Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

na računaru Tag & Rename
koristio sam ga da bih više pesama strpao pod istu kategoriju na Ajpodu

Evo sad sam instalirao ovaj quick player pro i pušta iz foldera najnormalnije .

Iz ovog gore fajl menadzera kad pustis neki fajl on ga pusta u quick player,jer je i to njihova app .

Hvala svima na pomoci, probacu taj quick player. Steta sto moja lumija ne moze nesto sto je mogla nokia 6288, nadam se da ce wp10 malo srediti stvari.

Shazam i to mnogo bolji.Soundhound nije azuriran 1.5 god,gasi se sam od sebe...
Pored ovoga isto je dobra i cortana...

Azuriran VLC.Konacno sam uspeo da pustim video!Mada, ima jos dosta da rade na njemu...

Koji telefon imaš ? Meni radi na skoro svim verzijama, pušta mi mkv i bdripove fino. Muzika takođe dobro radi , treba da srede još neke video formate , klipovi koje sam snimao telefonom laguju i to je jedina zamerka trenutno.

Aplikacija se ne ruši više , ja inače uvek reinstaliram prilikom apdejta, vidim i da preporučuju to sada. Takođe ranije rečeno da ima problema na x20 modelima.

Pa zar ti ne rece da muzika radi samo kad pustis album ,tako nekako ?

Lumia 520.Od kad se pojavio public beta,ovo je prvi put da je pustio video.Ali ima problem kad pustis video pa telefon okrenes u landscape mod, video pozeleni...Ali opet, bar radi...

Sad radi video i to ne svaka rezolucija...probao sam 720p i sljaka, a onda 360p nece i sve tako nebulozno. Ono sto me cudi je sistem citanja album arta iz muzickih file-ova, gotovo da ne postoji, on svaki put kad ukljucite vlc trazi sa neta cover za album iako je muzika tagovana i postavljena slika albuma..

Ma on je odradio full port VLC-a samo ga treba uskladiti sa WP, formati nisu problem, nego nacin na koji player reprodukuje sadrzaj kao i ui elementi za odredjene opcije, funkcije.

Pitam se samo hoce li VLC imati full podrsku za hardversko dekodiranje video sadrzaja (x264) ?.. To je najvaznije da trosi manje baterije/struje.

Poslednja izmena:
233f2a4985520b8f6cc9f4af6a689441.png

Odlican update, cak je scroll kroz UI odradjen da prosto leti, sve super radi samo da naucim kako FTP da setujem i nemam potrebe za Pocket File Managerom.

df5d32111e30979ee6921308a12db711.png
:D nikad. Salim se, mogu ti reci da rafi super, nije to VLC koji je mnogo komplexniji pa da pravi problem, ovde uglavnom dodaje stvari u svakom update-u, inace je bas stabilan. Otvarao sam neke fileove iz zipa od 500mb kao i zipovao i zavrsava sve ok, ono sto je interesantno je da poseduje File Manager plugin, tako da ako hoces nesto npr da uploadujes iz One Drive-a, to mozes preko TC, cista funkcionalnost kao na kompu.

Ne znam, pokusao sam pre da skinem beta verziju, ali nisam mogao jer se nisam bio prijavio...Kad izadje mozda je i kupim(pretpostavljam da je paid), mada opet, imam dosta file managera-folders pro, aerize pro, pocket fm, files&folders, metro files commander...

LOL ali total je total ;) jos kad bi portovao cuda od PC verzije ;) ne verujem da ce biti paid, ti sad nebi video betu da je paid, nije pravilo ali obicno je tako..

Sto se tice myTube, nemojte da je brisete!Video sam na twitteru da ovo sto nece da se azurira je problem sa prodavnicom, ne aplikacijom.

Nazad
Vrh Dno