Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Ja primećujem da se pojavila lumia 940 (xl), neka neko otvori temu, vreme je...

"No more viber"
Nakon dugo vremena sam odustao, potpuno ne funkcionalna aplikacija, gledajući kako radi na androidu, ios-u i windowsu, rešio sam da se rešim zla, koje "em" ubija android (i ostale, obrazložiću), a razgovori sa inostranstvom su potpuno beskorisni (čitaj. prekidi, kašnjenja, no call a ja on line...) Mislim da viber koriste ljudi koji imaju dobru volju, ali pre svega strpljenja...

Da sad ne objašnjavam, ali za razgovor koristim skype i meni radi perfektno!
Uostalom, zašto bi dozvolio da viber kad ne radi i...

1. Instalacioni prostor cca 130MB (app ima 20tak MB), primera radi whatsapp ima oko 10tak, instalacioni prostor oko 30MB.

2. Ubijanje telefona (android, iphone ili wp), mogu opravdati samo potpunim funkcionisanjem, bez greške... Zašto da me nervira, a pri tome ne radi ono što treba...

3. Mogu u nedogled...

I na kraju... Istina, svi ga koriste, ali moram li i ja... Svi koji su mi u inostranstvu su na skype, a ovde u Srbiji imam telefon i u krajnjem slučaju šta fali sms-u...
Da se razumemeo, na windowsu on radi drugačije, ne pravi folder kao na androidu, pa unutra slaže fotografije i sl., pa puni kad god neko zameni sliku... Na windowsu sve učitava kao prvi put kad ga instalirate... Pa dok se učita, ižmirka i ostalo... Uz lošiju vezu da ne govorim...
Blagi užaš...

Moj stav i tretirajte ga tako... (čitaj. možda grešim)

Uopste ne gresis barem se ja slazem sa tobom, viber samo za poruke, za voice je zakon skype i skoto sam uplatio 10e mada sam razmisljao dali da ga uzmem za viber i nisam pogresio, skype je em bolji (kvalitetniji) servis em jeftiniji kada zoves iz inostranstva nase fiksne i mobilne brojeve..

Viber i WA i dalje smatram samo za servise preko kojih se dopisujes sa nekim, Skype je i dalje zakon za pricu!

Poslednja izmena:
Nenade, u poptunosti se slažem sa tobom što se Vibera tiče.
Skajp mi je uvek, ali uvek radio bolje.
Jedina mu je mana što nepoznate korisnike ganjaš po nadimku a ne po broju telefona iz imenika...

I nervira me Zedge, čim staviš nešto malo golišavije, odmah je privatizuju, a uopšte nije golišava kao neke druge... Svašta... To je art, umetnost...
Inače, odličan je za lock screen... Crna pozadina...
Nadam se da neće ovde uraditi isto, iako je mali offtopic... :(
Za PC, android, ios...
Back.jpg
Za wp
wp_ss_20150606_0005.png

Čuva bateriju...

Ovo za Viber, nemam šta da dodam, treba da se stide kako su ga sklepali. Skype je do skoro radio fino - ne savršeno a prekjuče mi UOPŠTE nije radio. Imao sam već instaliran Line, za par upotreba mogu reći da radi besprekorno. Svaka preporuka. Probaću Skype opet, ni Viber za sad neću da ubijam ali realno, Viber za WP je beskorisno đubre. Non stop se gubi veza, fotkanje, čuvanje, slanje fotke...ono je blago rečeno primitivno, ne znam kako ih nije sramota više.

Poslednja izmena:
Meni LINE nije hteo ni da bekne.
Par puta sam zvao suprugu i kad god se javila, ili me nije čula ili ja nju nisam čuo, u glavnom, postojao je uvek neki problem. Do čega je to, ne znam ali LINE nikako :(

Ja ne znam šta da mislim oko WPa i Vibera :zgran::zgran::zgran: , čitajući forume i koristeći Lumiju 625 skoro 7 meseci.
5 meseci skoro svakodnevno razgovaram, kuckam, šaljem/primam slike na relaciji Bg-UAE preko Vibera
i sem poznatog problema sa kašnjenjem notifikacija :smash: nikakvih drugih problema nisam imao,
dok Skajp ume da pukne po svojoj volji, i ne mogu svaki put da uspostavim vezu.
Nije mi jasno u čemu je problem :lupko: .

Ja Viber nesto i ne koristim na WP telefonu, ali sa Skype bas nemam problema. Bas sam juce pricao i sa fiksnim u Australiji i odlicna je bila veza sve vreme.

I nervira me Zedge, čim staviš nešto malo golišavije, odmah je privatizuju, a uopšte nije golišava kao neke druge... Svašta... To je art, umetnost...
Inače, odličan je za lock screen... Crna pozadina...
Nadam se da neće ovde uraditi isto, iako je mali offtopic... :(
Za PC, android, ios...
Pogledajte prilog 171945
Za wp
Pogledajte prilog 171946

Čuva bateriju...

Smem li ovu prvu sličku da objavim na HackintoshSrbija forumu i da rečem da sam od tebe uzeo?!?!

Evo, stavi i ovu... Na zedge je i ona zabranjena... Muzgavac (Kao hobotnica, samo manji budu)
Nadam se da će admini imati razumevanja...
Hvala (neću više)!
Problem.jpg

Deli, prijatelju, samo napred ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno