Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Konacno omoguceni pozivi preko Whats App-a, i rade mnogo bolje nego preko vibera.

Nego, kako da nateram TubeCast da posle 20 castova na Chromecast mogu i dalje da castujem? Pretpostavljam da je jedna opcija da kupim app, i u sustini ne izbegavam to, ali istekak mi je devizni racun, i dok to ne resim nista od toga, a nikako to da sredim...

Ljudi juče sam azurirao telefon i uzeo zvanični GDR2 i od tad javio mi se problem sa aplikacijom za facebook - tj. ona zvanična microsoft-ova neće da mi prikaže komentare nigde ni ispod slika ni kod klipova ni kod statusa izbacuje "imamo problema sa... i onaj trougao sa uzvičnikom"...? ostalo radi kako tako... pa rekoh da li je to zbog azuriranja ili do ove proklete aplikacije... do sada nisam imao tih problema bar sa komentarima... ne znam, probao sam i da je obrisem pa ponovo da instaliram ali isti problem je tu... Znate li neku dobru zamensku? Pozdrav svima :)

I kod mene na 640Xl ne rade komentari na Fb app

Ja rekoh da nije nešto samo kod mene... ali izgleda da je do fb aplikacije jer kada uđem preko običnog pretrazivaca mogu sve komentare lepo da otvorim i pogledam...

Pitanje, i Viber i WA i Line su dozvoljeni u pozadini, voice call sa mreže (Telenor) mi ne prekida vezu na Viberu ili Line-u, ne vidim da imam opcije, definitivno ne može?
Samo čujem notifikacije o propuštenom pozivu...

Wa, treba jos da se dorade pozivi.. Neke mogu da zovem , neke ne, a znam da su azurirali aplikaciji. Isto tako, ja druga mogu, on mene ne, izbaci da ja nisam azurirao...

I ja imam ovaj problem, izbacuje da ne moze da obavi poziv jer app nije apdejtovana, a ta ista isoba zove mene na wa bez problema i bio sam prisutan kad je apdejtovala wa

Evo jos jedna aplikacija koja je opasno dobro odradjena, Eurosport.com
Meni se cini da svaki dan izlaze nove oficijalne aplikacije, ne mogu sve da ih pohvatam:D

Otkad je FB aplikacija za WP neoficijalna,kad je Microsoft pravi?

Zna se šta znači oficijalna app(dolazi od firme koja i pruža neku uslugu), sve ostale su zamenske ili alternative.

Ne razumes ,ms ima dogovor samim tim i dozvolu da pravi zvanicnu facebook aplikaciju za wp,nije to nikakva alternativna app.

Sve je to lepo, ali kad ne rade komentari onda to nije do fejsa nego do ms-a.

Pa ja nisam rekao da je savrsena ,cesto se desava da ima problema sa konekcijom .

Android flejmerima nije mesto u ovoj temi. Hvala.

Ljudi bre, zaboravite tu isiljenu kastomizaciju iz dokonosti, ne moze sve da se menja, ne moze windows dugme da pokrece Fejs i slicne gluposti, ako bude takvih zaebancija bice preko samog sistema, ne preko aplikacija..

Zapravo, ne trebi mi da menjam funkciju dugmeta, trebaju mi dugmici na ekranu, posto su se hardverski pokvarili i trenutno je telefon neupotrebljiv. U pitanju je Lumia 830

Nazad
Vrh Dno