Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Daj bre vidite naslov teme,cemu ova prepucavanja po 100 x ,koga uopste zanima android i njegova sigurnost.

Generalno meni je glupo. No ako si čitao nekad moje tekstove, onda znaš da sam korisnik sve tri platforme!
I grešiš, smeta me kad se pljuje ios ili andfoid.
Zato budimo realni i pre svega normalni ljudi... Ovaj formu koristim za informisanje, davanje istih, pomoć... ali pre svega za opuštanje i odlazak iz svakodnevnog života... Znaš ono, pred spavanje... Zato, daj da čitam nešto pametno...
I bez ljutnje... ;)

@telep @yooyo el u pitanju android ili apple sta vas je zabolelo sto lepo pise sta je problem sigurnosti? Imate i source link:

http://www.itwire.com/business-it-n...with-eugene-kaspersky-master-of-the-dark-side

Sto Amerima vise verujete nego Rusima? Mora da je too..

Hajde ubaci krekovanu app na WP? Hoces ali mnogo teze nego na IOs/Droid... Da ne govorim o Jailbreaku, bas super stvar na ios-u pozdrav za Kineze majstore :D Sito i Reseto..

Poslednja izmena:
Kakve veze imaju krekovane app sa sigurnoscu platforme?

Kako kakve?!?!
Pa koriste KREK :d :d :d

Pa na sve tri navedene platforme možete instalirati krekovane app. Na wp10 ce biti jos lakse. I sta sad?

@telep @yooyo el u pitanju android ili apple sta vas je zabolelo sto lepo pise sta je problem sigurnosti? Imate i source link:

http://www.itwire.com/business-it-n...with-eugene-kaspersky-master-of-the-dark-side

Sto Amerima vise verujete nego Rusima? Mora da je too..

Hajde ubaci krekovanu app na WP? Hoces ali mnogo teze nego na IOs/Droid... Da ne govorim o Jailbreaku, bas super stvar na ios-u pozdrav za Kineze majstore :D Sito i Reseto..

Koju krekovanu, pa nema ni zvanicnih normalnih.

Bilo je sa SDK, ali nije bila krekovana, već uz pomoć development opcije...
Sasvim svejedno, u ovoj eri el. ludila, sasvim sam siguran da postoje određeni "ljudi", koji mogu pristupiti TA peći, kamoli telefonu...
Nemojete se opterećavati glupostima...

Može li neka preporuka za Feedly alternativu? (idealno bi bilo da može i da importuje iz njega feedove)

I po cemu je ta aplikacija drugacija od one,ima mogucnost sinhronizacije?

Sad sam provalio da next gen reader otvara youtube linkove direktno u aplikaciji,konkretno tubecast.

Izaso novi tapatalk universal, medjutim iako lepo izgleda ne radi dobro_Ovaj forum ne otvara, spor je i ima problema sa notifikacijama.Medjutim, tek juce izasla prvo verzija, tako da se nadamo poboljsanjima...

http://www.windowsphone.com/s?appid=d89878c3-61e7-46d2-92ad-1dfe301d7d43

Probao sam ga malo,vidi se na nije zavrseno,slucajno procurelo,nema ni dar tema ni quote ne provaljujem . Ali izgled ok i bice verovatno ok,skrol mnogo bolji,deluje glatko. Odlicna stvar bi bila da ga ispeglaju za pc,imas link za pc verziju mozda ?

Poslednja izmena:
Nemam, ne znam ni da li je dostupna...Trebali su da ga stave kao private beta, ovako ima samo lose ocene da dobije, pogledaj samo opera mini, mx player...

Kod mene je TT vratio normalnu funkcionalnost tj. sada rade sve notifikacije (nedelnu dana i duze nisu radile)...

Da je moguce gledati npr uzivo utakmice ili neki online tv kanal preko nekog browser-a ili aplikacije?

Takođe. Mesec dana mi nisu radile notifikacije. Pisao sam njihovoj podršci u četvrtak i u petak je proradilo.. E sad da li ima to neke veze, ko će ga znati..

I sta kazete do MSa je bilo zbog notifikacija :D

Ja sam pisao Tapatalk-u. Možda je i MS bio problem, truth is somewhere..

Poslednja izmena:
Kakav je TT na droidu? Smo dobili moderniju app od njih :D

E super je ovaj novi TT, zasto je sve prazno (participated, timeline..) i zasto izgleda kao da nisam ulovan iako jesam, ne moze da se odgovara na poruke.

Ja sam je obrisao. Nije mi jasno kako ne mogu da srede notifikacije? U obe aplikacije stoji podesavanje da me obavestava samo kad mi stigne nova privatna poruka.Stara aplikacije me ne obavestava uopste, ova nova non-stop, cim neko otvori temu odmah izlazi obavestenje, iako je to iskljuceno. Zar im je toliko tesko da to poprave?Kako recimo sofascore radi bez problema, sinoc cim su oni nase nesrece primile go, odmah stiglo obavestenje...
Isto me nervira to sto ostaje da radi u pozadini! Znam da kazu da to kao ne usporava telefon, ali se meni cini da to nije tako. I to ne samo ova aplikacije, mnogo njih ostaje u pozadini (translator, modern translate, wunderlist, sygic, sofascore, shazam, itd.), iako za to nema nikakve potrebe. I sta je uopste poenta toga? Da se brze ponovo pokrecu ove sto ostaju u pozadini, ne bih rekao, cini mi se da im treba isto vreme.

Poslednja izmena:
Vrh Dno