Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Zato mislim da je malo truba... No dobro... Biće VLC dobar... Nadam se do W10...

Nervira me to što OneDrive mora da ima svoj folder, tj. što ne mogu da odaberem već postojeći folder, kao kod cloud.mail.ru

Da li neko ko ima telefon sa 512mb rama moze da instalira aplikaciju Video Tuner?Meni nije jasno zasto ne mogu da je azuriram, a instalirao sam je pre ovog zadnjeg azuriranja?Isto sam primetio da je sada samo 6mb a bila je ako se ne varam preko 40mb...

neka aplikacija koja ce da me obavesti kada se emituje neka od serija koje izaberem?

Series fan, samo mislim da nije besplatna. Ja sam je uzeo kad je bila "free app of day" :)

Poslednja izmena:
Gde mi je najbolje pratiti te "free app of day" i sl. akcije, promaklo mi je svasta nesto zanimljivo do sada?

MyTube blokira, često... Dok preko eksplorera youtube radi odlično... Vama?

Meni Tubecast nije jasan, Metrotube vrti sve, ovaj prvi juče neće, "sadržaj nedostupan u vašoj zemlji..."?!? A kroz explorer i Metro hoće?!

Nismo se razumeli, probaj ovo iskopirati u mytube i otvoriti, pa malo premotavaj...
http://youtu.be/HnyjyUDODH4

Blokira pri premotavanju... ***... Imam 50MB/s... I zakolje, ali kroz sve drugo otvara...

Za Youtube ja koristim UC browser jer mi tako najlakse i najbolje radi, a mozete i da skidate klipove u kojoj god hocete rezoluciji.Ako bas hocete aplikaciju, onda metrotube jer je to najbolja i najstarija aplikacija za youtube u wp store.Ova mytube ima dobre ocene jedino zato sto je bila besplatna za jedan dan, inace nista dobro...Nikad nisam uspeo da sacuvam neki klip(uvek kaze da je klip mnogo veliki i zahteva wifi, dok sa metrotube bez problema uspevam da ga sacuvam).

Sad sam video da izaso update za Translator, i ja se ponadam da su ubacili srpski jezik, medjutim corak.Ubacili nesto prvi put cujem za to: Queretaro Otomi i Yucatec Maya?!Kako ih vise nije sramota!!!!Da li ima bar jedan covek na svetu da ce da mu ovo zatreba, dok srpski govore milioni ljudi...

Zna li neko oće li ispraviti serbian keyboard , da može da se instalira i kad je region ....pa serbian...

Zna li neko oće li ispraviti serbian keyboard , da može da se instalira i kad je region ....pa serbian...

To nema veze sa MS, to sam programer bira za koje regione ce aplikacija biti dostupna...Posto ova app nije azurirana skoro 4 godine, ne verujem da ce nesto da se promeni..

Lepo bi bilo da serbian i Cyrilic bude moguće bez obzira na regione...

Fino deluje nova opera mini , ona stara očajno izgleda kao sa symbiana .

Poslednja izmena:
Uuu super, jel tako i na Androidu?? Videcemo kakav je Spartan, ovo za sada izgleda veoma dobro :) Bice bolji od UC-a , e sada kako je stanje povodom pregleda video sadrzaja u okviru Opere Mini??

Laguje samo tako ,jedino ako ga nisu apdejtovali u medjuvremenu ?

Laguje samo tako ,jedino ako ga nisu apdejtovali u medjuvremenu ?

Laguje pri odkljucavanju, i onaj live lock screen beta... Daj boze to da poprave na w10, to je samo lose optimizovana app nista vise .. Steta, ako to ne srede za w10.
Sad u gdr2 za 8.1 ce pustiti sredjen settings i app permission kontrolu, svakako korisno dok ne izbace novi os u final verziji.

Opera mini za iPhone je odlicna, a mislim da ce takvu da izbace i za android(ako nisu bas takvu prikazali na MWC).Ova za WP je samo vizuelno malo bolja, dok drugih noviteta i poboljsanja gotovo da nema, jer ovo sve moze i trenutna opera mini, tako da smo mi opet miljama iza iOs-a i androida.Takodje su rekli da nemaju u planu browser Opera za wp...

Za android mini beta izgleda kao normalna opera

395c2a4e340573426ccb5b23f0b74f4f.jpg

Ma samo da dodje Spartan, batalicu i Chrome na kompu a na fonu cu samo Spartan da koristim, iovako 90% stvari ispostuje IE, ipak je default opet najbolje resenje, posto se ovi vade da je Custom engine tesko portovati na WP.

@telep poseduje i podrsku za extenzije??

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno