Tek danas provalih da ima ova app za windows,ne koristim inace ali fino izgleda.
http://www.windowsphone.com/s?appid=851db7b0-364b-4f0c-b505-ee4c006e6be1. Resio sam da pretrazim domace app ,mozda mi je nesto promaklo![]()
Jel rade ispovesti?
Ma smejurija, retko smesan tekst, tako malo teksta a toliko gluposti.
Cek znaci iOS je nesiguran jer je njima apple zabranio da prodaju maglu kao sto njihovi av nicemu ne sluze na androidu
Onda kaze da je win pc mnogo bolji od drugih. Izvnite ali da ovo neko naglas izgovori, i da u svojoj glavi prvo ne proveri sam sa sobom da li je fo real.
linux je prepun rupa i Ios ali ga hackeri i tvorci virusa zaobilaze jer je malo zastupljen......
Dok je win phone sa svojih 2% trzista gigant koga niko ne zaobilazi, hahaha kazem powered by MS tekst
Sustina teksta je?
Dobro nije djubre, krs i smejurija je. Posto vidim da ti ne smeta da se drugi osevi tako zovu u ovoj temi. Ok win pc je smejurija i krs.Sve razumem, al' nikako ne mogu da razumem da te sve vezano za MS (izjave, komentari...) lično pogađa!? Grešim li druže? Više nije važno koji je forum u pitanju, nema veze jeli mobilni svet, benchmark ili neki drugi.
Onog momenta kad shvatiš da postoje ljudi koji vole wp, ios, android i da je to normalno... Normalno da im se nešto dopada, makar bilo potpuno ne funkcionalno...
Treba li odmah preći na terminologiju "đubre", "zakopati u zemlju"...
Nisi ti baš na "šestar".
Žao mi je što sam čitao tvoje tekstove u prošlosti, a vidim da ću ih zaobilaziti u budućnosti...
Nisi sav svoj... al' majke mi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari