Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Ovaj sajt jako loše radi s Explorerom na WP...i nema,linkove za download, jedino sa PC-ja da se proba, hvala!!!

9085e22c6063bebae5cf983fb546efe2.jpg
E ovakve developere postujem! Nas covek , svaka mu cast !!!

A i fino izgleda app,lepo i jednostavno. Meni takodje odmah odgovorio,kaze da je jos pocetnik i uci. Video sam grdne aplikacije za wp na nekom konkursu privatnog fakulteta na fb. Ne mogu sada da nadjem ,bilo je interesantnih stvari.

Onaj lik sto radi vreme u srbiji ima dobre aplikacije. Nasao neko app za vukajliju? Ima neka koja se placa ali ocigledno je fake.

Poslednja izmena:
Pa pre ce studenti da naprave dobre app za ovu platformu nego ovi ozbiljni developeri ... Zato sto im je samo profit u glavi. A zaboravljaju ko kreira dobre stvari posle same pare dolaze!

Ovaj retardirani Store treba da jednostavno podrzi opciju da filtriras sadrzaj po regionu... Svako bi voleo da vidi listu domacih aplikacija... Kucati Srbija u search ne daje sve app koje zelis da nadjes... Ja bih najradije podrzao domace developere i platio app! Nije problem ako je dobra app i developer ozbiljan! 100 ili 200din nije puno!

Poslednja izmena:
Jesam jos ranije ali nije radila. Ok. Probacu opet. das Image odlicna app za wallpapere

Ahahahahha fino, eto mora da se kopa po storeu, ima i naseg blaga :D

Meni je na telefonu sve na usa . Uđem na pc, promenim region dole na srb i pretražim .

Hvala, dugo sam čekao Slagalicu....
Da proverim još, ima li mp ?

Nije valjda da veruješ Kasperskom?

Ja neverujem Kasperskom ali je Win phone najzatvoreniji sistem ne postoji explot kao kod iphona otkljucavanje a pogotovo ne kao na onu smejuriju zvanu android
To je i razlog sigurnosti

Tekst je smejurija

Samo neke od nebuloza

He says that iOS is in a dangerous situation because of lack of a proper antivirus, as Apple won’t allow to develop a proper endpoint security for iOS devices.

Windows is a much better operating system than the rest (iOS, OS X and Android) and Microsoft is tightening it up much more in the next version,” he said.

Mrzi me uopste dalje da citam

Ono kao telefon nam je siguran ali zato win komp zakopajte u zemlju jer je djubre jadan koliko je los, tamo pod zemljom je siguran. Hm, poznato je da niko normalan vise ne koristi kompjutere, not.

Poslednja izmena:
Pa a ti ili ja smo kao neko ko moze da zna da li su u pravu?

M$ itekako radi na sigurnosti, iOS pokusava da je kontrolise silom i kontrolom... mislim na desktop, phone windows je vec druga prica

Ma smejurija, retko smesan tekst, tako malo teksta a toliko gluposti.

Cek znaci iOS je nesiguran jer je njima apple zabranio da prodaju maglu kao sto njihovi av nicemu ne sluze na androidu

Onda kaze da je win pc mnogo bolji od drugih. Izvnite ali da ovo neko naglas izgovori, i da u svojoj glavi prvo ne proveri sam sa sobom da li je fo real.

Zasto jednostavno ne stave da je tekst powerd by MS, vise bi logike imalo.

A tek ovo da je samo 5% swinjdowsa na kompu zarazeno je trolololo

Poslednja izmena:
Cek znaci iOS je nesiguran jer je njima apple zabranio da prodaju maglu kao sto njihovi av nicemu ne sluze na androidu

Onda kaze da je win pc mnogo bolji od drugih. Izvnite ali da ovo neko naglas izgovori, i da u svojoj glavi prvo ne proveri sam sa sobom da li je fo real.

Da ima logike, Iphone je hackovan ... mozda su pristrasni to stoji ali ima logike, a i nevidim sta je tu cudno da je Windows bolji od ostalih, linux je prepun rupa i Ios ali ga hackeri i tvorci virusa zaobilaze jer je malo zastupljen......

Tako da mozda trebu da kaze jeste windows je sigurniji ali je potencionalni broj napadaca VEOMA veci, sto opet ne menja cinjenicu, ali stoji da su pristrasni ali "ne lazu" vec iznose deo istine

Poslednja izmena:
linux je prepun rupa i Ios ali ga hackeri i tvorci virusa zaobilaze jer je malo zastupljen......

Dok je win phone sa svojih 2% trzista gigant koga niko ne zaobilazi, hahaha kazem powered by MS tekst

Ironije li da MS placa tekstove kao taj da napada iOS i android, i izjavljuje kako je njihov pc os najsigurniji. Jedino u nekom paralelnom univerzumu

Poslednja izmena:
Dok je win phone sa svojih 2% trzista gigant koga niko ne zaobilazi, hahaha kazem powered by MS tekst

To nije sustina teksta, eto ja sam siguran da ce win phone dobiti svoj deo kolaca, iphone preskup, android krs... jedino sto su nedopustivo kasnili i neozbiljno se ukljucili pa je tek win10 kao unified resenje na svim uredjajima tek ono sto je trebalo biti davno

Nemam pojma stvarno, koristim win na kompu ali ne zivim u zabludi da os nije djubre. A kaspersky mi na tom sigurnom os-u moze samo javiti kada je sistem vec gotov. Hvala im na tome

Samo nemojte ubosti neciji usb u taj presiguran os, ima da se sroka totalno toliko je siguran

Windows je jedini OS koji sam ja ikada video da ima AV a da je pritom pun virusa, verovatno nisu imali kaspersky :d

Poslednja izmena:
Android app ne može da brlja po sistemu. Obrišeš app, brišu se svi servisi koji su bili instalirani.
Android app može da pristupi podacima korisnika ako ima odgovarajuće dozvole.
Antivirus, kao i bilo koja druga app ne može ništa pametno da uradi, osim ukoliko nije spakovan kao bundle i ima sistemske dozvole... Kao onaj AV što ga gura LG.
AV kompanije igraju prljavu igru plašenja korisnika. Pojedini PC korisnici kada vide baner na sajtu da im je racunar inficiran odmah preko tog banera kupuju AV. Kada takav korisnik dohvati telefon, mozemo svasta ocekivati.

Mislim da treba prestanemo sa ovim u temi.

Sve razumem, al' nikako ne mogu da razumem da te sve vezano za MS (izjave, komentari...) lično pogađa!? Grešim li druže? Više nije važno koji je forum u pitanju, nema veze jeli mobilni svet, benchmark ili neki drugi.
Onog momenta kad shvatiš da postoje ljudi koji vole wp, ios, android i da je to normalno... Normalno da im se nešto dopada, makar bilo potpuno ne funkcionalno...
Treba li odmah preći na terminologiju "đubre", "zakopati u zemlju"...
Nisi ti baš na "šestar".
Žao mi je što sam čitao tvoje tekstove u prošlosti, a vidim da ću ih zaobilaziti u budućnosti...
Nisi sav svoj... al' majke mi!

Pa pretpostavljam da nisi kupio ni jedan program legalno nego koristis 99% krekovanih programa i video igrica! Vecina nas koristi ite takve programe, torenti upaljeni i po 24h, sve su to otvorena vrata za viruse!

Sve razumem, al' nikako ne mogu da razumem da te sve vezano za MS (izjave, komentari...) lično pogađa!? Grešim li druže? Više nije važno koji je forum u pitanju, nema veze jeli mobilni svet, benchmark ili neki drugi.
Onog momenta kad shvatiš da postoje ljudi koji vole wp, ios, android i da je to normalno... Normalno da im se nešto dopada, makar bilo potpuno ne funkcionalno...
Treba li odmah preći na terminologiju "đubre", "zakopati u zemlju"...
Nisi ti baš na "šestar".
Žao mi je što sam čitao tvoje tekstove u prošlosti, a vidim da ću ih zaobilaziti u budućnosti...
Nisi sav svoj... al' majke mi!
Dobro nije djubre, krs i smejurija je. Posto vidim da ti ne smeta da se drugi osevi tako zovu u ovoj temi. Ok win pc je smejurija i krs.

Nazad
Vrh Dno