Mondo i Večernje Novosti.- aplikacija sa domaćim vestima nalik na b92/blic?
Hvala Borise. Insalirah B92, N1. Što se tiče google servisa, znao sam da ne postoje zvanične aplikacije, ali kapiram da ima nezvaničnih koje rade preko APIa?
Ali tapatalk classic![]()
Ovaj klasik je bolji od one nove verzije bar 2x ...
Sto se mene tice, vise mi i ne trebaju njihove aplikacije. Od google jos jedino koristim pretrazivac, google translate, ponekad youtube i google maps.
E sad, za pretrazivac mi ne treba aplikacija, kao ni za youtube, mnogo mi je lakse da video otvorim preko IE. Umesto google translate koristim modern translate, koji radi fantasticno. Jedino za sta bi mi mozda trebala aplikacija su google mape, mada ne znam sto bi mi uopste trebale, kada imam here maps i sygic. Bile su mi zanimljive kad se pojavio street view kod nas, od tad ne znam da li sam ih uopste gledao...
Kad stigne win10, imacu i na racunaru i na telefonu Edge, pa mi nece trebati ni chrome, i od google-a mi ostade samo email adresa:d
Sllazem se , ali ako se tako Google bahato ponasa da namerno ne pravi app za WP ...sta ja treba da predjem na Droid? Ne ne moram, to me cak i nekako preusmerilo na WP i MS account.
Jos samo Drzavni Posao, Njuz.net, i Ivan Ivanovic official jokes aplikacije, i miran sam vise godina..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari