112a3d6c74c118f32a0389588dddc.png

Poslednja izmena:
Ovo za pending se i meni desilo.Resenje je soft reset, pa ponovo instaliraj i onda ce da skine...

Mytube progurajte preko desktopa, ako vam izbacuje gresku pri instalaciji.

Za mytube je trebalo da, ako ste vec kupili a nece da se instalira, otvorite mytube! preko racunara, onda download and install manually, pa to prebacite u telefon na sd karticu. Onda na telefonu idete u prodavnicu, pa instaliraj lokalne aplikacije i odatle je instalirate kao probnu verziju. Zatim otvorite aplikaciju i tu negde bi trebalo da ima opcija da zahtevate kod, posto ste vec ranije kupili. Kao razlog napisite ovo kako nece da vam se instalira, na engleskom i posaljite, i trebalo bi da vam stigne kod... NAPOMENA: Ovo vazilo pre jedno 2 meseca, sad ne znam, ja sam poslao poruku i istog trenutka mi je stigao kod, nije ni citao poruku, sad ne znam kakva je situacija...
Samo da znate da je ovo krivica Microsoft-a, nikako ne krivite programera, posto ovo nije jedina aplikacija sa ovakvim problemom...

Postoji jos jedno resenje koje predlaze autor aplikacije Phototag https://www.facebook.com/phototagwp

Mrzelo me da ovo pokusavam, posto realno sve ove aplikacije koje nece da se instaliraju ja i ne koristim, ali vi pokusajte pa javite sta je ispalo...

Ovo za pending se i meni desilo.Resenje je soft reset, pa ponovo instaliraj i onda ce da skine...

Ma kakvi nista i dalje....ceka, cu da odkazem download.

Ovu Cut the Rope 2 do sada nisam uspeo da instaliram, a pokusao sam najmanje 5x.

Takodje app Image Compressor koju sam kupio posle hard reseta nemogu opet da instaliram, kontaktirao developera lik mi se iskreno pozalio kako je to MS-ov problem vezan za Store...

A My tube sa m opusteno instalirao full verziju, posto je prosle god bila za djabe preko myappfree na 24h ;)

Ne mogu da se pozalim ima dosra app koje mogu da instaliram iako sam ih kupio pre godinu ili dve al eto tako poneka se nadje.

@alphablue597 pa jedino tako da probam to je valjda sideload i ide provera preko Store-a ali na 1020 ne znam dali moze tako postonema microsd... ?

Poslednja izmena:
Mozes onda isto preko racunara da umesto da je skidas, pritisnes try, i onda ce da ti se instalira na telefonu, i onda ovo sa kodom preostaje da se odradi...

A ovo za pending, zaboravio sam da napomenem da otkazes preuzimanja pa onda soft reset:d Ja sam imao taj problem nekoliko puta i uvek upalilo...

:D ipak moze, na root memorije telefona se ubace aplikacije ...
Samo zasto cut the rope 2 ne mogu na 1020?

Jedino sto nema automatic upload... Inace, koristim ga svakako.

Resenje: Skini instalaciju sa wp store)a naravno na kompu / xap ili xapbundle extenzija stavi na root memorije telefona ili micro sd kartice i pokreni instalaciju iz Store-a desno dole nA tri tackice.

Nazad
Vrh Dno